|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Λιμνη
Μου εχει περασει απο το μυαλο μια γλαστρολιμνη.Τις τρυπες με σιλικονη τις κλεινουμε;Επισης θελω να ρωτησω με ενα φιλτρο και ενα θερμοστατη για ενυδρεια δεν θα μπορει να εχει τροπικα ολο το χρονο;Τελος θα μπορουσε να μπει κανενας βατραχος(Εχω βρει ηδη και οχι μονο ενα).Οτιδηποτε φυτο δεν μπορει να μπει;
|
||||
|
||||
Αν είναι σε εξωτερικό χώρο θα έχεις θερμοστάτη τον χειμώνα...? ξέρεις τι σημαίνει αυτό. Βάτραχο όπως θα τον βάλεις έτσι θα την κάνει σε μιά μέρα μέσα. Γιατί θέλεις να κάνεις γλαστρολίμνη για τροπικά και δεν προτιμάς ενυδρείο που θα φαίνονται και θα νιώθουν και καλύτερα?
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Aν το κανεις ιδιοκατασκευη το ενυδρειο θελει σιγουρα λιγοτερα λεφτα,απλα μετα ειναι και ο εξοπλισμος που θελει ενα ενυδρειο για να "τρεξει" σωστα..Με μαι αναζητηση εδω θα βρεις πολλα τετοια θεματα σε σχεση με εξοπλισμο. |
|
||||
|
||||
φαντάσου τον θερμοστάτη να καίει μέρα νύχτα 24 ώρες, εκτός κι αν το έχεις μέσα στο σπίτι. Πάντως εγώ το βρήσκω λίγο ψυχοπλακωτικό και για τα ψάρια αλλά και για τον θεατή, να βρήσκονται σε μιά λεκάνη ή γλάστρα. Θα μπορούσες να βρεις μιά πιο μεγάλη "δεξαμενή" όπως οι παιδικές πισίνες ας πούμε, αλλά πάλι για να λειτουργεί σωστά μιά λιμνούλα θέλει κι αυτή τα φίλτρα της...
Ο βάτραχος τι να κάνει στην γλάστρα? θα σηκωθεί να φύγει. Μήπως έχεις βρει φρύνους όμως? που τους βρήκες τους βατράχους? |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Η Λιμνη μου... σχεδον ετοιμη. | Andros | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 34 | 16-09-07 16:34 |
λιμνη 10000 λιτρα | gutsi | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 2 | 09-09-07 20:20 |
Λιμνη χωρις ρευμα | panos84 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 6 | 15-08-07 09:18 |
Η λιμνη μου.. | kingelvis | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 12 | 06-06-07 12:40 |
ερωτηση για λιμνη?? | panos kerkyra | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 1 | 04-02-07 14:59 |