|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Ερώτηση περί εισαγωγής όστρακου
Γεια σας, έχω δύο πολύ ωραία όστρακα τα οποία έχω για διακόσμηση στην κουζίνα περίπου έναν χρόνο...
Μπορώ να τα εισαγάγω στον ενυδρείο μου χωρίς κίνδυνο? Guppies έχω και Neon μαζί με κάτι γαριδούλες... |
|
||||
|
||||
αν τσεκαρεισ οτι δεν ειναι ασβεστολιθικα... με καλο βρασιμο-πλυσιμο,πιστευω πως μπορεις να τα βαλεις στο ενυδρειο σου!
|
|||
|
|||
Ασβεστολιθικά είναι ε? |
|
||||
|
||||
ριξε λιγο ακουαφορτε πανω τους, και αν αφρισει ναι ειναι...
αν οχι βαλε τα!
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ πολύ αγαπητέ φίλε!
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Το θέμα εδώ βέβαια δεν είναι αν κάνουν ή όχι τα κοχύλια στο ενυδρείο σου φίλε. Μέσα έχεις δύο είδη ψαριών με πολύ διαφορετικές απαιτήσεις. Τα guppies απαιτούν σκληρό νερό, επομένως μπορείς να χρησιμοποιήσεις και τα κοχύλια* σου, αλλά τα Νέον απαιτούν όξινο νερό, άρα όχι. Το πρώτο που θα σε συμβούλευα να κάνεις είναι να αποφασίσεις ποιο είδος από τα δύο θέλεις να καρατήσεις και μετά να μπεις στη λογική πως να διακοσμήσεις το ενυδρείο σου. *Όπως και να' χει, τα θαλασσινά κοχύλια (είδος: Thais haemastoma) είναι εντελώς "ξένα" προς ένα βιότοπο ψαριών γλυκού νερού, όπως ακριβώς και κάθε άλλο θαλασσινό αντικείμενο.
|
||||
|
||||
Τα κελύφη γενικώς φτιάχνονται από το ασβέστιο που μαζεύουν τα ζωντανά από το νερό, οπότε ναι ανεβάζουν την σκληρότητα (τα νεκρά). Τα γκάπυ δεν έχουν πρόβλημα αλλά τα νεον ναι (και δεν πρέπει να είναι μαζί...)
|
||||
|
||||
Ακριβώς όπως τα λέει ο in the Pond.-
|
|
||||
|
||||
*Όπως και να' χει, τα θαλασσινά κοχύλια (είδος: Thais haemastoma) είναι εντελώς "ξένα" προς ένα βιότοπο ψαριών γλυκού νερού, όπως ακριβώς και κάθε άλλο θαλασσινό αντικείμενο.[/QUOTE]
Έτσι....έτσι για να προωθούμε και το άλλο μας χόμπι....Συλλογή κοχυλιών
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερώτηση περί νερού Α/Ο | Dimitris_Batman | Γλυκό νερό - Γενικά | 11 | 22-02-11 18:40 |
περί moss η ερώτηση | MoMoR | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 30-11-10 12:37 |
Ερώτηση περί ανεμιστήρων | sp67 | Λοιπός εξοπλισμός | 20 | 12-08-10 15:31 |
Ερώτηση περί φωτισμού. | skourkou | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 9 | 27-07-07 11:19 |
Ερώτηση περί NO3 και ΡΟ4 | TaitO | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 36 | 17-01-07 16:07 |