|
|||
|
|||
Ερώτηση για διοχέτευση co2
Γειά σας παιδιά!
Σκέφτομαι να βάλω το σωληνάκι του co2 μέσα στο μπαστούνι της εισαγωγής του φίλτρο(εξωτερικό φίλτρο)για καλύτερη διάχυση. Ωστόσο έχω ακούσει ότι κάτι τέτοιο επηρεάζει την βιολογία του φίλτρο. Ισχύει κάτι τέτοιο η να το κάνω άφοβα??
|
||||
|
||||
Σίγουρα κάποια στιγμή θα σου πιάσει φυσαλίδες στην φτερωτή και δεν θα τραβάει καλά εώς καθόλου.
Καλύτερα πάρε ένα τύπου ριάκτορα αν θες να κάνεις καλή διάχυση με την προϋπόθεση οτι μπορεί να τον σηκώσει το φίλτρο σου.. |
|
||||
|
||||
Να μην το κανεις, ειναι επικυνδινο για το φιλτρο αλλα κι η διαχυση αμφιβολου αποτελεσματος..παρε για αρχη ενα γυαλινο diffuser και βαλτο σε σημειο με καλη ροη να διασκορπιζονται οι φυσαλλιδες..κανε δοκιμες.
|
|||
|
|||
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
Λέω να πάρω αυτόν https://www.petsupermarket.gr/max-mix-co2-reactor-l Τον έχει δοκιμάσει κανείς?
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη leonidas87 : 19-03-20 στις 20:58 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Ναι εγω αυτον εχω! πολυ καλος ριακτορας υπο προυποθεσεις..τι εννοω..να χεις δυνατο φιλτρο να το γυρναει καλα και τα λαστιχα που φοραει να ναι 12/16 ιδιας διατομης με του ριακτορα ετσι ωστε να μην εχεις μεγαλη πτωση ροης..γιατι πτωση ροης θα εχεις αυτο να το γνωριζεις!
|
|||
|
|||
Παράθεση:
|
||||
|
||||
Εμενα ο δικος μου απο κινα μερια ειχε μεσα ανταπτορες/ μετατροπεις για να συνδεσεις πανω 16/22 λαστιχα..δεν ειχα αλλη επιλογη κ το συνδεσα ετσι..μεγααλη πτωση ροης κ χαλια διαχυση .βεβαια δεν ειχα τοσο δυνατο φιλτρο οπως το δικο σου.. τον κατηργησα για καμποσο διστημα, κι οταν πηρα αλλο φιλτρο με 12/16 ενα aquanova το δοκιμασα παλι και τωρα δουλευει πολυ καλα..και παλι εχω πτωση ροης αλλα καμια σχεση οπως πρωτα και σπαει μια χαρα τις φυσαλλιδες!!
Το καλυτερο θα ναι να παρεις ενα που να χει εισοδο-εξοδο 16/22, ακριβως οπως ειναι οι σωληνες του φιλτρου!! Η δικη μου εμπειρια παντα Στάλθηκε από το SM-J730F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
|
|||
|
|||
Τελικά δεν βρήκα ριακτορα 16/22 κ πήρα αυτό https://www.petsupermarket.gr/powere...nd-co2-reactor
Ελπίζω να κάνει δουλειά.. Το έχει δοκιμάσει κανένας?
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ερώτηση για CO2 | fitos100 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 14-10-18 21:52 |
Χαζή ερώτηση | makris.a | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 08-10-13 20:21 |
DIY Co2 ερώτηση | antricos | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 16 | 15-01-13 00:35 |
Ερώτηση | billyss | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 4 | 24-06-12 17:13 |
A/O Ερώτηση για PH | seven77 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 15 | 01-11-09 21:22 |