|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Αυριο διακοπη ρευματος
Παιδια μας ειδοποιησαν οτι απο αυριο το πρωι μεχρι το απογευμα θα εχουμε διακοπη ρευματος
τι να κανω τωρα που δεν θα εχω φιλτρο? υπαρχει κινδυνος για τα ψαρια? σας ευχαριστω |
|
||||
|
||||
που ρε Μητσο να ξερουμε?
Αλεξανδουπολη Καβαλα Αθηνα ??????? |
|
||||
|
||||
Αθηνα στο Αιγαλεω
|
|
||||
|
||||
αλλαγες νερου και ποδολουτρα
|
|
||||
|
||||
...τρομαξα κι εγω..
|
|||
|
|||
Μέχρι 6 ώρες δεν τρέχει τίποτα. Το ίδιο συνέβη πρόσφατα στην Κυψέλη. Ηταν μόνο 1 ώρα. Δεν έκανα ούτε αλλαγή νερού. Αν έχεις αεραντλία μπαταρίας καλό θα ήταν να την ενεργοποιήσεις αν είναι για πολύ ώρα. Για να μην ανησυχείς κάνε μία αλλαγή νερού. Πάνω από 8 ώρες βάζουμε την βιολογία σε διχτάκι και την τοποθετούμε μέσα στο ενυδρείο. Φροντίζουμε να μη ταίσουμε πολύ μετά τα ψαράκια. Εγώ δεν το τήρησα μετά την 1ωρη διακοπή. Τα τάισα κανονικά και όλα ΚΑΛΑ.
|
|
||||
|
||||
Ουτε για 8 ωρες χρειαζεται να κανουμε κατι ιδιατερο.. Το πολυ πολυ να μην ταισουμε την προηγουμενη της διακοπης,την μερα της διακοπης και αντε μια μερα μετα...
|
|
||||
|
||||
σε ενα φυσιολογικο ενυδρείο με φυσιολογική ιχθυοφόρτιση και παραπάνω απο 8 δεν υπαρχει προβλημα αρκει βεβαια να μην υπαρχει θεμα θερμοκρασιας......
Καλό ειναι την προηγούμενη να μην δωσεις τροφη...... |
|
||||
|
||||
Συγνωμη που εμπλεκομαι στο θεμα σου αλλα και εμενα με ενημερωσαν οτι μεθαυριο θα γινει διακκοπη για 4 ωρες.Πιθανοτιτες για απωλειες εχουμε η οχι?
|
||||
|
||||
Σε ποσες γλωσσες πρεπει να το πουμε?
ΝΟ Νein, Niet Non |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Όταν πίανουμε το εκάστοτε υλικό βιολογίας είτε σφουγγαράκι (για να το καθαρίσουμε) είτε ότι άλλο, πρέπει να έχουμε πλείνει τα χέρια ή να φοράμε κανά γαντάκι 1ας χρήσεως?Για τα μικρόβια λέω μη γίνει κάτι.....ε? Ή γίνομαι υποχόνδριος? |
|
||||
|
||||
Φίλε ispyii και εγώ αρχάριος είμαι........... αυτό που κάνω σε τέτοια περίπτωση είναι να πλύνω καλά τα χέρια μου και μετά άφθονο νερό για να φύγουν τυχών υπολείμματα σαπουνάδας..........και τα υλικά φιλτραρίσματος τα καθαρίζω σε νερό ενυδρείου που έχω κρατήσει σε έναν κουβά για να έχω τοις λιγότερες δυνατών απώλειες στη βιολογία........αν τα πλύνεις απευθείας στην βρύση κατέστρεψες όλα τα βακτηρίδια !!!!!!!!!! τα γάντια μιας χρίσεως είναι πιστεύω ακατάλληλα ............Αν λέω κάτι λάθος παρακαλώ να με διορθώσετε οι παλιότεροι.
|
|
||||
|
||||
Τα γάντια μιας χρήσης είναι μια χαρά. Εγώ πάντως πλένω πολύ καλά τα χέρια μου μετά τις εργασίες στο ενυδρείο και όχι πριν.
|
|
||||
|
||||
Γιατί όχι και πριν ????????????????
|
|
||||
|
||||
πριν πλυνε τα αλλα μονο με νερο...
για να αποιφυγεις ατυχιες μετα την ενασχοληση με το ενυδρειο τα πλενουμε καλα τα χερια μας με αφθονο σαπουνι..... ειναι λογικο να μη πλυνουμε τα χερια μας με φαρμακα-σαπουνια και μετα να τα βυθισουμε στο ενυδρειο.....
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
πιστευω οτι μια μικρη αλλαγη νερου (15-20%)σε τετοιες περιπτωσεις ειναι το καλυτερο.
|
|
||||
|
||||
για να αποιφυγεις ατυχιες μετα την ενασχοληση με το ενυδρειο τα πλενουμε καλα τα χερια μας με αφθονο σαπουνι.....
----------------------------------------------------------------------------------- Δηλαδή φίλε τη ατυχίες μπορεί να πάθω από το νερό του ενυδρείου ?????????? παρακαλώ ενημερώστε με γιατί πραγματικά δεν γνωρίζω............. |
|
||||
|
||||
Αν έχεις πχ ανοιχτές πληγές στα χέρια καλό είναι να μη τα βουτάς μέσα στο ενυδρείο.
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Ηρεμησε εξαιρετικα σπανιες περιπτωσεις.. |
|
||||
|
||||
γιατί μου το χαλάτε και ήθελα να γίνω μεταλλαγμένος
|
|
||||
|
||||
Δεν θελω να σε παρω στο λαιμο μου αλλα εγω οπως εχω ξαναπει σε 180λιτρο φυτεμενο που ετρεχε μπολιασμενο μολιες 4-5 μερες με κανονικη ιχθυοφορτιση και καλη φιλτρανση (Eheim 2026 με μαμισια υλικα) ειχα 11ωρα διακοπη μεσα στο Νοεμβρη πριν δυο χρονια.
Το μονο που εκανα ηταν να μη ταισω την προηγουμενη και την επομενη μερα. Παρακολουθησα με μετρησεις τις επομενες μερες και δεν μετρησα ιχνος αμμωνιας κλπ. Το ιδιο εκανα και σε φυτεμενο 50 λιτρο με μονομαχο. Ειχα το νου μου μονο στη θερμοκρασια που κατεβηκε μεχρι 23 στο 180αρι και 21 στο μονομαχο αλλα εβαλα λιγο θερμανση και δεν επεσε αλλο. Εχε επισης το νου σου οταν ερθει το ρευμα να ξαναπαρει μπρος το φιλτρο γιατι μερικα δεν ξεκινανε. ------------------------- Οσο για το νερο κλπ Ξεπλενω τα χερια με ζεστο νερο πριν τα βαλω στο ενυδρειο. Μετα δεν τα ξεπλενω γιατι θελω να μενει το αρωμα για ωρα στα χερια μου. Οταν ειμαι στη δουλεια και εκνευριζομαι, περνω τζουρα απο το μπρατσο και ηρεμω
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 15-11-09 στις 07:34 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
Καλά Σπύρο δεν παίζεσαι
|
|
||||
|
||||
Εσύ έπαιζες στο ένα ψάρι που το λέγανε Γουάντα;;;
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Διακοπη ρευματος | g-pavl | Γλυκό νερό - Γενικά | 9 | 07-11-08 08:34 |
Διακοπη ρευματος | alexx | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 6 | 23-06-08 18:45 |
διακοπη ρευματος από ΔΕΗ | GEORGIOS | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 2 | 19-11-07 13:11 |
ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ | dalex | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 06-06-03 00:21 |
ΔΙΑΚΟΠΗ ΡΕΥΜΑΤΟΣ !!! | newfish | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 20-12-02 13:46 |