|
||||
|
||||
Προσεχώς γέννα Convict!
Καλησπέρα αυριο μεθαύριο περιμένω γέννα από Convict!
Συμβουλές προφήλαξεις και τι καλήτερο θα μπορούσα να κάνω για να επιβιώσουν. Γρήγορα γιατί η μαία περιμένει και θα σπάσουν τα νερά ------------------------- ------------------------- Εξέλιξη.... Έπιασε μια γωνία αρχιζε να θάβει βαθιά και να την υπερασπίζετε σαν τρελή. Αυτο ειναι σημάδη ότι ετοιμάζεται να γεννίσει η απλά έτυχε; Βοηθήστε γιατί είναι η πρώτη φώρα που γενάω και στο σχολείο δεν το κάναμε αυτό το μάθημα.... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kotsis : 20-05-08 στις 03:36 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
Είναι σημάδι ότι θα γεννήσει.
Για περισσότερες πληροφορίες, ψάξε στις παλιές δημοσιεύσεις των μελών. Εκεί θα λυθούν πολλές από τις απορίες σου. |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
θες δεν θες θα επιβιώσουν. ελπίζω να έχεις πολύ χώρο ελεύθερο ... γιατί αυτά τα ψάρια όταν αρχίσουν να γεννάνε γίνονται πραγματικός μπελάς... |
|
||||
|
||||
Μαζί με τα άλλα ψάρια όμως; Μου πρότειναν γενήστρα απο δύχτι δε ξέρω όμως κατα πόσο βολέυει γιαυτό σκεφτομουν μια μεγάλη φολιά!
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
είχες και άλλα ψάρια μέσα ??? σοβαρά πάντως τώρα ... δίχτυακαι άλλα τέτοια ξέχνα τα ... τα convict θέλουν δικό τους ενυδρείο ... και αυτό από 150 λίτρα και πάνω |
|
||||
|
||||
Σύντομα θα γίνει και αυτό στα σκριά είναι.
Δηλαδή μου λες ότι δεν υπάρχει περίπτωση να επιβιώσουν; Να ξέρω αν είναι να μην τρέχω αδίκως. Αν και να μην επιβίωσουν μπορό να τοδω σαν εμπειρία και μάθημα για το μέλλον! |
|
|||
|
|||
Αντιθέτως, σου λέει ότι θα επιβιώσουν, και μάλιστα θα ζευγαρώνουν συνέχεια οι γονείς (δεν τα λένε κουνελόψαρα χωρίς λόγο) με αποτέλεσμα να μην ξέρεις τι να κάνεις με τόσα μωρά.
|
|
||||
|
||||
Θα επιβιωσουν λοιπον ε; Ωραια γιατί το βλέπω πρώτα σαν εμπειρία και μέτα όλα τα άλλα.
Pet Shop θα ξέρουν τι θα τα κάνουν όμως. Όχι για κέρδος να σημείωσο μην πάει και παρεξηγηθώ. Αλήμονο μας αν θα γίνομασταν πλούσιοι απ αυτό |
|
||||
|
||||
τι άλλα ψάρια exeis?
|
|
||||
|
||||
oscar και blue acara
|
|
||||
|
||||
ο Oscar μπορεί να gini επιθετικός mazi tous kai me ta mora..
|
|
||||
|
||||
τα μικρά θα επιβιώσουν ...
τα άλλα ψάρια σου όχι ... δέν θα μείνει τίποτα όρθιο στο ενυδρείο ... ------------------------- Παράθεση:
πραγματικά θα ήθελα να μοθ πείς να το μάθω και εγώ ... Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Lsourtzo : 20-05-08 στις 20:30 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Α για τόσα λίγα μιλάμε ε?
|
|
||||
|
||||
πόσα λίτρα έχεις ...
και τί ψάρια ακριβός ? |
|
||||
|
||||
Αυτό το ενυδρείο είναι 120lt και προς το παρών φιλοξενεί:
2 Oscar 1 Blue acara 2 Convict 1 Πλακόστομο (των αναφέρω γιατι κάπου διάβασα οτί μπορεί να φάει τα αυγά) |
|
||||
|
||||
το ενυδρειο σου ειναι πολυ μικρο για ενα ατομο απο τα ειδη ψαριων που εχεις τωρα εκτος ισως των convict αν και γινονται μεγαλουτσικα
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
αρένα θα γίνει το ενυδρείο σου ... 120 λιτρα φίλε μου είναι ελάχιστα για τα ψάρια που έχεις ... |
|
||||
|
||||
Έχω πει 50 φορές ότι ετοιμάζω σε 1 μήνα ένα 600λιτρο δεν αντέχω άλλο θα πάθω νευρικό κλονισμό στο τέλος και θα βλέπω λίτρα στον ύπνο μου.
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
παντος πρόβλημα έχεις έτσι και αλλιώς ... αμα τελικά γεννίσουν τα ψαράκια σου θα γίνουν πολύ επιθετικά ... και θα γίνει της καλομοίρας εκει μέσα ... |
|
||||
|
||||
Λες ε; Να τα βγάλω δηλαδή αν γεννήσουν;
|
|
||||
|
||||
το θέμα είναι ποια να βγάλεις ...
και που να τα πας ... το ζευγάρι δεν το πειράζουμε συνήθως .. τα άλλα χάρισε τα ... |
|
||||
|
||||
my secret combination
|
|
||||
|
||||
Χα χα
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Γέννα convict | sackett | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 0 | 27-02-08 22:50 |
convict | deMetrIs | Κιχλίδες Κ. Αμερικής | 1 | 24-09-05 20:44 |
Προσεχως γεννα!! | GEORGE ARGOS | Ζωοτόκα | 6 | 14-05-05 13:26 |