|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Συγκέντρωση ΠΣΦΕ Σάββατο 27 Μαρτίου
Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου σας καλεί το Σάββατο 27 Μαρτίου, από τις 5 το απόγευμα ως τις 10 το βράδυ, για καφέ γνωριμίας , στο καφέ Bowling, πίσω από τον Προφήτη Ηλία στην Καστέλα. Μπαίνοντας στο καφέ, αριστερά, κοντά στην τηλεόραση και στο ενυδρείο με τον μεγάλο Pangassius.
Οι συναντήσεις αυτές δεν είναι επίσημες, απλώς έχουν σκοπό την αρχή ή την συνέχεια μιας προσωπικής επαφής των ήδη γραμμένων μελών, καθώς και την γνωριμία μας με ενυδρειόφιλους μη γραμμένους στον Σύλλογο. Θα γίνονται 2 με 3 φορές τον μήνα, καιρού, χιονιού, εκλογών, και άλλων συνθηκών επιτρεπόντων, με την παρουσία όσων περισσοτέρων μελών του Δ.Σ. είναι δυνατόν κάθε φορά. Τα μέλη θα ειδοποιούνται για κάθε συνάντηση μέσα στην βδομάδα που προηγείται. * Μαθαμε οτι το Σάββατο θα υπαρχει και μαζικη συμμετοχη απο την Πατρα. ** Φερτε πολλά κλαδεματα, υπαρχει αναγκη! |
|
|||
|
|||
Τα Pseudotropheus acei γεννησαν.
Αν καποιος θέλει κανα νεογέννητο, να το πει για να φέρω. |
|
|||
|
|||
Μια παρακληση σε ολους οσους θα ερθουν στην συναντηση .
επειδη εχουμε αναγκη απο java moss εγω και ο Σωτηρης (sot-zoe) , οσοι εχετε και μπορειτε να φερετε , θα το εκτιμουσαμε παρα πολυ . Επισης θελω να πω οτι εμεις θα φερουμε παρα πολλα κλαδεματα απο τα ενυδρεια μας . ευχαριστω εκ των προταιρων . |
|
|||
|
|||
Java moss εεεε?
Μου μυριζει αλγη!!! Κουράγιο πΑΙΔΙΑ |
|
|||
|
|||
θα ερθω σιγουρα αυριο για καφεδακι. χρειαζομαι κλαδεματα αν υπαρχουν.προσπαθω να γεμισω το ενυδρειο της κοπελιας μου 100 λιτρων
με ενδιαφερει πολυ η Hygrophila polysperma 'Rosanervig' αν εχετε και επισης αν εχει κανεις κανενα αχονα για eimem 2213 θα το εκτιμουσα πολυ μου εσπασε και το φιλτρο υπολειτουργει.φυσικα θα τον πληρωθει εχω παραγγειλει αλλα δεν ξερω ποτε θα ερθει thanks |
|
||||
|
||||
E.......εεε.....εεεεερχόμαστε !!!
15 ώρες έμειναν...χε,χε |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Λυπάμαι αλλά ειμαι λίγο μακριά. Πόσο σάς ζηλεύω. |
|
|||
|
|||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Μάκη σαν και σένα υπάρχουνε και αλλοι που ζηλεύουυυυυυυυυν, πραγματικά θα θέλαμε να είμαστε εκεί αλλά αφου δεν μπορούμε θα είναι η ψυχή και η καρδιά μας μαζί σας και η ευχή μας να περάσετε όμορφα.....
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Μπορώ να πώ ότι η συνάντηση είχε επητυχία...
Αλλα θα αφήσω τον Τολή να σας πει τα νεα... Παντως γνωρίσαν και το νεοτερο μελος του συλλόγου... Αλέξανδρος |
|
|||
|
|||
Πολυ επιτυχια, 29 ατομα (χωρις τους-τις συνοδους), ωραιο κλιμα, πολλα κλαδεματα, ψαρακια, ωραιες συζητησεις και νεες εγγραφες.
Ακολουθουν φωτος: |
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
|
|
|||
|
|||
Για συστηθείτε στις ομαδικές!!!
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Γκρρρρ Αρφφφ γαβ γαβ Πισω μην σας δαγκώσω και λυσσάξετε! Αλέξάνδρος. |
|
|||
|
|||
Προτελευταια φωτο ο κυριος με τα κλειστα ματια δεξια ειμαι εγω, καθως και αμφας στην τελευταια φωτο αριστερα βολεμενος στον καναμε....αραλικι μαγκες και καλη ψαροκουβεντα το μυστικο για ενα ωραιο απογευμα+βραδι+πρωι+μεσημερι+............τα υπολοιπα τα ξερετε!!
Next time σε κανα ουζερι με καλο ουζακι και ποικιλια στους μεζεδες...
"Αυτος που δεν εχει κανει ποτε λαθος, ειναι αυτος που δεν εχει δοκιμασει ποτε κατι καινουργιο" Albert Einstein "Οταν λες παντα την αληθεια, δεν χρειαζεται ποτε να θυμασαι τι ειπες" Μαρκ Τουαιην Reef Keeping - Coral Magazine - Advanced Aquarist |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Με τον μέσο όγκο που έχουμε όλοι μας θα κανουμε λογιαριασμο πανω απο 300€ Πχ εγω έχω μια ιδιατερη σχέση με τα καρκινοειδη. Οταν πηγαινω στον Κρητικο στο Κερατσίνι ο μαγαζάτορας στελνει πριν παραγγείλουμε "by default" 2 κιλα γαριδες χωρίς καν να ρωτήσει.... Με φανταζεσαι μαζι με τον χαλβα και τον newfish? Αλέξανδρος |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
χεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχεχε |
|
|||
|
|||
Συστηθηκαμε, περιμενουμε κι απο τους αλλους φωτογραφους!
|
|
||||
|
||||
!!
|
|
||||
|
||||
!!!!
|
|
|||
|
|||
Πρόεδρε, εσύ που είσαι!!!??
|
|
||||
|
||||
o προεδρος αποφευγει την δημοσιοτητα . οποτε κανει τον φωτογραφο
|
|
||||
|
||||
να την προηγουμενη φορα που τον πήρα εγω φώτο είχε μια έκφραση σαν να του είπαν
"καλημερα . ειμαστε απο την εφορια και ήρθαμε για έλεγχο!" Αλέξανδρος |
|
|||
|
|||
Εγω μια ερωτηση θελω να κανω.
Το μουσι ειναι χαρακτηριστικο των ευσωμων? Οποτε ahar εισαι εξω απο τη μοδα. |
|
||||
|
||||
γαμωτο παω να ξυριστω αμεσως .
απλα το μουσι κοβει λιγο αγαπητε kroud δεν μας τιμησες με την παρουσια σου ομως και μερικοι αλλοι.... |
|
|||
|
|||
Φετος ειναι καπως δυσκολα τα πραγματα για'μενα με αποτελεσμα να χανω πολλα και καλα.
Πριν μπω στη σχολη δεν ειχα χασει ουτε μια συναντηση. Στο αμεσο μελλον θα ειναι καλυτερα τα πραγματα απο αποψη χρονου. |
|
|||
|
|||
Μπράβο παιδιά,
αντε και σε λίγο αν πάνε καλά τα πράγματα και σε δικό μας χώρο. Αν και η νέα γενιά είναι η καλύτερη (ahar_fry)
|