|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Γνώμες για ενυδρείο 6,5 λίτρων
Γεια σας κι από εμένα. Σκέφτηκα να αξιοποιήσω το πρώτο μου ενυδρείο. Είναι μικρό. Περίπου 7 λίτρων. Έβαλα φίλτρο (μπολιασμένο από το κοινωνικό ενυδρείο μου),θερμοστάτη, ταινία φωτισμού led και έναν μίνι θερμοστάτη. Οπότε έχω καταφέρει να ρυθμίσω τις παραμέτρους του νερού.
Από ζωντανούς οργανισμούς έβαλα μία ανουβια Νάνα κι έναν αρσενικό μονομάχο. Θα ήθελα τη γνώμη σας εάν μπορώ να βάλω γαρίδες red cherry ή κάποιο άλλο ασπόνδυλο (με την προϋπόθεση να μην κινδυνεύει η ανούβιά και να μην απειλείται από το μονομάχο μου). Σας ευχαριστώ. |
|
||||
|
||||
...
Καλημέρα φίλε μ
Σ αυτά τα λίτρα ήδη κινδυνεύει ο μονομάχος σ!!! Είναι απαγορευτικά για ψαράκι....εγώ στη θέση σ θα άφηνα μόνο τη ανούμπια και ίσως να βαζα και κανα φυτάκι ακόμα....απο ζωντανούς οργανισμούς τίποτα ούτε γαρίδες ούτε σαλιγκαράκια........ Φιλικά πάντα!!!
|
||||
|
||||
Συμφωνω απολυτα και εγω. Σε αυτα τα λιτρα δεν μπορει να ζησει σωστα ψαρι, δυστυχως.
|
|||
|
|||
Αλήθεια; Διστάζω να βάλω τον μονομάχο στο μεγάλο ενυδρείο γιατί εκεί έχω πολλά μικρά πολύχρωμα ψάρια και φοβάμαι ότι θα τα ξεκληρίσει...
|
|
||||
|
||||
Δεν θα ασχοληθεί καν με τα άλλα ψάρια ο μονομάχος, εκτός αν μιλάς για υπερβολικά μικρά είδη 2εκ και αν... Είναι επιθετικοί μόνο με αρσενικά του είδους τους.
|
|||
|
|||
Έχω αποικία guppy ,platty και neon tetra. Είναι μικρά, αν υπολογίσουμε και τους γόνους...
|
|
||||
|
||||
Το πολύ πολύ να φάει κανα γόνο που και που, όπως τρώνε και οι γονείς τους έτσι και αλλιώς. Δεν έχει θέμα
Τα guppy, platy έχουν διαφορετικές απαιτήσεις νερού από τα neon και τον μονομάχο(και όλα λίγο πολύ είναι από διαφορετικούς βιότοπους), αλλά αφού υποθέτω όλα τα κρατάς σε νερό βρύσης και δεν ασχολείσαι με βιότοπο/αναπαραγωγές των οξύφιλων, δεν υπάρχει ιδιαίτερο θέμα
|
|||
|
|||
Σας ευχαριστώ. Θα τα λάβω υπ' όψιν μου όσα γράψατε. Ίσως το κρατήσω μόνο φυτεμένο.
|
|
||||
|
||||
Φιλε βαλε το μονομαχο με τα αλλα δεν θα εχεις θεμα κριμα να το βαλεις σε 7 λιτρα αστο μονο με φυτο
|
|
||||
|
||||
Πολλες φορες και με ψαρια που μοιαζουν με αρσενικα του ειδους του. Πχ guppy.
|
|||
|
|||
Ναι, ειδικά με τα αρσενικά που φέρουν ζωηρά χρώματα!
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γνώμες και συμβουλές για νέο ενυδρείο | ReaperX | Αρχάριοι γλυκού νερού | 8 | 25-07-15 04:07 |
Γνώμες για ενυδρείο | aias.george | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 19 | 10-05-13 23:26 |
Γνώμες για ενυδρείο SUN SUN 64x39x54 | pagos4 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 19-05-10 23:32 |
Γνώμες για ενυδρείο-καραντίνα | aquaman | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 01-09-08 21:27 |