|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
ΒΙΟΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ - Προορισμός: Κρήτη!
Ο ΠΣΦΕ δεν είναι μόνο η Αθήνα! Μετά τις πετυχημένες παρουσιάσεις του σεμιναρίου στην Αλεξανδρούπολη, την Θεσσαλονίκη και την Πάτρα, έφτασε η στιγμή να καταδυθούμε μαζί σας και στην Κρήτη, αποδεικνύοντας έμπρακτα ότι και η περιφέρεια μας ενδιαφέρει εξίσου!
Γι αυτό, αγαπητοί μας σύντεκνοι, σας περιμένουμε στο Ηράκλειο, την Κυριακή 28 Ιουνίου 2009, στις 17:30 στο ATRION HOTEL στην οδό Χρονάκη 9 (πλησίον ΟΤΕ). Στο site μας και χάρτης για την διευκόλυνσή σας! http://www.psfe.gr/PSFE/seminars/viotopikes.htm Σας περιμένουμε όλους! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Maverick : 29-06-11 στις 13:21 |
|
||||
|
||||
Τέλεια !
Χρειάζεται να δηλώσουμε συμμετοχή κάπου ?? |
|
||||
|
||||
Μπορείτε να δηλώνετε συμμετοχές στο παρόν ποστ.
|
||||
|
||||
Δηλώνω συμμετοχή λοιπόν !
|
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
Να δηλώσω κι εγώ τότε
|
|
||||
|
||||
Μετά το σεμινάριο προβλέπεται φυσικά φαγοπότι! Δηλώστε και γι αυτό να ξέρουμε για πόσα άτομα θα κλείσουμε!
Μες στις δηλώσεις...
|
||||
|
||||
Μετά την Αλεξανδρούπολη,την Θεσ/νίκη και την Πάτρα θα είμαι ΚΑΙ στην Κρήτη.
Δηλώνω συμμετοχή λοιπόν |
|
||||
|
||||
Φαντάζομαι τα περισσότερα είναι κανονισμένα, αλλά αν χρειαστείτε κάτι, θα χαρώ να βοηθήσω...
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
ΟΜΩΣ σας ευχομαι να περασετε υπεροχα (που ειμαι σιγουρος!!!) Συντεκνοι, ΜΗ το χασετε! ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στον ΠΣΦΕ..πιστος παντα στα ραντεβου του!!!
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
Η Κυριακή πλησιάζει και σας περιμένουμε όλους να παρακολουθήσετε το σεμινάριο και να γνωριστούμε από κοντά.
|
|
|||
|
|||
H Κυριακη πλησιαζει πιο πολυ, και θα χαρουμε να γνωρισουμε απο κοντα οσο πιο πολλους Κρητικούς φιλους γινεται! Να ειστε εκει, να τα πουμε, α! και... το σεμιναριο ειναι καλο! Διαβαστε τα μεχρι τωρα σχολια:
και ελατε! Σας περιμενουμε!! |
|
||||
|
||||
θα σε μαλωσω....οχι μετριοφροσυνες και εδω...το σεμιναριο ειναι ΦΟΒΕΡΟ!!! δε μιλαω για μενα αλλα για αλλους 100 που μου το ειπανε στις 3 εμφανισεις του ως τωρα...
|
||||
|
||||
Eνοειται πως μεσα ε?....Και 2 συμμετοχες για το φαγοπότι....(εγω & ο leonm)
|
|
||||
|
||||
Για να δούμε η Κρήτη θα δώσει το καλύτερο παράδειγμα !!
Υ.γ όχι ότι κατάγομαι από την Κρήτη ε?
|
||||
|
||||
¶ψογοι
Σας ευχαριστώ πολύ για τη φανταστική παρουσίαση και παρουσία.
|
|
||||
|
||||
Να συγχαρώ και εγώ με τη σειρά μου το Σύλλογο για την καταπληκτική δουλειά που μας παρουσίασε !
Πολύ ωραίο υλικό, και καταπληκτική δουλειά ! Ευχαριστούμε πολύ ! |
|
||||
|
||||
To σεμινάριο ήταν πάρα πολύ εντυπωσιακό και χρειάζεται να πούμε ένα πολύ μεγάλο μπράβο σε όλους όσους βοήθησαν για να πραγματοποιηθεί !!
Οποιος το παρακολούθησε θα κατάλαβε το πόσες πολλές ωρες θα χρειάστηκε για τον κοψιμο/ράψιμο των βίντεο όσο και για την συγγραφή των κειμένων. Το νέο Δ.Σ. βρίσκεται σε πάρα πολύ καλό δρόμο και του αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθεια αυτή ! Του έυχομαι καλή συνέχεια στο έργο του και καλές παρουσιάσεις στις επόμενες πόλεις που θα ακολουθήσουν. Και 1-2 φωτος για το καλό.... και φυσικα |
|
||||
|
||||
Περάσαμε πολύ όμορφα.
Σας ευχαριστούμε για την οργάνωση και την φιλοξενία !!! |
|
||||
|
||||
Σας ευχαριστούμε για την υπέροχη παρέα και την φανταστική παρουσίαση του σεμιναρίου. Ήταν καταπληκτικά!
Σας περιμένουμε ξανά σύντομα! Υ.Γ. Με το τέλος των σεμιναρίων παρακαλώ να μας πείτε σε ποια πόλη υπάρχει το καλύτερο φαΐ . . . . . . . |
|
||||
|
||||
Ήταν καταπληκτικά! Η υποδοχή υπέροχη, η φιλοξενία μοναδική, η αποδοχή του σεμιναρίου από τους ακροατές μας κάτι παραπάνω από ενθαρρυντική για τη συνέχεια!
Σας ευχαριστούμε πολύ για όλα! (... εκείνη η αχινοσαλάτα...) ... και προς το τέλος του καλοκαιριού ανοίγουμε φτερά για Κύπρο!
|
||||
|
||||
Υπεροχα, μπραβο σε ολους, στους θεατες και τους οργανωτες!!!
ΚΥΠΡΟ!!! ουαο!!!
Και ειπε το χρυσοψαρο:"Πρεπει να υπαρχει Θεος, αλλιως ποιος αλλαζει το "νερο"." Το παλιό 90λιτρό μου Ο βιότοπος Tanganyika μου Το 120λιτρό μου Ο 2ος βιότοπος Tanganyika μου To παλιο 35λιτρο Amano μου |
|
||||
|
||||
Ακόμα ένας προορισμός βρήκε την θέση του στο site μας:
http://www.aquarist.gr/PSFE/seminars/kritiviotopoi.html |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Οι "ΒΙΟΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ" έρχονται στην Πάτρα! | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 45 | 17-06-09 23:28 |
CPD στην Κρήτη... | gmanes | Γλυκό νερό - Γενικά | 3 | 20-05-09 19:32 |
Ο ΠΣΦΕ κοντά σας με τις "ΒΙΟΤΟΠΙΚΕΣ ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ" | ΠΣΦΕ | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 39 | 17-04-09 00:29 |
Θαλασσακοσμός - Κρήτη | Lsourtzo | Φωτογραφίες μελών | 11 | 28-06-07 12:17 |