|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
στησιμο 240l
γεια σας εχω το juwel 240 και θα ηθελα τις αποψεις για το τι ψαρια θα ταιριαζαν(εχω χαλικι και πλαστικα φυτα βραχους και τετοια)
|
|
|||
|
|||
Εγω θα σου προτεινα να περιηγηθεις μερικες ωρες στις σελιδες του φορουμ μας και να χαζεψεις τα διαφορα ειδη ενυδρειων που εχουν παρουσιασει τα μελη μας. Εκει θα μπορεσεις να παρεις πολλες ιδεες για το τι μπορεις να κανεις με το ενυδρειο σου απο αποψη πληθυσμου και διακοσμου.
Επισης, τα πλαστικα και οτιδηποτε ψευτικο δεν εχουν θεση στο ενυδρειο αφου τα αληθινα δινουν αλλη ομορφια. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
νεο στησιμο | GIORGOSKARA | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 31 | 29-04-11 22:48 |
Επισκευές / κατασκευές /μετατροπές για στήσιμο νέου ενυδρείου 240l. | kingrim | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 11-07-10 19:28 |
Ανεμιστηράκια σε 240L? | ANXRI | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 14 | 14-01-09 18:34 |
ti exoteriko filtro kalo na valo 240l enydrio? | Nikos_Arg | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 25-12-08 01:32 |
Βοηθεια στησιμο για co2 | knik | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 12-04-08 20:32 |