|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
clown
Γεια σας θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει περιπτωση να ξεχωρισουμε τον αρσενικο απο την θυληκια κλοουν και πως.thanks.
|
||||
|
||||
Υποθετω απο περιεργεια ε;
Γιατι δεν παιζει αναπαραγωγη με τιποτα, και δεν εχεις λογο να τα κρατας σε ζευγαρι. Ομαδα ειναι καλυτερα... |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
||||
|
||||
Οπως και πολλα αλλα ειδη, δεν ξεχωριζουν τα αρσενικα απο τα θηλυκα.
Μην σου κανει λοιπον εντυπωση. Λογικο ειναι!!! |
|
||||
|
||||
Ευχαριστω πολυ Τακις γεια την γρηγορη απαντηση,μου λυθηκε η απορια.
|
||||
|
||||
Υπάρχουν βέβαια περιπτώσεις αναπαραγωγής απλά είναι πολύ σπάνιες και γι'αυτό λέμε οτι δεν παίζει αναπαραγωγή όπως π.χ.αναφέρετε μια εδώ .
Επίσης κάπου έχω διαβάσει (συγνώμη δεν θυμάμαι που) οτι υπάρχει κάποια πιθανότητα να ξεχωρίσεις κάπως αρσενικό από θυληκό από τα κάτω πτερύγια όπου στα θυληκά λεει οτι κοκκινίζουν περισσότερο! Edit - Μόλις βρήκα και αυτό http://freshaquarium.about.com/cs/lo...clownloach.htm το οποίο λέει πιθανότητες αναγνώρισης θηλυκού - αρσενικού
Μην αδικείς την ζωή είναι από μόνη της άδικη! Όλα για το χόμπι! ...τώρα το έχω ρίξει στην κατασκευή site και την φιλοξενία Go ZEN Host Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη PascM : 29-09-06 στις 10:04 |
|
||||
|
||||
Οπώς είπε και ο PascM η ουρά των ψαριών θα σου καθορίσει το φύλο. Τα αρσενικά έχουν μακρύτερη ουρά και πιό μυτερή με ελαφριά κλίση προς τα επάνω ενώ τα θυληκά έχουν πιο κοντή και "στρογγυλεμένη" ουρά. Μόλις το κοπαδάκι σου περάσει τα 9 - 10 cm έκαστο οι διαφορές θα είναι πιο εμφανεις. Μπορείς να ρίξεις και μια ματιά εδώ:
http://www.clownloach.info/breeding.php |
|
||||
|
||||
thanks kastmaniac.κατατοπηστικα πληρως.
|
||||
|
||||
Ευχαριστώ και γώ για τις απαντήσεις που δώσατε γιατί είχα και εγώ τις ιδιες απορίες για τα δικά μου κουκλάκια.
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
clown loach | johnny98130 | Γλυκό νερό - Γενικά | 4 | 15-06-06 21:54 |
Επιλογή Clown και γαρίδων | Tsok | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 05-04-06 07:42 |
Εξαφάνιση Clown ... | unreg | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 3 | 27-05-05 19:04 |