|
Παραλία - Beach Bar Συζητήσεις, Aνακοινώσεις, Oικολογία - Περιβάλλον, Ταξίδια |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
1st Magic Box Frag
Καλημερα σε όλους!
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινωσουμε το πρώτο "magic box frag" Μια καινοτόμα ιδέα με σκοπό την διεύρυνση του χόμπι μας πανελλαδικά! Σκοπός μας ειναι η εξάλειψη της χιλιομετρικής απόστασης μεταξυ των μελών μας που διαμένουν σε παραμεθόριες περιοχές τις Ελλάδας. Όροι συμμετοχής. 1ονΔικαίωμα έχουν όλα τα μέλη με ενεργό θέμα του ενυδρείου τους. 2ον Η ποσότητα των κοραλλιών θα ειναι αντιστρόφως αναλογη μεταξυ αποστολέα-παραλήπτη οι οποίοι θα γνωρίζουν εκ των προτέρων την διαδρομή του κουτιού με βάση την κλήρωση που θα γίνει με την έναρξη των θαλασσινών συναντήσεων. 3ον Κάθε παραλήπτης θα πρεπει να βάζει μια υπογραφή παραλαβής του στο magic box σε ενα ειδικό διαμορφωμένο πλαίσιο πανω στο κουτί! 4ον Καθε παραλήπτης θα πρεπει να ανεβάσει φωτο απο την παραλαβή του αλλα και της τοποθέτησης του στο χώρο του. 5ον Ο παραλήπτης θα πρεπει να ανεβάσει στην ειδική ενότητα που θα συσταθεί μια δυο φωτογραφίες απο τον τόπο του,δίνοντας μας και δυο τρεις χρηστικές πληροφορίες! 6ον Τα νεα μέλη που δεν θα προλάβουν να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την κλήρωση θα μπορούν να συμμετέχουν μπαίνοντας στις τελευταίες διαδρομές του magic box. Θα υπάρχουν και κάποιες δικλείδες οι οποίες θα έχουν να κανουν με τα μεταφορικά οπως η αλλαγή απο νόμο σε νόμο που θα επιβάλετε αλλα και η απόσταση του εκάστοτε νόμου της συναλλαγής. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή ιδέα με χαρά θα την ακούσουμε. Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν συμμετοχή για την έναρξη της πρωτοποριακής ιδέας του gab |
|
||||
|
||||
Ας το κάνουμεεε!!
Εννοείται πως είμαι μεσαα |
|
||||
|
||||
μεσα κι εγω
|
|
||||
|
||||
μέσα!!!! να καταλάβω ακριβώς τι είναι??
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
Μέσα και εγώ
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
δεν καταλαβα και πολυ τι ακριβως θα γινει αλλα αν με περνει ειμαι και εγω μεσα..!
|
|
||||
|
||||
μεσα οτι και να κανετε!!!
|
|
||||
|
||||
μεσα μεσα και εγω!
|
|
||||
|
||||
Δεν πολύκαταλαβα το 2.
Αλλά μέσα και εγω
|
||||
|
||||
Παράθεση:
------------------------- φυσικά και σε παίρνει Αρη! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 25-10-16 στις 14:19 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
αν και πολυ αρχη για μενα μονο και μονο για την παρεα μεσα
|
|
||||
|
||||
Και εγω δεν πολυκαταλαβα,αλλα μεσα....
|
||||
|
||||
2ον Η ποσότητα των κοραλλιών θα ειναι αντιστρόφως αναλογη μεταξυ αποστολέα-παραλήπτη οι οποίοι θα γνωρίζουν εκ των προτέρων την διαδρομή του κουτιού με βάση την κλήρωση που θα γίνει με την έναρξη των θαλασσινών συναντήσεων.
θα μπορούν ο αποστολέας με τον παραλήπτη να επικοινωνούν από πριν και να συζητάνε τι διαθέσιμο/α φραγκ εχει να του αποστείλει έτσι ώστε να έχουμε καλύτερο πλουραλισμό και να μην ντουμπλάρουμε τα κοράλλια! |
|
|||
|
|||
Αλάνια κανένα κοράλλι θα βρούμε ????
Εγώ όχι απλά μέσα αλλά και το ξεκίνημα θα γίνει από μένα ! Τα πρώτα κοράλλια που θα στείλουμε θα είναι από μένα. |
|
||||
|
||||
Σακηςcoral εγγυηση λεμε!!!
εγω οτι εχω το φραγκαρω |
|
|||
|
|||
Κάτσε φρόνημα εσύ ακόμαδεν έβαλες φώτα !!!!!
|
|
||||
|
||||
δεν κρατιεμαι σου λεωωωωω χαχαχα
|
|
|||
|
|||
Βλέπω ότι θα υπάρχουν ιπτάμενες παντόφλες στο σπίτι σου !
|
|
||||
|
||||
ιπτάμενες ακτοπορες να μην υπάρχουν και μοντιπορες σε μορφή φρισμπι!
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Παράθεση:
ωραια για σκευτητετα αυτα ολα μαζι... οκ το χουμε;;; ε κρατα την εικωνα θα χρειαστει!!! χαχαχαχαχααχχα |
|
|||
|
|||
Λεο θα μου μιλάει η γυναίκα σου άμα έρθω ? Είδη νέου χόμπιστα σπινιαρει όταν μιλάμε στο τηλ!
|
|
||||
|
||||
οχι ρε με εμενα τα χει βαλει χαχαχαχαχαχα
εχω και πολλα.. μια ο ψαρεμα μια το κυνηγι μια τα σκυλια βαλε και το ενυδρειο ε ποσο θα αντεξει η γυναικα χαχαχαχαχαχα |
|
||||
|
||||
Πολύ καλή και πρωτοποριακή η ιδέα του Magic Bus εεεε...του Magic Box ήθελα να πω Θα βοηθήσει τους φίλους της επαρχίας που δεν έχουν την δυνατότητα να έρχονται στις συναντήσεις.
|
|
||||
|
||||
πολυ καλη κινηση παιδια, εγώ θα διαθεσω frag για την καλυτερη δυνατή αρχη της προσπάθειας.
να μας δώσετε και λεπτομεριες για τον τροπο λειτουργίας. καλη επιτυχία. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Ο λόγος της δημιουργίας του στην ουσία αυτος ειναι,να έρθουμε ολοι πιο κοντά, μηδενίζοντας τις αποστάσεις και πετυχαίνοντας μια "συνδέσει" των ενυδρειων μας, ετσι ώστε να καταφέρουμε κάποια στιγμή να διαιωνίζουμε κάποια σπάνια κοράλλια! |
|
||||
|
||||
Μέσα κ εγώ στο magic bus
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Ποντάρουμε σε εσένα πολύ φιλαρακι,καλυτερα σταδιακά ετσι ώστε το magic box να κανει συνεχεια ταξίδια ------------------------- 1 Sakis 2 Paul asty 3 Giwrgos P 4 Giannis Roditis 5 Kostas82 6 revolution1925 7 leonardos 8 voas 9 alan boy 10 stratos mak 11 Γιάννης Μ5 12 j.p. 13 golf4470 14 ? ------------------------- Συμπληρώνουμε τις πρώτες δώδεκα ώρες και εχουμε 13 συμμετοχές! Παμε πολύ δυνατά πιστεύω. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη voas : 26-10-16 στις 00:05 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
νομιζω δεν πρεπει να μεινουμε στο 13 για πολυ ώρα...
REEF LIGHT Main display : 80x60x60h , Sump : 60x50x40h Lighting : Kessil A360W Controller : Apex Circulation: 2 X Tunze 6055 Return pump: Sicce 4000 Skimmer : RLSS 6 Heating : Eheim 300 Cooling : Teco TK500 |
|
|||
|
|||
1 Sakis
2 Paul asty 3 Giwrgos P 4 Giannis Roditis 5 Kostas82 6 revolution1925 7 leonardos 8 voas 9 alan boy 10 stratos mak 11 Γιάννης Μ5 12 j.p. 13 golf4470 14 mixalakis |
|
||||
|
||||
Χαχαχαχα!
Μπράβο Μιχάλη. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Magic room. | Dimitris77 | Δίσκοι | 80 | 19-08-17 22:30 |
blue magic | Paris | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 4 | 06-07-11 12:44 |
Magic Fish ??? | kostoukitos | Ιστοσελίδες στο Internet | 8 | 11-01-10 00:37 |
frag?? | ginodim | Κοράλλια | 3 | 31-05-07 09:02 |