|
Διαγωνισμός Θαλασσινών Ενυδρείων - GAB 2017 Διαγωνισμός Θαλασσινών Ενυδρείων |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Έχουν ανοιχτοί δυο ψηφοφορίες Γιαννάκη τσέκαρε λίγο !!
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
||||
|
||||
χαχαχαχαχαχ...........σε περιμένουμε μετά βαΐων και κλάδων!
|
|
||||
|
||||
¶ι θινκ αημ χαβινγκ έν ορεξιον
Ενυδρειαρες!!! Μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σ όλους σας παιδιά |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
μου άρεσε το αγγλικό λογοπαίγνιο σου! |
|
||||
|
||||
Απιστευτο το ποσες συμμετοχες υπηρξαν τελικα στα θαλασσινά ...
Μπραβο παιδια για το μερακι σας!
|
||||
|
||||
Όσοι δεν ψήφισαν προλαβαίνουν μέχρι και την Κυριακή
Επιβραβεύστε όλες τις καλές προσπάθειες των φίλων μας θαλασσινών |
|
||||
|
||||
|
|
|||
|
|||
Χαχαχα
Καλημέρα τελευταία μέρα και ακόμα τα βαθρα δεν είναι σίγουρα! Πόσοι ακόμα δεν εχετε ψηφησει για πάμε για την ανάδειξη του Νικητή της ψηφοφορίας του κοινού! |
|
||||
|
||||
καλημέρα σε όλους!
το πρώτο σκέλος του εφετινού διαγωνισμού μας,που αφορούσε την ψηφοφορία κοινού,ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία! θέλω να ευχαριστήσω όλη την συντονιστική ομάδα του gab,για την αμέριστη βοήθεια που μας παρείχαν έτσι ώστε να πάρει σάρκα και οστά ο διαγωνισμός μας! θέλω να ευχαριστήσω όλους διαγωνιζόμενους που συμμετείχαν στον διαγωνισμό μας,ετοιμάζοντας τα ενυδρεία τους και παραμερίζοντας άλλες προσωπικές δουλειές τους,όπως και άλλοι που δεν ήταν ακόμα έτοιμοι,αλλά όμως κατέβηκαν στον διαγωνισμό μας,με γνώμονα το ευ αγωνίζεσθαι! και τέλος θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του gab,που με την ψήφο τους,μας τίμησαν με την παρουσία τους! προσωπικά για εμένα,είμαστε όλοι μας νικητές και μια ενωμένη μεγάλη παρέα που σκοπός της είναι να απολαμβάνουμε υγιή ενυδρεία! συνεχίζουμε λοιπόν στην επόμενη φάση που άφορα την ψηφοφορία των κριτών μας,έτσι ώστε να βγουν βάση ημερομηνιών τα τελικά αποτελέσματα! |
|
||||
|
||||
Συγχαρητήρια στους θαλασσινούς συντονιστές μας
που με πολύ κέφι, ενθουσιασμό και μεγάλη αγάπη για το χόμπυ, διοργάνωσαν αυτόν τον διαγωνισμό. Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες που με τα όμορφα ενυδρεία τους μας δυσκόλεψαν πολύ στην ψηφοφορία και με τον μεγάλο αριθμό συμμετοχών επιβράβευσαν την προσπάθεια μας. Πάντα τέτοια, για να μεγαλώνει και να δυναμώνει η όμορφη παρέα των αλμυρών του GAB |
|
||||
|
||||
Μπράβο σε όλους παιδιά και του χρόνου με διπλάσιες συμμετοχές!!
Κώστας Πληροφορίες ενυδρείου : Reef Main display800l , Sump 200l Lighting : DIY custom multichip led Circulation: 3xwp60 jebao , jebao dct12000,Skimmer Atb big econo , Calsium reactor : Shuran jetstream 1, Zeo reactor Diy Cooling Tr20, Heating Eheim Jager Auto top off DIY , ROWw |
|
|||
|
|||
Τα αποτελέσματα θα βγουν σε 5 μέρες λόγο υποχρεώσεων!
|
|
|||
|
|||
Η τελευταία τριάδα είναι ανάμεσα στα ενυδρεία του J.p. του panoscorfu και του zaxos.....
Τι λέτε ποιος θα είναι ο νικητής της μεγάλης κατηγορίας ; |
|
||||
|
||||
εγω!!! χαχαχαχαχαχα
μπραβο μπραβο στα παιδια πραγματικα πολ ωραια ενυδρεια ολα και νομιζω μια πολυ καλη, συλλογικα, προσπαθεια απ ολες της μεριες!!! |
|
||||
|
||||
Ενα μεγαλο μπραβο σε ολους οσους τρεξαν για διαγωνισμο μας βοηθαει να γινομαστε καλυτεροι και να χαζευουμε πανεμορφα ενυδρεια..
Ολα τα ενυδρεια ειναι ξεχωριστα και το καθ ενα εχει τη δικη του ομορφια, ειδικα τα 2 πρωτα ειναι απλα ονειρικα ενα μεγαλο μπραβο.. Μου περανει απο το μυαλο να συνεχισω μονο με lps .. |
|
||||
|
||||
Συγχαρητήρια σε όλους που πήραν μέρος με τα στολίδια τους κ ειδικά στος 3 πρώτους κάθε κατηγορίας που ξεχώρησαν.
|
|
||||
|
||||
Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά. Πάντα επιτυχίες και να χαίρεστε τα υπέροχα ρεεφ σας!
Στάλθηκε από το SM-G920F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Διαγωνισμός Θαλασσινών Ενυδρείων - GAB 2017 | kostas82 | Διαγωνισμός Θαλασσινών Ενυδρείων - GAB 2017 | 0 | 10-01-17 00:28 |
Διαγωνισμός Βιοτοπικών και Φυτεμένων ενυδρείων στη Ρωσία | exelix | Αnouncements - Interviews - News | 245 | 16-01-14 02:22 |