|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Φυτά-καταστήματα-κόστος
Δύο ερωτήσεις:
1) τα αλιθηνά φυτά μπορούμε να τα προμηθευτούμε σε οποιοδήποτε pet shop όπως π.χ. στο pet city? 2) σε ποιό χρηματικό ποσό κυμαίνεται το κόστος τους? Ευχαριστώ
|
||||
|
||||
Μπορεις να βρεις σε οποιοδηποτε πετσοπ με ενυδρεια ... οι τιμες εξαρταται απο τα φυτο που θελεις και απο το εκαστοτε καταστημα! Απο 5 ευρω (απο οτι θυμαμαι - μπορει να βρεις και φτηνοτερα) και ανεβαινει ... Βαλε μια αγγελια μηπως καποιος εχει κλαδεψει προσφατα ... και εχει τα φυτουλια που θελεις!!
|
||||
|
||||
Ευχαριστώ georgarask
|
||||
|
||||
Οι τιμές μεταβάλονται όχι μόνο αναλογα με το φυτό, αλλά και από την εταιρία από την οποία προέρχεται. Κάποιες είναι πιο ακριβές με καλύτερη ποιότητα φυτών και άλλες πιο φτηνές.
Πριν πάς να αγοράσεις φυτά δες εδώ για να μην σε πιάσουν αδιάβαστη Και όπως σου είπαν παραπάνω, βάλε μιά αγγελία και μπορείς να βρεις κάτι που να σε ενδιαφέρει....
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
|
||||
|
||||
Σe ευχαριστώ πολύ theodor72
|
||||
|
||||
Γεια σας..
Τα φυτά ξεκινάν από 5 ευρ πιο κάτω δύσκολα να βρεις δουλεύω σε pet shop και ξέρω.. τα πιο ακριβά φυτά αν δεν κάνω λάθος είναι της Tropica..ψάξε στο forum πιστεύω κάτι θα βρεις… |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
και βρηκα σε ενα αλλο πετ σοπ ανουμπια που εδειχνε πιο υγειη και ζωντανη απο αυτην της τροπικα με 6-7 ευρω.... ψαξτο καλα γτ καθε πετ σοπ εχει τις τιμες του....
|
||||
|
||||
Φίλε μου, δεν παίζει ρόλο μόνο η εταιρία. Σίγουρα η tropica έχει ψηλά τον πήχη. Μεγαλύτερη σημασία έχει ο χρόνος που θα μείνει το φυτό στο pet shop. Αναλόγως με το φυτό, αν μείνει περισσότερο από λίγες ημέρες, αρχίζει να παίρνει την κάτω βόλτα. Για να συγκρίνει κανείς ποιότητα και τιμές από διαφορετικές εταιρίες, θα πρέπει κατά την γνώμη μου να δει τα φυτά κατά την παραλαβή τους.
The more I see, the less I know. ------------------------------- Φάκα addidas μου πιασε την φτέρνα μπερδεύω το τζουκ μποξ με τη λατέρνα. πάνω απ του τάφου μου το κυπαρίσσι μαύρη χελώνα με έχει κατουρήσει |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Κόστος εργατικών??? | dizio | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 3 | 14-04-08 02:02 |
Ημερ/γιο προς καταστήματα | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 1 | 05-03-08 08:41 |
Παρέα για τα καταστήματα | Βασίλης Μαιόπουλος | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 11 | 28-04-07 15:18 |
Κόστος ΔΕΗ | dimitrig | Λοιπός εξοπλισμός | 0 | 03-01-07 13:12 |