|
|||
|
|||
Eρωτήσεις
παιδια ειναι λιγο παλιο το 8εμα αλλα η8ελα να ρωτησω 2 πραγματA
1]οι ενηλικοι μονομαχοι εκτος απο ειδικη τροφη που ειναι μονο για το ιδους τους μπορουν να φαν τροφη απο χρυσοψαρα ή απο τροπικα?? 2]τα μωρα μονομαχακια εκτος απο artemia τη αλλο μπορουν να φαν?? |
|
||||
|
||||
Μετέφερα εδώ το ποστ σου για να μην μπερδεύουμε το άλλο θέμα. Ναι μπορούν να φάνε και άλλες τροφές αλλά δεν είναι ο,τι καλύτερο, γιατί οι μονομάχοι χρειάζονται τροφές με μεγάλη περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες. Επίσης για να προετοιμάσεις ένα ζευγάρι για αναπαραγωγή αυτό είναι ακόμα πιο επιτακτικό. Πολύ καλές και πλούσιες σε πρωτεΐνες είναι οι διάφορες κατεψυγμένες τροφές (bloodworms, mosquito larvae, glassworms, daphnia κλπ)..
Τα μικρά χρειάζονται ζωντανές τροφές και σε μικρό μέγεθος τις πρώτες μέρες. ¶λλες επιλογές εκτός της Artemia είναι τα microworms, vindegar eels και οι μικρές Daphnia... |
|
|||
|
|||
οκ ευχαριστω για την απαντηση!!!!!!!!!!!!!!
------------------------- δηλαδη αν τα αφησω ετσι δινοντας τροφη σε σκονι απο αλλα ειδη οπψς guppy 8α μου παι8ανουν?? Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη vikos tseli : 29-12-10 στις 20:52 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
εννοείς να δίνεις τροφή σε σκόνη σε μικρά μονομαχάκια? το πιο πιθανό είναι να μην τη φάνε και να πεθάνουν...
ΥΓ: Μερικοί έχουν χρησιμοποιήσει με επιτυχία κρόκο αβγού βρασμένο (εγώ δεν το έχω καταφέρει), οπότε αν δεν μπορείς να βρεις Artemia μπορείς να κάνεις μία δοκιμή.. Με μέτρο γιατί βρωμίζει το νερό πάρα πολύ.. Διάβασε και εδώ αν σε ενδιαφέρει: http://www.bettas4all.nl/viewtopic.p...hilit=egg+yolk Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Maverick : 30-12-10 στις 00:08 |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Φυτεμένο σκαλαροενυδρείο - Eρωτήσεις! | Ippokampos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 22 | 02-06-10 15:25 |
Eρωτήσεις! | panosx | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 12-05-07 16:56 |