|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
και γιατί πρέπει να κάνεις τρύπα στον πάτο?
|
|
||||
|
||||
υπαρχει λογος να το τρυπησεις?δεν το αφηνεις καλυτερα..
υπαρχουν ποτηροτρυπανα για αυτη τη δουλεια αλλα αν μπορεις να το αποφυγεις θα ειναι καλυτερα. ωραιο παντως το ενυδρειο.ριχτου καθαρισμα και βαλε φωτο να το δουμε |
|
|||
|
|||
Καλησπέρα σε όλους τελικά θα κανό υπερχείλιση με σωλήνα pvc έχω ένα θέμα , πια διάμετρο σωλήνας να βάλω , σκέφτομαι για φ32 για να έχω 1" αποχέτευση , και αν πρέπει να βάλω διπλή η μονή αποχέτευση
|
|
|||
|
|||
Έτοιμο το εργαλείο σιγά σιγά μαζευόμαστε
|
|
||||
|
||||
Κουκλα εγινε!!
|
|||
|
|||
Βαλε φ40. Κι εγω στα 900 λιτρα 40αρα εβαλα με αντλια 3500 λιτρα. Η φ32 ειναι οριακη πολυ.
|
|
||||
|
||||
Το κακο θα ειναι ο θόρυβος...
|
|
||||
|
||||
πως παει το ενυδρειο?προχωραει καθολου?
|
|
|||
|
|||
Καλησπέρα και πάλι εδώ και ξεκινάμε δυναμικά χάθηκα είχα κάτι τρεξίματα και πάλι ξεκινάμε . Έχουν αγοραστεί τα πάντα και ξεκινάμε θα βάλω φωτογραφίες από όλα
|
|
|||
|
|||
φτιαχνιντας τα υδραυλυκα και η ωρα ειναι 1
|
|
|||
|
|||
Εχω προβλημα με της υπερχχειλησης κλινω την αντλια και οταν σταματα να κατεβαζει νερο και την βαζω δεν κανει υπερχειλιση ξερει καπιος να βοηθησει
|
|
||||
|
||||
δεν την εχεις κανει σωστα !!!!!! κραταει λογικα πολυ αερα μεσα και δε μπορει να ξεκινησει
μια τρυπα στο πλαινο θα ηταν η ποιο καλη λυση και δε θα φενοταν και τιποτα μεσα ! http://www.cvreefers.org/showthread....3-DIY-Overflow εχεις βαλει αντεπιστροφη ?
|
|||
|
|||
Καλημερα εχω κανει κανονικα της τρηπες επανο αλλα τιποτα το μονο που φοβαμαι οτι πρεπει να τα κανο ξεχοριστα δικτια
|
|
|||
|
|||
Σου συφωναρει και στο τελος τραβαρι αερα. Πρεπει να την ξεταπωσεις απο το πανω κερος για να μην σιφοναρει
|
|
|||
|
|||
Δες τη δικιά μου. απο πάνω πρεπει να πέρνει αέρα. Πάντως οι σωλήνες σου είναι πολύ μικρές για τα λίτρα σου!!!
|
|
|||
|
|||
Να βγαλο την ταπα ενοεις την εβγαλα και τιποτα
|
|
|||
|
|||
Και απο τις δυο γινεται?
|
|
||||
|
||||
ψαξε λιγο στο Google για τα παρακατω overflow συστηματα μιας και το ψαχνω λιγο το θεμα αυτο τον τελευταιο καιρο:
Herbie Overflow, Durso Standpipes, Hofer Gurgle Buster, Stockman Overflow, BeanAnimal Silent & Fail-safe Overflow System, ισως υπαρχουν και αλλα συστηματα υπερχειλησης που δεν τα εχω ψαξει ακομα. Βεβαια ισως να στο λεω τωρα λιγο αργα αλλα αν το ψαξεις λιγο ακομα και με καποιες τρυπες ισως κανεις μια πολυ καλη υπερχειλιση και κυριως αθορυβη. Γενικα θελει μελετη το ολο πραγμα, να βρεις τα θετικα και τα αρνητικα τους να τα συγκρινεις και να βρεις το καλυτερο για το ενυδρειο σου. |
|
|||
|
|||
Aπο την πανο μερια τα εχω κανει οπος ολοι ποθ ειναι το λαθος
|
|
|||
|
|||
Σου τραβαει αερα απο καπου. Και οπως το βλεπω σου τραβαει απο εκει που εχεις βαλει τα λαστιχα του αερα. Δεν πρεπει να τα εχεις ανοικτα. Θελει βαλβιδουλα εκει. Ειναι μονο για εκινηση!!!! Ειναι μονο για να ρουφας αερα οχι να ρουφαρι. Και θελουν και σιλικονη για να μονωθου καλα εκει που μπαινουν στην pvc.
|
|
|||
|
|||
Αυτη η βαλβιδα που μπορο να την βρω γιατι δεν την βρισκω πουθενα
|
|
||||
|
||||
http://www.stamatiouplastic.gr/el/
για ριξε μια ματια εκει μηπως εχουν αυτο που ψαχνεις, εχει πολλα πραγματα |
|
|||
|
|||
Από εκεί τα πήρα όλα δεν είχε κάτι τέτοιο . Για κοίτα λίγο αυτη την αναρρόφηση durso έχει την ίδιο σκεπτικό με την δικιά μου
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
http://www.ebay.com/itm/2Pcs-5mm-Hos...item5d55703541
|
|||
|
|||
Απο πετσοπ. Παρε μια βαλβιδα αντεπιστρωφης για αεραντλια. Για βαλτην ετσι ωστε να μην ρουβαει αερα η σωληνα. Αλλιως διπλωσετη και δεσε την με ενα σηρματακι οπως τα λαστιχα ποτισματος.
|
|
|||
|
|||
¶μα τραβήξω νερό με σωλήνα για εκκίνηση δουλεύει σωστά μόλις σβήσω την αλιά και πέσει η στάθμη μόλις ξανά ανοίξω δεν κάνει τίποτα
|
|
|||
|
|||
Το ταπωσες το σωληνακι. Σου εχω στειλει πμ.
|
|
||||
|
||||
Τσακισε το σωληνακι και ξαναδοκίμασε, αν έχει τραβήξει πάλι άερα δεν κλείνει κάπου καλά
|
|||
|
|||
Δυο φορες δουλεψαι και μετα παλι τα ιδια εβαλα και βαλβιδακι αλλα παλι τα ιδια
------------------------- bill το πηρες το pm Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sokrates978 : 05-04-15 στις 15:57 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
βάλε σιλικόνη τότε, χάνει απο εκεί , εκτός και αν τραβάει αέρα και από τις ενώσεις
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
200 λιτρα Αφρικανες | odin79 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 20 | 25-03-08 19:18 |
Αφρικανες-νεο ενυδρειο | casperon | Malawi | 4 | 28-11-07 20:15 |
αφρικανες σε 60 λιτρα | alexinio | Malawi | 13 | 26-06-07 16:09 |
Ενυδρειο Για Αφρικανεσ | gleboukas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 05-09-06 12:38 |