|
||||
|
||||
γεννα κορυντορας(βιντεο)
ενα συντομο βιντεακι απο γεννα κορυντορας
http://www.youtube.com/watch?v=-bXwv...ature=youtu.be |
|
||||
|
||||
Τς τς τς! Ντροπή!
|
||||
|
||||
ωραια πραγματα μπραβο!!!!!
|
|
||||
|
||||
να πω οτι τα κοριντορας τρωνε τα αυγα τους.ενω με ειχαν πει οτι δεν συμβαινη αυτο αλλα τελικα τα τρωνε.
σημερα ειδη δεν προλαβα μου εφαγαν 100 αυγα. δεν τα προλαβα να τα βαλω στης γεννιστρες. τα κορι τα εχω μονατου;ς 50 κοματια σε ενυδρειο 230 λιτρων. φυτα ξυλο και κορι.τιποτα αλλο./ ουτε ενα σαλιγκαρι ουτε μια γαριδα. αυστηρα μονα τους. |
|
||||
|
||||
πετας ταμπλετα και γινεται πολεμος....
|
|
||||
|
||||
Ωραιο το ντοκυμαντερ! Επισης μου αρεσει πολυ και η περιγραφη σου
|
|
||||
|
||||
Για να το πούμε πάντως πιο σωστά, για όποιον δει το βίντεο, δεν έχουμε ανταλλαγή ωαρίων, αλλά το αρσενικό που είναι το μικρότερο και κάνει την οριζόντια γραμμή του "T" εκχέει το σπέρμα του στο στόμα του θηλυκού, το οποίο και στη συνέχεια οδηγείται στα αβγά και τα γονιμοποιεί.
|
||||
|
||||
Ενα παλιο ποστ του φιλου μου του Τρουπη, σχετικα με τις γεννες των κορυ
Αυγά Corydoras κολλημένα πάνω σε Apple snail: Αυγά Corydoras κολλημένα πάνω στο στόμα "μούλου" πλέκο: Αυγά Corydoras κολλημένα πάνω σε κυκλοφορητή: Αυγά Corydoras κολλημένα πάνω σε τζάμι: Αυγά Corydoras κολλημένα στον καναπέ: Αυγά Corydoras κολλημένα στο ψυγείο: Αυγά Corydoras κολλημένα στη τουλέτα: Αυγά Corydoras κολλημένα στο αρνί: Αυγά Corydoras κολλημένα στον Al Bundy: ΑΥΓΑ CORYDORAS ΠΑΝΤΟΥ!!!!
|
||||
|
||||
Οχι Σπυρο δεν εχεις τρελα οχι ..
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ! Γελάω απ' το πρωί.
|
|
|||
|
|||
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxa
------------------------- +1000 kai apo mena mprabo sto filo me to video Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη schumacher : 05-12-13 στις 15:51 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Η περιγραφή όλα τα λεφτά!
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Οσες γεννες ειχα κατα καιρους απο κορυντορας ( sterbai ) δεν ειχα τετοιο προβλημα |
|
||||
|
||||
στα δικα μου (Melini) δεν τα τρωνε τα ιδια την ωρα της γεννας...αλλα τα υπολοιπα που ακολουθουν ....
|
||||
|
||||
Συγγνώμη για το spam, αλλά τώρα είδα το βίντεο (έμεινα στο αυγά corydoras παντού). gemen να σου ζήσουν και να τα κατοστήσεις! Τα ψαράκια πανέμορφα και το βίντεο υπέροχο.
|
|
||||
|
||||
Συγνωμη στον Gemen που σπαμαρα στο θεμα του, αλλα οποτε ακουω για γεννα cory, θυμαμαι αυτο το ποστ του Τρουπη και σκεφτηκα να το δειτε.
|
|||
|
|||
Αντε με το καλο να δεις και ουριτσες.....(τα αλμπινο-"οι κουφαλες" - που λες καπου στο 00:10 ειναι τα aenaous ή bronze )
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
κορυντορας μονο σε αμμο(?) | kgf12345 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 26 | 12-10-16 12:12 |
Νεο ειδος κορυντορας απο βραζιλια. | kgf12345 | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 3 | 01-10-13 21:41 |
Γεννα σκαλαρια (βιντεο) | storm15476 | Αμαζόνιος και περίχωρα | 1 | 08-12-12 21:50 |
Κορυντορας αριθμος και ειδος | achisael | Γατόψαρα Ν. Αμερικής | 1 | 05-12-11 23:53 |
Βιντεο απο γεννα | Pritanis | Δίσκοι | 30 | 11-11-06 13:36 |