|
Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού Μισό νερό, μισό γη και αέρας, σε όλους τους συνδυασμούς! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Λίστα φυτών κατάλληλα για Vivarium, Paludarium, Terrarium
Στον παρακάτω πίνακα υπάρχει μία ενδεικτική λίστα φυτών τα οποία είναι κατάλληλα για συστήματα όπως Vivarium, Paludarium, Terrarium. Η λίστα συμπληρώθηκε από προσωπική μου έρευνα μέσα από το διαδίκτυο και από κάποια βιβλία. Πιστεύω ότι θα βοηθήσει αρκετά τους ενδιαφερόμενους. Η λίστα θα ανανεώνεται συχνά με καινούρια είδη φυτών.
Ευχαριστώ Αντώνης
|
|||
|
|||
Πολυ καλη δουλεια! μπραβο Αντωνη.
Bαλε κι αλλες φτερες που ειναι και η αδυναμια μου please. |
|
||||
|
||||
Ωραια πραγματα....μπραβο κυριε Αντωνη(κολλησα κ εγω απο τον Τηλεμαχο )
Προβλεπω να μεγαλωνει πολυ η λιστα... |
|
||||
|
||||
δυστυχώς μου έχει κολλήσει ο πληθυντικός και το κύριε, κυρία ε τι να κάνουμε είμαι μικρότερος
|
||||
|
||||
Γιατί δυστυχώς μικρέ; Η ευγένια είναι προτἐρημα και όχι δυστυχία...
|
||||
|
||||
σε κάποιους όμως δεν αρέσει και παρεξηγούνται, τί να πω
|
||||
|
||||
Μπράβο πολύ καλή δουλειά!
|
|
||||
|
||||
Να στε καλά.. σε λίγες μέρες θα είναι έτοιμη και άλλη λίστα (έχω έτοιμη και την παραγγελιά του Αλέξανδρου με τις φτέρες...)ελπίζω να βοηθήσει η λίστα και για απορίες τα συζητάμε εδώ...για να είναι πιο εύκολη η αναζήτηση των φυτών και πιο αναλυτικά θα το ανεβάσω σε Google doc.
|
||||
|
||||
Mπραβο Αντωνη!!! Πολυ χρησιμη η λιστα!!!
|
|||
|
|||
Υπαρχει κανεις προμηθευτης που να ερχεται και Κυπρο; γιατι ψηνομαι για ενα vivarium..
|
|
||||
|
||||
Στην λίστα προσθέστε marsilea hirsuta....Τι με έβαλες στην μπρίζα όλα τα τάπερ γεμίσανε....σύντομα θα ανεβάσω φωτό...
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
terrarium ηρθε και θα μεινει | platy | ¶λλα ζώα | 4 | 29-04-10 10:35 |
Terrarium | sparos | Αρχάριοι γλυκού νερού | 9 | 18-07-07 09:08 |
Αρχική Λίστα | mmbuna | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 5 | 15-06-05 19:47 |
Κατάλληλα φυτά για Δίσκους | kroud | Δίσκοι | 9 | 07-11-03 20:27 |
Φυτά ΜΗ κατάλληλα για ενυδρεια | Tolis | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 04-09-03 15:52 |