|
||||
|
||||
πειτε μου λιγο
γεια σας,αυτα τα καταπληκτηκα ψαρια απο οσο εχω δει εινα αρκετα ακριβα αλλα πανεμορφα,ενα ζευγαρι ας πουμε σε ποσα λιτρα θα ειναι ανετο και ποση περιπου πρεπει να ειναι η θερμοκρασια?ας πουμε ζευγαρι ενηλικων δισκων φουλ μεγεθος
|
||||
|
||||
Αν μιλάς για ζευγάρι δίσκων (αν το βρεις δεν είναι και εύκολο) τότε πας για αναπαραγωγή σωστα?
Αλλιώς έχουμε και λέμε! Προτείνω! 400-500 λίτρα ενυδρείο 6-7 δίσκους (μικρούς να τους μεγαλώσεις εσύ) και μαλακό νεράκι - μεράκι και όλα θα πάνε καλά!
|
||||
|
||||
γιατι ειναι δυσκολο να βρεθουνε βρε?
μαλακο νερακι τοτε ειναι καλο αυτο. οι τιμες των μικρων δισκων ποσο περιπου κυμαινοντε?τους μεγαλους τους βρισκω περιπου 50 με 70 ευρω
|
||||
|
||||
Γιατί ζευγάρι δίσκων είναι δύσκολο να βρεις και αν το βρεις το χρυσοπληρώνεις.
Μικρά δισκόπουλα μπορείς να βρεις και με 25 ή ακόμη και λιγότερο ανάλογα.
|
||||
|
||||
ωχ καταλαβα,τα λιτρα για τους μικρους δισκους μου ακουγεται μια χαρα
|
||||
|
||||
ο αμαζονιος ειχε πριν λιγο καιρο ενα ζευγαρι δισκους και τους εδινε στα 100 ευροπουλα.νομιζω ηταν καλη τιμητους ειχα δει κ απο κοντα και μαλιστα ειχαν αφησει και τα αυγα τους πανω στο φιλτρο
|
|
||||
|
||||
σωπα ρε,που ειναι αυτο το μαγαζι?
|
||||
|
||||
Θεα/νίκη
|
|
||||
|
||||
θεσσαλονικη και μαλλον θα τους εχει δωσει μεχρι τωρα.....ενδεικτικα για την τιμη το ανεφερα.
|
|
||||
|
||||
δεν μου κανει
|
||||
|
||||
Πολύ χαμηλή τιμή!
Τα ψάρια Νικόλ είτε μικρά είτε μεγάλα θα πρέπει να τους δίνεις τα λίτρα που χρειάζονται για να αναπτυχθούν σωστά! Επομένως δεν αντιλαμβάνομαι την ερώτηση για "λίτρα για τους μικρούς" Τα ίδια φυσικά που σου πρότεινα ποιο πάνω!
|
||||
|
||||
πολυ σωστα.έξαλλου δεν θα μεινουν μικρα για παντα.
|
|
||||
|
||||
το δεν μου κανει ηταν επειδη το μαγαζι ειναι θεσσαλονικη,οχι για τα λιτρα,τα λιτρα σαφεστατα ειναι κομπλε.
και η τιμη ειναι θαυμα
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Πειτε μου την πολυτιμη γνωμη σας..... | thanoulis | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 18 | 02-04-08 00:54 |
Πειτε μου την γνωμη σας.. | Avaya | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 27-03-08 14:29 |
Παρακαλω πειτε μου την γνωμη σας | fantasyhus | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 1 | 12-01-08 08:09 |
πειτε μου................ | ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΥΛΙΕΡΑΚΗΣ | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 8 | 24-03-06 13:05 |
Για πειτε μου ειναι εγκυος! | maiktr | Ζωοτόκα | 2 | 09-11-05 18:18 |