|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Ν. Αμερικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
300Lt Φυτεμένο με κιχλίδες
Πληροφορίες:
Ένα όνειρο που ξεκίνησε για discus και κατέληξε πάλι στα νότια. Διαστάσεις:121 x 51 x 66 cm Όγκος:300Lt Κατηγορία: Φυτεμένο με κιχλίδες Φυτά:Rotala rotundifolia,Microsorum,Cryptocoryne,Ludwigia repens,Lysimachia nummularia,Vallisneria spiralis var. spiralis ,Anubias barteri Ψάρια / ¶λλα είδη:GREEN TERROR (1 male / 3 female) HEMICHROMIS BIMACULATUS(3 MALE /7 FEMALE) SPOTTED PLECO(2 MALE 1 FEMALE) Διακοσμητικά υλικά:ΧΑΛΑΖΙΑΚΗ ΑΜΜΟΣ 40Kg,MOPANI WOOD 25 Kg Φόντο: μαύρο χαρτόνι Φωτισμός:2 x High-Lite Light Unit 120 cm, 2 x 54 W Διάρκεια φωτισμού:10 ώρες Φιλτράρισμα:AQUAEL 700(2250 Lt/h) Θερμοστάτης:AQUA ONE 300 Wt Λίπανση:SEACHEM FLOURISH Παροχή CO2:- Παράμετροι: pH:6,8 -7,1 Γενική σκληρότητα (GH):3 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):1 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):1 Αλλαγές νερού:150 Lt ανά 15 μέρες Θερμοκρασία:28 |
|
||||
|
||||
Πολύ όμορφο το ενυδρείο σου φίλε Βαγγέλη!Συνέχισε έτσι!
|
|
||||
|
||||
μπραβο πολυ ωραιο
με την αμμο δε φαινονται οι ακαθαρσιες των ψαριων? |
|
||||
|
||||
πολυ ωραιο το ενυδρειο σου
|
|
||||
|
||||
Να το χαιρεσαι.Καμια πιο κοντινη φωτο τα ψαρακια.
|
|
||||
|
||||
πολυ ομορφο
μπραβο
|
|||
|
|||
σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λογία σε μερικές μέρες ανεβαίνουν νέες φωτογραφίες επειδή άλλαξα λίγο την διακόσμηση τού ενυδρείου καθώς μερικά φυτά απεβίωσαν.
|
|
||||
|
||||
Πολυ ομορφο μπραβο τις λαμπες τις αναβεις και τις 4 μαζι?
|
||||
|
||||
έχω επηρεαστεί τόσο από τα ξερακιανά ενυδρεία φαίνεται που πιο πολύ μου άρεσε η πρώτη φωτογραφία μόνο με το ξύλο
|
|||
|
|||
βασικά οι λάμπες είναι 2 και ανάβουν και οι δύο μαζί.η αλήθειά είναι ότι το παρά έκανα με τα φυτά γιατί βιάστηκα τώρα δεν έχω τόσα πολλά και φαίνεται πιο ωραίο επίσης έβαλα anumbies και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό.
|
|
||||
|
||||
Νομιζα οτι ειχες το καινουριο με τις 4 λαμπες.
|
||||
|
||||
ωραιο να το χαιρεσαι!
το ριο 300 της Juwel ειναι το ενυδρειο ετσι? σιγουρα 40kg άμμος χρειαστηκε? θελω να παρω το ιδιο γι'αυτο ρωταω. φανταζομουν οτι θα χρειαζοταν παραπανω. εχεις βαλει και υποστρωμα για φυτα? και απο φιλτράρισμα εβαλες το μεγαλο το εξωτερικο και το εσωτερικο το κατεργησες? |
|
||||
|
||||
Πολύ τζάμι τι ενυδρείο! Τα green terror είναι άπεχτα!
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
||||
|
||||
ok
ωραια.40kg λοιπον!ναι και υποστρωμα θα βαλω.εχω και καποιες αλλες ερωτησεις αλλα θα τις κανω αλλου για να μη χαλαω το ποστ του φιλου...
ευχαριστω για την απαντηση. |
|
||||
|
||||
πολυ ομορφο μπραβο
μαι ερωτηση σχετικα με τα τερρορ θελω μονο πεφτει ξυλο ? γιατι εγω εχω 3 και πεφτει το ξυλο της αρκουδας
|
||||
|
||||
εδω πεφτει ξυλο με τους δισκους που υποτιθεται οτι ειναι ηρεμα ψαρια, φανταζομαι τι θα γινεται με αυτα, ονομα και πραμα!
|
|
|||
|
|||
loipon epeidh o arsenikos einai 1 kai 3 ta thulika den peftei katholou culo ola einai mia xara kai armonika.
|
|
||||
|
||||
παρακαλω να γραφουμε μονο ελληνικα. ειναι στους κανονες του φορουμ.
|
||||
|
||||
πως ξεχοριζουμε τα αρσενικα απο τα θυλικα ?
εμενα τα δικα μου σκωτονοντε στην κυριολεξια και τα εχω σε 700 λιτρα
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Εχουν την ταση να ξεριζωνουν αρκετα, και οτι δεν ειναι καλα στην θεση του θα το βρεις οπου να ναι.... Οσο για το φυλο, στο dorsal(ραχιαιο???) πτερυγιο ,στο τελειωμα του, αμα ειναι μυτερο ειναι αρσενικο. Αμα ειναι στρογγυλο και δειχνει προς τα κατω η φορα ειναι θυληκο. Επισης ,συνηθως τα θυληκα ειναι πιο μικρα (σε ιδια ηλικια) απο τα αρσενικα. KAI το πιο ευκολο απο ολα αμα μεγαλωσουν αρκετα αρχιζει να φαινεται εκεινο το εξωγκομα στο πανω μερος του κεφαλιου τους στα αρσενικα. Αν καποιος ξερει κατι παραπανω ας με διορθωσει. Αυτες ειναι πληροφοριες που ειχα μαζεψει οταν εψαχνα για αυτα τα ψαρια.
|
||||
|
||||
ευχαριστω πολυ φιλε
|
||||
|
||||
Ωραιο ενυδρειο φιλε, τωρα το ειδα
|
|
|||
|
|||
μερικες φωτο
|
|
|||
|
|||
αλλη μια γευση
|
|
||||
|
||||
μα καλα τι ειναι τουτο?
καμμια σχεση με τις πρωτες φωτο!!!
|
||||
|
||||
Φοβερό!!!
|
|
||||
|
||||
Πολυ ωραιο ειναι.
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
New Mbuna Tank 300Lt. | lans | Malawi | 60 | 15-01-12 13:24 |
300lt Red Belly Piranhas | Nick S3 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Ν. Αμερικής | 8 | 24-06-09 08:59 |
2 Οσκαρ, 1 ελεφαντόψαρο και 1 μαχαιρόψαρο σε 300lt | raklif | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 14-09-08 13:36 |
(Malawi) Ενυδρειο malawi 300lt | imichal | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 18 | 11-07-08 15:46 |
300lt reloaded | chriskousis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 20 | 22-03-07 13:01 |