|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Χαλαζιακό χαλίκι ή λάβα;;;
¶υριο θα βάλω υπόστρωμα στο ενυδρείο μου. Τώρα έχω χαλίκι, επειδή όμως δέν βρίσκω τις διαστάσεις που θέλω θα το αλλάξω. Έχω 3-4 χιλιοστά και σκέφτομαι να βάλω χαλαζιακό ή λάβα(και τα δύο έχουν χρώμα καφεμπέζ, το χαλίκι έχει και λίγες μαύρες πετρούλες). Εσείς τί θα βάζατε;;;
|
|
||||
|
||||
Χαλαζιακό.Η λάβα με τις αιχμηρές γωνίες θα "τραυματίσει" τις ρίζες των φυτών.
|
|
||||
|
||||
Εγω φιλε Ζηση θα σου προτεινα να βαλεις αναμεικτα λαβα και χαλαζιακο.
Το χαλαζιακο εχει ωραια εμφανιση ομως η λαβα δημιουργει βιολογια και επισης γαντζωνουν οι ριζες των φυτων λογω του πορωδους της. Στο ενυδρειο μου εχω αναμεικτο χαλικι και οσοι το εχουν δει τους αρεσε πολυ...
|
||||
|
||||
ontos.anamikta pisteyv 8a exoyn poly kalo apotelesma!!!
|
|
||||
|
||||
συγνωμη μου εφυγε και εγραψα greeklish παλι.
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
τι 8α καναμε χωρισ εσας κυριε klaz???
|
|
||||
|
||||
οτι θα εκανα και εγω χωρις εμενα,καλε μου φιλε,αλλα ας μην ξεφυγουμε παρακαλω απο το θεμα μας......
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
χαλίκι θάλασσας σαν υπόστρωμα για φυτα | Μαρία | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 5 | 30-08-12 23:40 |
Αλλαγή από χαλίκι σε άμμο για αφρικάνες | pavloukos | Malawi | 10 | 27-08-04 16:07 |
διακοσμητικά: πέτρες από λάβα + ξύλο | pavloukos | Γλυκό νερό - Γενικά | 17 | 21-01-03 20:56 |
Ελαφρόπετρα & λάβα | newfish | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 0 | 22-12-02 19:03 |