|
Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων Συζήτηση για το στήσιμο και την διακόσμηση κοινωνικών ενυδρείων, προτάσεις για "σωστούς" συνδυασμούς ψαριών για τον αρχάριο και όχι μόνο |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
ANUBIAS 1800 ΜΕ ΚΟΙ - ΧΡΥΣΟΨΑΡΑ
Χαιρετώ τα μέλη. Έχω πολύ καιρό να γράψω. Είχα ένα ενυδρέιο 90 λίτρα με δύο χρυσόψαρα και τώρα αναβαθμίστηκα με το anubias που είναι 600+ λίτρα καθαρά από όσο υπολογίζω. (1800x600x650). Έχω βάλει μέσα 7 χρυσόψαρα και 3 ΚΟΙ. Από τα χρυσόψαρα, τα δύο είναι oranda.
Θέλω να πιστεύω ότι δεν το έχω παρακάνει Σκοπεύω να βάλω 4-5 χρυσόψαρα ακόμη την ερχόμενη εβδομάδα, fancy + comet. Φοβάμαι τι θα μου πείτε για τα ΚΟΙ. Ότι κακώς τα έβαλα ακόμα και σε τόσο μεγάλο ενυδρείο, αλλά μου αρέσουν τόσο πολύ. Και σκοπεύω του χρόνου να φτιάξω λίμνη στο πατρικό μου στον κήπο οπότε αυτά προορίζονται για εκεί εφόσον η κατασκευή της λίμνης ολοκληρωθεί. Θα ήθελα πολύ τις γνώμες σας. Ευχαριστώ |
|
||||
|
||||
Καλησπέρα καλή ευκολία εύχομαι με τα Κόι και τις αλλαγές νερού
Φτιάχνε την λίμνη γρήγορα για να μην σου μείνουν στούμπικα κοινός νανισμός . Με το καλό και καλή ευκολία !!!
|
||||
|
||||
Αν και τα λίτρα είναι καλά για χρυσόψαρα , έβαλες πολλά μαζεμένα κι ετοιμάζεσαι και για άλλα..
Καλό είναι να μην μπουν ακόμα αλλά , ειδικά όσο υπάρχουν και κοι μέσα. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Anubias A 1800 | Angel_Nick | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 6 | 16-11-17 22:33 |
Otto 1800 το ξερει κανεις?? | Petran22 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 29-07-08 18:39 |
Ανακοίνωση απόσυρσης φίλτρου BOYU SP-1800 I,II,III | aafent | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 2 | 03-10-07 19:09 |
Anubias..... | Carebean pirate | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 55 | 11-09-06 14:09 |