12-03-10, 21:16 | #1 |
25 λιτρα ξανα
12-03-10, 21:16
Αξιολόγηση:
(0 votes - average)
βαζω ξανα μπρος το 25λιτρο. δεν γουσταρα που ηταν αδειο στο ραφι.
τωρα μενει το καπακι |
|
Εμφανίσεις: 3570
|
|
||||
|
||||
Κουκλακι ειναι!
Μονο βγαλε τις ανουμπιες απο την αμμο και "πιαστες" με μια πετονια πανω στα ξυλα διοτι ειναι πιθανο να σαπισουν σε λιγο καιρο. Ειναι ενα απο τα φυτα που δεν φυτευοντε αλλα "πιανοντε"...
|
||||
|
||||
γιατι?αν τις φυτεψεις σωστα και ο κορμος να ειναι εξω απο το νερο,δεν νομιζω να εχει προβλημα..τουλαχιστον η δικια μου μετα απο καποια αρχικα σκαμπανεβασματα και χασιμο φυλλων,τωρα εχει πολλαπλασιαστει και ανθιζει κιολας..
|
||||
|
||||
Για να μην υποστει κανενα σκαμπανευασμα και γιατι το φυτο αυτο απο την φυση του δεν ειναι φυτο που φυτευεται...Απλα ριζωνει πανω σε βραχους σε ξυλα σε σχισμες κ.α.
|
||||
|
||||
ο κορμος τους ειναι εξω οπωσ λεει και ο yann.
αλλα επιδι μου το εχοθν πει πολλοι αυτο θα κοιταξω να τις δεσω σε κανα μικρο ξυλαρακι. απλα μου την δινει ετσι οπως πεταγονται τα ριζακια του κορμου αριστερα και δεξια σαν ραστα. ευχαριστω για την συμβουλη |
|
||||
|
||||
Μπορεις να τη δεσεις και σε μια πετρουλα!
|
||||
|
||||
ορ σομθινκ λαικ δατ
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
μπουκωμα ξανα... | demka27 | Malawi | 14 | 26-01-10 11:52 |
ξανα απο την αρχη | λατσε τζενη | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 13-01-10 18:00 |
Ξανα απο την αρχη..... | mariannos | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 29-12-08 23:46 |
300 λιτρα malawi ξανα | grkts | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 3 | 30-09-08 22:10 |
Ανουμπια ''νανα''. | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 29-04-05 15:09 |