|
|||
|
|||
Ρυθμιση μπουκαλας διοξειδιου
Παιδια μετα απο ενα ph crash θελω την πολυτιμη βοηθεια σας. Τα μανομετρα εχουν δυο βανες.Μια μικρη, δεξια των μανομετρων και μια μεγαλη κατω απο τα μανομετρα.Πως πρεπει να τις ρυθμισω? πχ να ειναι εντελως ανοιχτη η μεγαλη και να ρυθμιζω με τη μικρη? Βοηθηστε γιατι επαθα ζημια...
|
|
||||
|
||||
Τωρα αν καταλαβα καλα
πρεπει να εχεις και μια πανω στην μπουκάλα Αυτη που ειναι στην μπουκαλα ανοιχτη με την μεγαλη ρυθμιζεις στο δεξι μανομετρο .5 εωσ 1 και με την μικρη ρυθμιζεις τις φυσαλιδες |
|
|||
|
|||
Γιαννη ετσι το εκανα και οταν με το χρονοδιακοπτη ανοιξε η ηλεκτρομαγνητικη εφυγε πολυυυ διοξειδιο.Θα το ξανακανω...
|
|
||||
|
||||
Ανοιχτή η ηλεκτροβανα και προσεχτικη ρυθμιση των φισαλιδων ειναι πολυ ευαίσθητη και ελεγχος συχνα τες πρωτες μερες ξεκινα με κατω απο μια το δευτερολεπτο αναλογα τα λιτρα σου
|
|
|||
|
|||
Παιδια καλημερα.Sorry που σας ζαλιζω αλλα εκανα την διαδικασια παλι με το διοξειδιο.Κανονισα να δουλευει στις 1 ανα 2δευτερα.Το βραδυ σβηνοντας τα φωτα εκλεισε και το διοξειδιο.Σημερα το πρωι με την εναρξη της λειτυργιας ομως η παροχη διοξειδιου ηταν υπερβολικη..ευτυχως που τα ψαρια τα εχω σε αλλο ενυδρειο..Τι μπορει να συμβαινει?
|
|
||||
|
||||
Την ηλεκτροβάνα την ρυθμίζει χρονοδιακόπτης ή ph controler? Επίσης στην φάση αυτή τις διακυμάνσεις ph έχεις?
|
|||
|
|||
την ηλεκρτοβανα τη ρυθμιζει χρονοδιακοπτης. Τεστ ph δεν εχω κανει καθολου μετα το ph crash που επαθα.Τα ψαρια ειναι αλλου. Θα τα ξαναφερω οταν φτιαξω τη μπουκαλα και βεβαια μετα απο τεστ για ph κτλ.
|
|
||||
|
||||
Οταν ξανα ανοιγει η πιεση ειναι σωστη; .5 εως 1 η μεταβάλλεται αν δεν μεταβαλλεται το μονο που μενει ειναι να εχει προβλημα η βελονα.
|
|
|||
|
|||
η πιεση δε μεταβαλλεται. αν εχει προβλημα πως θα το σιγουρεψω? τα μανομετρα τα πηρα απο revival. Τι να κανω?
|
|
||||
|
||||
Σιγουρα κατι δεν παει καλα με την βελονοειδή τωρα τι; δεν μπορω να βοηθησω
|
|
|||
|
|||
Το ξερω Γιαννη.Παντως σ'ευχαριστω πολυ
Η αληθεια ειναι βεβαια οτι αν κλεισει η παροχη και ανοιξει μετα απο μικρο χρονικο διαστημα π.χ μια ωρα τοτε δεν υπαρχει προβλημα.Αν ανοιξει μετα απο ωρες τοτε εχω προβλημα Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Δημητρης Peristeri : 15-04-07 στις 11:50 Αιτία: Automerged Doublepost |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ρυθμιση ph με τυρφη? | s-vitzi | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 18-04-07 14:55 |
Διαχυτηρας Διοξειδιου του ανθρακα | brands | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 26-05-06 17:15 |
Χρονος ζωης DIY φιαλης διοξειδιου?? | vasilis-arta | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 24-02-05 22:31 |
Ρυθμιση ΡΗ | sv2fpi | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 11 | 10-01-04 04:40 |