|
Συστήματα - Εξοπλισμός και DIY κατασκευές Το σύνολο του τεχνητού εξοπλισμού και υλικών που θα υποστηρίξουν τη δεξαμενή μας, μετατρέποντας την σε ένα υγειές κύκλωμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Κολπάκι για διαυγές νερό στην Λίμνη, χωρίς φάρμακα
Όσοι έχουμε λίμνες , και τον καλύτερο εξοπλισμό να χρησιμοποιούμε ξέρουμε ότι η αιωρούμενη άλγη μπορεί να περάσει απο το τελικό στάδιο φίλτρανσης έστω και αυτη η ελάχιστη . Αυτό το ανακάλυψα με τον καιρό ... ε να λοιπόν τι σκέφτηκα για να μην περνάει ούτε και αυτή , ανέξοδα και απλά .
Στην σωλήνα εξόδου του νερού (αυτη που μπαίνει το "καθαρό" νερό στην Λίμνη) βάλτε ένα καλτσάκι απο καλσόν και δέστε το καλα με tire up και πείτε μου αποτελέσματα..... Εγώ το έχω 12 ώρες τωρα και δείτε αποτελέσματα τι μάζεψε... ΠΡΟΣΟΧΗ Όσοι έχετε μεγάλο πρόβλημα με την άλγη και το κάνετε , να το παρακολουθείτε το πρώτο 24 μην φρακάρει . Καλά αποτελέσματα |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Μπράβο βρε Εύη εύχομαι να δεις αποτελέσματα! Να μου πεις γιατί εγώ δεν είδα και μεγάλη διαφορά σχεδόν τίποτα δεν μάζεψε.
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
γέφυρα στην λίμνη μου | giorgos344 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 22 | 24-11-13 22:21 |
Η λίμνη μου στην Λευκωσία (Κύπρος) | yiannossavva | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 703 | 26-04-11 23:58 |
Καταπληκτική Ιαπωνική λίμνη και νερά στο Düsseldorf | mikekofin | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 7 | 15-09-10 19:43 |
Η λίμνη μου κοντά στην Δοϊράνη | kingrim | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 7 | 16-02-10 22:32 |