|
Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) Βήμα προς βήμα εκτέλεση και παρουσίαση του τεχνητού μας υγροβιότοπου. Λίγα ή πολλά λίτρα δεν έχουν ιδιαίτερη σημασία, το μόνο που μετράει είναι το αποτέλεσμα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Κόλλησα μερικά κομμάτια ακόμη.
|
|
||||
|
||||
Κάντε τα όνειρα σας πραγματικότητα , η ζωή είναι μικρή Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Artemisia : 25-02-16 στις 21:30 |
|
|||
|
|||
Μένουν μόνο κάποιες λεπτομέρειες.
|
|
||||
|
||||
Φυτιλίες μας βάζετε και δεν είναι εποχές για τέτοια!!!! |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
Η φτώχεια θέλει καλοπέραση. |
|
||||
|
||||
Ωραία χαίρομαι Οι Λίμνες είναι πιο οικονομικές απο τα ενυδρεία Και τα ψάρια έχουν περισσοτερο χώρο
|
||||
|
||||
Ωραιος!
Πιο οικονομικες οι μικρες, οι μεγαλες; |
|
||||
|
||||
εεεεεε οι μικρές Γιάννη μου όχι για Κόι Για Κόι είναι λίγο ζεμάτισμα .... μόνο το φαϊ να βάλεις 4 κιλά Hikari 50 euro (η πιο οικονομική της Hikari ) .....
|
|||
|
|||
Ελπίζω να μεγαλώσουν και οι μικρές.
|
|
||||
|
||||
Σου το εύχομαι , να κάθομαι εδώ και να βλέπω εξελίξεις Η καλύτερή μου
|
|||
|
|||
Σήμερα έκανα μετρήσεις στη λιμνούλα.
Παράμετροι: pH: 8 Γενική σκληρότητα (GH): Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ): Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):σχεδόν μηδενικά. Αλλαγές νερού: Θερμοκρασία:15,6 |
|
||||
|
||||
Mωρε Μπράβο
Απωθημένο το είχα να δώ και κάποιον άλλο να μετράει σε λίμνη πέρα απο μένα Είσαι έτοιμος για Κόι
|
|||
|
|||
Κάνω μετρήσεις όπως στα ενυδρεία.
|
|
||||
|
||||
Καλά κάνεις και εγω το ίδιο κάνω για να είμαι σίγουρη
Τι ενυδρείο , τι Λίμνη ?? Κλειστά κυκλώματα και τα 2
|
||||
|
||||
Αναβάθμισες πολύ όμορφα το εξωτερικό κομμάτι της λίμνης σου. Ωραία δουλεία με τα dow. Έχουν πολύ καλή θερμομόνωση. Θέλει λίγο ακόμη δουλειά για να μην φαίνονται οι σωλήνες και τα φίλτρα, αλλά τα πας μια χαρά.
|
|
|||
|
|||
¶ρχισε η κάλυψη του φίλτρου και οι γάτες παρακολουθούν με αγωνία τις εργασίες.
|
|
||||
|
||||
Τώρα που φτιάχνει και ο καιρός θα πιείτε κάτι καφέδες εκεί , ωραία πράγματα Μιαου
|
|||
|
|||
Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
Οι εργασίες προχωρούν.
|
|
|||
|
|||
Έβαλα και τα χρυσόψαρα του ενυδρείου στη λιμνούλα.https://www.youtube.com/watch?v=rSi-wHxybiw
|
|
||||
|
||||
Να τα χαίρεσαι Τι χρυσοψαρούκλες Πόσα χρόνια το έχεις το μεγάλο ??
Μαλλον θα αποκτήσεις απογόνους Καλά είδα και την φτέρη φανταστική φτου φτου . Το νούφαρο μου φαίνεται λίγο ψηλά στην επιφάνεια (τα τελάρα μια χαρά) αλλά μου φάινεται ότι περιορίστικε ο χώρος των χρυσόψαρων
|
|||
|
|||
Τα μεγάλα τα έχω τρια χρόνια και μου έχουν δόση απογόνους τα δυο από τα μικρά είναι παιδιά τους, κάτω από τα νούφαρα είναι κενό κρύβονται όταν τρομάζουν, είναι λίγο ψιλά θα έχουν πρόβλημα!
|
|
||||
|
||||
Δεν ξέρω το είδος του Νούφαρου που έχεις για να σου πώ απαιτήσεις , άλλα σίγουρα θα πρέπει να είναι 40 εκ. κάτω απο την επιφάνεια του νερού .
Να τα χαίρεσαι και πάλι τα κουκλάκια
|
|||
|
|||
Σε ευχαριστώ και εγώ δεν ξέρω ποια είναι στην πορεία θα δούμε.
|
|
||||
|
||||
να τα χαιρεσαι!
αστα να λιαστουν και λιγο! |
|
||||
|
||||
Πολύ όμορφα , Μπράβο
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ παιδιά, η λιμνούλα έχει 19-20 βαθμούς θερμοκρασία το καλοκαίρι τι θα κάνω με τον καύσωνα!
|
|
||||
|
||||
Eγω δεν είχα ποτέ θερμοκρασία νερού πάνω απο 27 στις λίμνες μου , μέχρι 30 αντέχουν τα χρυσόψαρα , όχι οτι τους αρέσει κιόλας Αν την βλέπει ο ήλιος πολλές ώρες κάνε κάτι για σκίαση (εγω πήρα μια τέντα απο τα ικεα με 19 ευρω) να κοιτάς θερμοκρασία και αν δείς άνοδο κάνεις αλλαγή νερού
|
||||
|
||||
Αν πιάσει καύσωνας, ανοίγεις τη βρύση να τρέχει μέσα στη λίμνη
Έχεις υπερχείλιση ;
|
|||
|
|||
Ευχαριστώ δεν την βλέπει πολλες ώρες ο ήλιος αλά αν χρειαστεί και σκίαστρο μπορώ να βάλω εύκολα αλά και αλλαγή νερού υπερχείλιση θα φτιάξω γιατί την έκλεισα και ανέβασα τη στάθμη του νερού.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
DIY λιμνούλα στο μπαλκόνι | gouts0unin | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 18-06-12 16:14 |
Αρχάριος...για λιμνούλα | stam | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 18 | 18-08-11 21:01 |
Ενυδρείο στην αυλή……… | yiannossavva | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 20 | 13-05-10 13:31 |
Η λιμνούλα μου | eon123 | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 13 | 19-04-08 14:40 |
Φτιάχνω την λιμνούλα μου! | lucy | Δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 105 | 11-06-07 13:13 |