|
Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων Παρουσιάστε το κοινωνικό σας ενυδρείο! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
παρουσιαση κοινωνικου φυτεμενου ενυδρειου
Διαστασεις.. 80χ32χ45
Ογκος... 115, 85 λιτρα καθαρα Φυτα... echinodorus red special,myriophyllum mattogrossense,bacopa caroliniana Ψαρια... 6 x zebra danio, 6 x paracheirodon innesi, 8 x gymocorymbus sp, poecilia reticulata (2 male 3 female) Φωτισμος... 2χ18w philips aquarelle 10.000 k Διαρκεια φωτισμου... 11,5 ωρες Φιλτραρισμα... sera fil 60 (380lt/h) με μαυρα σφουγγαρακια Θερμοστατης... 100w thermal Λιπανση... flourish,flourish exel,flourish tablet Παροχη CO2... ζαχαρη με μαγια, 2 μπουκαλια του 1,5 λιτρων που εναλασονται καθε βδομαδα (1 φυσαλιδα/δευτερολεπτο) η διαχυση γινετε με μια μικρη εσωτερικη αντλια Διακοσμητικα... ξυλα mopani red moor,πετρες μη ασβεστολιθικες rainbow, χαλαζιακη αμμος 1-4 χιλιοστα ph: 6.8-7 kh:8 gh:10 nh3:0 no2:0 no3:10 Η μετρησεις ειναι απο υγρα test της api Αλλαγες νερου... καθε 7 μερες το 1/4 (μισο βρυσης/μισο απιονισμενο) Θερμοκρασια... 24 βαθμοι Το ενυδρείο τρέχει 2χρονια, τα ψαρια μπήκαν το σεπτεμβριο εκτος απο τα γκαπι τα οποια μου ειχαν μεινει απο γεννα και μετα απο ενα μηνα τα εντοπισα. μεχρι το καλοκαιρι ειχα γκαπακια αλλα τα ειχα δωσει πισω στο μαγαζι που τα πηρα. Τα φυτα που εχω τωρα τα εβαλα το νοεμβριο. |
|
||||
|
||||
καλως ηρθες,
βαλε και μια φωτο να δουμε το ενυδρειο |
|
|||
|
|||
και η φωτο....
|
|
||||
|
||||
πολύ όμορφο αποτέλεσμα. εντυποσιακό φυτό!!!
|
|
||||
|
||||
ειναι πολυ ομορφο μπραβο!η bacopa caroliniana ειναι πολυ ωραια και δειχνει πολυ σαυτη την ποσοτητα,δινει χρωμα.εχω μια αντιρηση για την ιχθυοσυνθεση σου,αφου καποια ειδη σε συνθηκες ειναι οριακα στο Ph και πανω απο οριακα σε σκληροτητα.αλλα με μια πρωτη ματια λεω τη γνωμη μου γιατι το στησιμο του οπτικα μου φερνει πιο πολυ σε ασιατικο ενω η ιχθυοσυνθεση ειναι μπερδεμενη και με νοτια αμερικη.παντως ειναι πολυ ομορφομε μερικες αλλαγες γινεται ενα πολυ καλο και ομορφο βιοτοπικο ασιας.ισως ενα κοπαδι αρλεκινοι θα δειχνανε πολυ εκει μεσα....αλλα,περι ορεξεως που λενε
|
|
||||
|
||||
Το ενυδρείο σου είναι όμορφο, και ειδικά η κατάταξη των φυτών είναι εντυπωσιακή. Ακόμα και μικρά να γεννηθούν μπορούν να επιβιώσουν όλα εκεί μέσα.
Παρεπιπτώντως όπως λέει και ο φίλος απο πάνω, τα ψάρια σου δεν ταιριάζουν μεταξύ τους. Καλύτερα θα ήταν να βγάλεις ή τα tetra που καθώς είδα είναι 2 είδη ή να βγάλεις τα γκάπυ με τα danio. |
|
|||
|
|||
χρόνια πολλά!
Ευχαριστώ για της απαντήσεις. Ναι η συνθήκες ειναι στο όριο για τα τέτρα, αλλά στο επιτρεπτό.. απ'οτι διαβασα στις ιστοσελίδες www.tsamisaquarium.gr www.liveaquaria.com γι'αυτο και τα έβαλα μαζι.. Αλλα σκεύτομαι να δώσω τα τέτρα και τα γκάπι και να κρατίσω μονο της ζέβρες. |
|
|||
|
|||
Μετά απο αλλαγές που γινανε πρην 2 βδομάδες..
φυτά.. echinodorus red, anumbias barteri. ψαρια.. 5xneon, 8xgymnocorymbus (τα 4 ειναι albino), 2xblue german ram. φωτισμός.. 1χ24βαττ philips 940 3800K πλήρους φασματος.Διάρκεια 11,5 ώρες φίλτρα.. 2 εσωτερικα με σφουγγαρια και τύρφη. το ενα sera fil 60 και το άλλο αυτοσχέδιο. λίπανση.. flourish tablet, tetra black water. παροχή CO2.. οχι διακοσμητικά.. ξύλα,πέτρες μη ασβεστολιθικές,χαλαζιακο χαλίκη ανακατεμένο ψιλόκοκο 1mm με χοντρόκοκο 2-4mm θερμοκρασία.. 25 βαθμοι PH.. 7.5 KH..8 NH3..0 NO2..0 NO3..10 αλλαγές νερου μισό βρύσεις μισό απιονισμένο 1 φόρα την εβδομάδα το 1/4 Η φώτο απο δευτέρα.... έχω ενα πρόβλημα με μαυρη αλγη εμφανίστικε οταν εκανα της αλλαγες στα φυτα,τον φωτισμό, εκοψα και το co2. περιμένω να πεσει το ΡΗ με την τύρφη αλλα ακομη δεν.. κάθε σχόλιο δεχτώ.... |
|
||||
|
||||
Πολυ ομορφο το ενυδρειο σου!! (αναμενουμε κ το νεο set up).Στα φιλτρα σου καποιο βιολογικο υλικο εχεις?Επισης πιστευω οτι εφοσον μειωσες τα φυτα κ εχεις μονο αυτα που αναφερεις ακομα κ οι ταμπλετες ειναι υπερβολη...ειδικα τωρα που εκοψες κ το co2 κ ειπες οτι αντιμετωπίζεις κ προβλημα με αλγες...(μαυρη αλγη εννοεις την BBA?)
|
|
|||
|
|||
Στα φιλτρα εχω μαυρα σφουγγαρια και στο ενα και τυρφη.
Το νεο στησιμο ειναι πολυ φτωχο σε φυτα. Σημερα θα δώσω και της χήρες, θα κρατήσω μονο τα νεον και τα ραμ. Η αλγη ειναι μαυρη αλλα πια δεν ξερω, ισως ΒΒΑ. Θα καθαρισω τα χαλικια τα ξυλα και οπου εχει πιασει αλγη. Και αλλη φορα φορα μου εχει τύχη μετα απο μεγαλη αλλαγη στα φυτα και τον φωτισμο, με ενα καλο καθαρισμα και αλλαγη νερου θα υποχωρηση αν οχι βλεπουμε. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΜΟΥ. | JONNY | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 9 | 30-10-15 09:25 |
παρουσιαση κοινωνικου ενυδρειου 120lt | s-vitzi | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 30 | 30-10-15 09:15 |
Παρουσιαση Φυτεμενου Ενυδρειου 200lt. | kifinas | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 30 | 13-05-11 02:01 |
Παρουσιαση κοινωνικου No2 | johnbaz | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 26 | 07-02-11 15:46 |
Παρουσιαση 1ου φυτεμενου ενυδρειου | sefis | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 14 | 26-03-10 00:08 |