|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Μούχλα στο τζαμι;
Παιδιά καλημέρα. Έχω ένα μικρό ενυδρειάκι (για νοσοκομείο και καραντίνα) 13 λίτρων στο οποίο έχω φίλτρο, θερμοστάτη, υπόστρωμα flourite, δύο ανούβιες και λίγη υγροφίλα πολυσπερμα. Για φως έχω προς το παρόν ένα φωτιστικό γραφείου. Το ενυδρείο έχει στρώσει, η καφέ άλγη που είχε παρουσιαστεί εξαφανίστηκε αλλά τώρα έχω το εξής θέμα. Στις γωνίες του ενυδρείου χαμηλά στις ενώσεις των τζαμιών έχει βγει κάτι άσπρο σαν μούχλα. Το αφαιρώ με το χέρι εύκολα αλλά την επόμενη μέρα είναι πάλι εκεί! Τί μπορει να ειναι;
|
|
||||
|
||||
Μπορεί να είναι σαν την "μούχλα" που πιάνουν τα ξύλα σε νεοστημένο ενυδρείο που μοιάζει και σαν βαμβάκι.
Βάλε καμμιά φωτο για σιγουριά. Εάν είναι κάτι τέτοιο, καμμία ανησυχία, θα φύγει σε λίγο καιρό.
|
||||
|
||||
Ορίστε και 2 φωτό. Το πρόβλημα είναι ότι αυτό το πράγμα μεγαλώνει κάθε μέρα!
|
|
||||
|
||||
υπομονή, κάνε και κάνα δυο αλλαγές νερού από 30% μέρα παρά μέρα και δες πως πάει.
|
|
||||
|
||||
Όταν βγει από το νερό και αρχίσει να περπατάει στο χαλί, θα σου στείλω τον Μάκη aka (chemical mac) να το σκοτώσει.
|
|
||||
|
||||
χαχαχαχα μην ανησυχείς θα το στείλω εγώ σε σένα να το σκοτώσεις.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
τζαμι με παχος 5mm | xrigeorgis | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 29-07-08 19:30 |
Τζαμι triplex | bandit4 | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 6 | 29-03-08 14:40 |
Τρυπα σε τζαμι | bill | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 12-09-07 06:51 |
Τζαμι 5 χιλ | eliasfot1 | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 19-05-06 19:17 |
τζαμι | menios | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 1 | 28-11-05 03:26 |