|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Γεια σας παιδιά και καλό καλοκαίρι
Όλο το χειμώνα στην λίμνη επικρατούσε θολούρα χαμηλά Και τα ψάρια δεν φαινόντουσαν διότι εκεί κοιμόντουσαν προφανώς Πάγωνε συχνά από πάνω και ανησυχούσα Κανένα πρόβλημα όμως, και τα 5 ψάρια που είχαν απομείνει επέζησαν Αφού λοιπόν έκανα επανακαλωδίωση με τα ρεύματα καθαρισμό των φίλτρων και γενική συντήρηση, η λίμνη ζωντάνεψε αρχές Απριλίου Όμως ένας γνωστός μου έδωσε 3 χελώνες Αμαζονίου (κοκκινομάγουλες), μεγάλες σαν πιατάκι του γλυκού, τις οποίες έβαλα μέσα σαν χαζός και κάνανε τη λίμνη βούρκο. Μόνιμη θολούρα που να μην βλέπεις στα 5 εκ. αναποδογύρισαν τις γλάστρες με τα νούφαρα και τα έφαγαν κιόλας, επιτίθονταν στα ψάρια και του έτρωγαν και το φαγητό. Τις έβγαλα μετά από μια εβδομάδα και για να μην τα πολυλογώ η λίμνη είναι όπως την βλέπετε στις φωτώ που βάζω [IMG]C:\Users\Vasileios\Desktop\Νέος φάκελος (3)\backyard\pond lifehttp://[/IMG] |
|
|||
|
|||
δεν φαινεται καποια φωτογραφια.
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Χελώνες πάντα μόνες τους και ποτέ με ψάρια. Μην βλέπετε τα βίντεο στο youtube και να τα αντιγράφετε...
|
||||
|
||||
Συγνώμη, κάποιο πρόβλημα με τις φωτογραφίες
|
|
|||
|
|||
Στην 6η φωτο δειχνεις και το χωρο που εχεις, υπαρχει περιπτωση (λεω εγω τωρα) να κανουμε καμια επεκταση???
Παντως, πολυ ομορφο το ολο σκηνικο!!
|
||||
|
||||
Κοίτα, όλος ο κήπος είναι 65 τ.μ. και η λίμνη καταλαμβάνει μόλις 4
Προς το παρόν θέλω την άπλα να παίζουν τα πιτσιρίκια Μελλοντικά (4-5 χρόνια) σίγουρα θα γίνει επέκταση |
|
||||
|
||||
πω πω τι όμορφα που είναι όλα! μου άρεσε πολύ και η πέτρα κάτω από το δεντράκι
στην 3η φωτο το ένα χρυσόψαρο μοιάζει σαν ... χρυσό!
«...όταν μια πόρτα στη ζωή κλείνει, μια άλλη ανοίγει. Ευτυχισμένος θα είναι ο άνθρωπος που δεν θα σταθεί να κλαίει μπροστά στην κλειστή πόρτα, αλλά θα ψάξει να βρει την ανοικτή και να ευτυχήσει.» [B]Helen Keller [ |
Tags |
κήπος, λίμνη, koi, pond, χρυσόψαρα |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Καινούργιος στο χώρο, με διάφορες απορίες! :) | Sub | Αρχάριοι γλυκού νερού | 18 | 25-08-10 20:52 |
μετρήσεις καινούργιου ενυδρείου | duaz | Γλυκό νερό - Γενικά | 14 | 10-03-09 20:04 |
Καινούργιος | nikzanta | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 13-07-07 15:23 |