|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Συνθεση τροπικου ενυδρειου
Αγόρασα ένα κύβο anubias 180 λίτρων και δέχομαι προτάσεις για συνθέσεις ψαριών που θα μπορούσα να κάνω(απλά επειδή είμαι σχετικά καινούργιος στο χόμπι θα ήθελα λίγο ποιο σκληρά και ανεκτικά ψάρια άμα μπορείτε). Μια σύνθεση που έχω σκεφτεί είναι 3-4 angelfish, ένα κοπάδι cardinal tetras, ένα κοπάδι rummy nose tetras, μερικούς γλύφτες ancistrus και τέλος μερικές γαρίδες amano.
Ευχαριστώ |
|
|||
|
|||
Συνθεση τροπικου ενυδρειου
Έχω ένα κύβο anubias 180 λίτρων τον έχω στήσει και έχει σχεδόν τελειώσει το στρώσιμο και σκεφτόμουν τι ψάρια να βαλω μέσα σκεφτόμουν είτε μερικές αμερικάνικες κιχλίδες είτε μερικά αγγελόψαρα, ένα κοπάδι καρδινάλιων tetra, μερικούς γλύφτες ancistrus και κάτι άλλο το οποίο δεν έχω σκεφτεί ακόμα. Δέχομαι ιδέες για ψαροσυνθέσεις.
Ευχαριστώ |
|
||||
|
||||
Πως τελείωσες το στρώσιμο? έχεις μετρήσεις?
Τι διαστάσεις έχει το ενυδρείο σου και τι εξοπλισμό? |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Συνθεση μικρου ενυδρειου και τι να προσεξω πριν την αγορα | Grangelo | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 11 | 21-12-17 13:36 |
Αρχαριος θελει βοηθεια για συνθεση ενυδρειου 120-150lt. | Nicholas_Pachis | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 8 | 07-01-16 19:48 |
Καλησπέρα Νέος στο χώρο!Γνώμη για συνθεση ενυδρειου | Zacgio | Αρχάριοι γλυκού νερού | 23 | 26-09-13 13:14 |
Διαδυκτιακα περιοδικα για θαλλασινα ενυδρεια τροπικου υφαλου | Discos | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 2 | 09-05-05 15:24 |
Διαδυκτιακα Forum για θαλλασινα ενυδρεια τροπικου υφαλου | Discos | Βιβλιογραφία θαλασσινού νερού | 1 | 27-04-05 13:43 |