19-11-08, 20:10 | #1 |
τι πρεπει να κανω???
19-11-08, 20:10
Αξιολόγηση:
(0 votes - average)
εχο ενα ψαρι εγκυος...αγορασα μια γενιστρα.εχει μεσα ενα καγκελο...εβαλα το ψαρι και μετα το καγγελο...εκανα σοστα ι επρεπε να ειναι πανο το καγγελο?
|
|
Εμφανίσεις: 4526
|
|
|||
|
|||
Βγαλε το ψαρι απ τη γεννηστρα και μετα διαβασε αυτο http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=22360
|
|
|||
|
|||
τι να κανω διλαδι να αγορασο αλλο ενυδριο και να βαλω πολλα φυτα???
|
|
||||
|
||||
το πιο καλο που εχεις να κανεις ειναι να διαβαζεις!!!!!
|
|||
|
|||
διαβασα αυτο που μου ιπε ο τολις
|
|
|||
|
|||
¶ρα βγάλτο!
|
|
||||
|
||||
οχι να διαβαζει μονο οτι ρωτας και σου απανταμε... πρεπει να διαβασεις γενικα για τα ενυδρεια και τα ψαρια...
|
|||
|
|||
αν το βγαλο οταν γενισι 8α τα φαν τα αλα τα ψαρια
|
|
||||
|
||||
τι ψαρι ειναι το εγκυος και με τι ψαρια το εχεις??
με το χελι???
|
|||
|
|||
ενας ξιφοφορος..........και δεν νμζ να μινει ζοντανο κανενα ψαρι αν το βγαλο απο την γενιστρα
|
|
||||
|
||||
ΣΥΓΝΩΜΗ ρε φιλε αλλα αφου στο τελος θα κανεις παλι αυτο που θελεις εσυ και οχι αυτα που σου απαντανε ολοι εδω περα μεσα ΓΙΑΤΙ ρωτας τοτε?
|
|
|||
|
|||
?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
αυτο ειναι απαντηση στην ερωτηση που σου εκανε?? επιδη παιζεις μαζι μας, απο εμενα τελος οι απαντησεις...
|
||||
|
||||
Όπως αυτός εδώ? Με μυτερή και μακρουλή ουρίτσα?
Pseudoeftropheus sentonographius sp. "ροζ" Το (νυν) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με mikrogeophagus ramirezi): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=326855 Το (πρώην) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με ζωοτόκα): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=269530 Diogo, ο μονομάχος μου: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=26837 |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Εχουν δικιο να σε παρεξηγουν διοτι εν ακουεις....κατσε τον κωλο σου τζιαι δκιαβασε πρωτα τζιαι υστερα οτι αποριαν εσιεις καμε την.
|
||||
|
||||
στα κυπριακα τα εμπαιδωνει καλυτερα??
|
|||
|
|||
|
|||
|
|||
Δεν καταλαβαινω την επιθεση προς τον ''Νικος95'', ο φιλος ζητησε την βοηθεια του forum, ακουστηκαν καποιες γνωμες ως απαντησεις οι οποιες θεωρησε ο φιλος οτι δεν τον καληψαν. Δεν ειναι απαραιτητο να ακολουθουν ολοι τις ''εντολες μας'' και εαν δεν γινει αυτο να θυγομαστε και να θυμωμουμε.
Το εχω πει και σε αλλες συζητησεις, θεωρω οτι αρχαριοι και μη, πρεπει να εχουν δυνατοτητα εκφρασης της αποψης τους και φυσικα κριση... |
|
||||
|
||||
Εμείς θα ΠΡΕΠΕΙ να τους καθοδηγήσουμε να κάνουν το ΣΩΣΤΟ.
Από εκεί και πέρα ας επιλεξουν αυτοί τι θέλουν να κάνουν. Υπάρχουν στην Ελλάδα χιλιάδες άδεια παροπλισμένα ενυδρεία και εκατοντάδες άτομα που θα ήθελα πολύ να συνεχίσουν να ασχολούνται με τα χόμπυ αλλά απογοητεύτηκαν ακολουθώντας συμβουλές από άσχετους ή απλώς κάνοντας του κεφαλιού τους. Σκοπός μας είναι να το αλλάξουμε και προσπαθούμε πολύ γι αυτό. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
φιλε παντα θελω να βοηθαω τους καινουργιους οπως εκαναν και σε εμενα... αλλα αν δεις ολα τα ποστ του θα δεις οτι δεν εχει ορεξη να διαβασει και να ακουσει... ειναι μικρο το παιδι και και κανει οτι θελει... δυστυχος...
|
|||
|
|||
Αναρωτιεμαι εαν η ειρωνεια προς τους συμετεχοντες στο forum ειναι μεσα στα πλαισια της ηθικης και στους κανονες αυτου.
|
|
||||
|
||||
Πάει και το χιούμορ μας...το χάσαμε κι αυτό.
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
ρε παιδια μη τα περνετε ολα στα σοβαρα... δεν ειμαστε ρομποτ, ειμαστε ανθρωποι...
|
||||
|
||||
λοιπον επειδη βαρεθηκα να κανω πλακα και χιουμορ θα απαντησω σοβαρα και οποιος καταλαβει καταλαβε εχουμε ενα παιδι που εχει καποιες αποριες σχετικα με το ενυδρειο του ετσι... ετσι το παιδι αυτο πηρε τις πρωτες πληροφοριες απο το φορουμ και αντι να κατσει και να τις διαβασει και να τις εφαρμοσει ρωτα και ξανα ρωτα διαφορα πραγματα που θα ρωτουσε ενας λιγο πιο εμπειρος απο αυτο το παλικαρι. τωρα το εαν γεννησει το ψαρι η οχι και δεν εχει τις σωστες συνθηκες και συγκατοικους μεσα στο ενυδρειο και αρχισουν και πεθαινουν τα ψαρια σαν τα κουνουπια απο το φλιντ, ε αυτο δεν το θελει κανεις μας αλλα αφου ο φιλος μας δεν θελει να το καταλαβει τι να κανουμε ...... το ριχνουμε και λιγο στην πλακα λοιπον πας και καταλαβει .....που δεν το βλεπω αλλα λεμε τωρα.ελπιζω να βρει το παλικαρη μια ακρη και να του φυγουν οι αποριες
Υ.Γ φιλε beteranos ακομα και εσυ που εισαι 38 ετων εαν εκανες αυτες τις ερωτησεις και αφου σε εχουν δωσει καποιες συμβουλες και δεν τις διαβασες και συνεχιζες να κανεις τις ιδιες ερωτησεις στο τελος και εσενα στην πλακα θα σε ριχναμε Φιλικα chris129
|
||||
|
||||
Παράθεση:
αφου του τα λενε τα παιδια ελληνικα και δεν δειχνει να καταλαβαινει ευλογο το ερωτημα αν στα κυπριακα του γινεται πιο κατανοητο...
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Εστειλα στο μικρο πμ με το τηλεφωνο μου εδω και μερες.....τιποτα Εγραψα κυπριακα για να δει οτι ειμαι και εγω απο Κυπρο και....ελπιζω Τωρα αν καποιος ειπε για πλακα κατι τις παραπανω δεν νομιζω να ειναι λογος αυτος για να γινει θεμα. ι
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Η αληθεια ειναι πως δεν ειχα προσεξει πως ο φιλος ειναι και αυτος απο Κυπρο. |
|
|||
|
|||
Επειδη ειμαι μακρια ε??? πλακα κανω φιλε μου ετσι??
|
||||
|
||||
Τσάμπα καυγάς.. Εγώ ποντάρω ότι ο ξιφοφόρος του Νικολάκη είναι αρσενικός, και όχι έγκυος, αλλά σκασμένος από το φαγητό..!
Pseudoeftropheus sentonographius sp. "ροζ" Το (νυν) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με mikrogeophagus ramirezi): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=326855 Το (πρώην) ενυδρείο μου (Juwel Rekord 70, φυτεμένο, με ζωοτόκα): http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?p=269530 Diogo, ο μονομάχος μου: http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=26837 |
|
|||
|
|||
ειναι 8υλικος και πρεπι ιταν σκασμενοσ απο φαγιτο γιατι σμρ ι κιλια του ιταν μια χαρα
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ποσες φορες πρεπει να αλαζω το νερο? | kwnstantina | Αρχάριοι γλυκού νερού | 52 | 02-07-08 17:19 |
εξωφθαλμια τι πρεπει να κανω | chris129 | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 42 | 15-05-07 08:58 |
τι πρεπει να κανω | chris129 | Malawi | 9 | 02-04-07 22:50 |
Πρεπει τελικα να μετραμε το GH/KH? | Panagiotis | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 16-03-05 23:53 |
ποσο πρεπει να ταιζω τα χρυσοψαρα? | Jim | Χρυσόψαρα | 8 | 28-09-03 22:38 |