|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
κοινωνικό 84 μικτά ~72 καθαρά φυτεμένο (η πρωτη μου προσπαθεια)
Διαστάσεις:70cm X 30 X 40
Όγκος: 84 μικτά ~ 72 καθαρά Κατηγορία:κοινωνικό DIY Φυτά:java moss κερατοφυλο και κάποια άλλα δεν ξέρω ονομασία Ψάρια / ¶λλα είδη:ζωοτόκα/red chery Διακοσμητικά υλικά:άμμο θαλάσσης- κορμός κλήματος (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο:μπλε αυτοκόλλητο Φωτισμός:2 τ5 24 watt Διάρκεια φωτισμού:8:30 h Φιλτράρισμα:1000lt/h Θερμοστάτης: Λίπανση: ταμπλέτες Παροχή CO2:diy Παράμετροι: pH:7.8 Γενική σκληρότητα (GH): Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):25 Αλλαγές νερού:30% κάθε βδομάδα Θερμοκρασία:24 περιμένω υγρά τεστ για ακριβότερες μετρήσεις, θα ενημερωθεί άμεσα! |
|
||||
|
||||
Πολυ ωραια προσπαθεια. Στην πορεια θα φουντωσουν και τα φυτα και θα ειναι πιο ωραιο. Τα Νο3 αν μπορεις να τα ριξεις λιγο μιας και 25 ειναι το ανωτερο που θα πρεπει να φτανουν. Αν δεν πεφτει, μπορεις να κανεις μεγαλυτερες αλλαγες απο το 1/3 που κανεις καθε βδομαδα.
Εdit: Τωρα ειδα οτι δεν εχεις υγρα τεστ (και εχεις χαρτακια?) οποτε τα νο3 μπορει να ειναι και πιο πανω ή πιο κατω. Για δες και με υγρα οταν ερθει η ωρα. |
|
||||
|
||||
σίγουρα θέλει κάποιες αλλαγές και να προσθέσω ακόμα αρκετά φυτά αλλά σιγά σιγά τα βήματα, έγινε η μεγάλη αρχάρια αρχή
|
|
||||
|
||||
Μπραβο.
Υπομονη να στρωσουν και τα φυτα και εμφανισιακα και καλη συνεχεια. Να μαθεις τα ονοματα των "αλλων φυτων", γιατι μπορει να χαλασουν αν δεν τα εχεις φυτεψει καταλληλα Τις moss τις εδεσες κατω απο το φως και μπορει να γεμισουν αλγες μεσα τους Να κοιταξεις το θεμα "διαχυση CO2"
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
φίλε τα microsoroum δεν τα δένουμε σε ρίζα ή σε πέτρα γιατί σαπίζουν
|
|
||||
|
||||
το έχω φυτέψει με τέτοιο τρόπο γιατί ο κορμός είναι στραβός και φαίνεται στηριγμένο στην πετρά αλλα δεν ειναι
|
|
||||
|
||||
...
|
||||
|
||||
ouupss!!επιδι δεν ξερω τις ονομασιες των φυτων δν καταλαβα για ποιο μιλουσες δλδ αυτα με τα φαρδια φυλα δν τα φυτεβουμε??
|
|
||||
|
||||
Όχι, καλύτερα να μη φυτευτεί στο χαλίκι.
http://www.aqualandpetsplus.com/Deco...nce%20Fern.htm http://aqualandpetsplus.com/Decor%20...0Fern%20II.htm http://aqualandpetsplus.com/Plant,%2...Fern%20III.htm
|
||||
|
||||
νεες φωτογραφιες
νεες φωτογραφιες μετα απο λιγους μηνες καπως ετσι ειμαι σε αυτη τη φαση!
|
|
||||
|
||||
Mια χαρα σε βρισκω...
|
||||
|
||||
πολυ ωραια τα φυτα φιλε μου μεσα σε τεσσερις μηνες εγινε ολοκληρο δασος
|
|
|||
|
|||
Πολυ ωραίο το ενυδρειο σου! Συγχαρητηρια!
|
|
||||
|
||||
σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια..
|
|
||||
|
||||
Μια χαρα το πας.Μπραβο σου.
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πρωτη προσπαθεια,τα φωτα σας!!!! | Dimitris77 | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 49 | 28-06-13 20:14 |
την αποψη σας...πρωτη προσπαθεια 100lt | manolikos23 | Malawi | 17 | 28-01-11 23:30 |
Πρωτη προσπαθεια 200lt!! | dimitrisemm | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 18 | 15-10-10 11:29 |
Πρωτη Προσπαθεια Tanganyika | ErnieBall | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 13 | 30-01-10 08:50 |
η πρωτη προσπαθεια ε ενυδρειο | lio2006 | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 16 | 16-12-09 18:13 |