|
Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων Υποβρύχιοι κήποι - aquascaping |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
γνωμες για το στησιμο
θελω γνωμες για τη θεση τις ριζας στο ενυδρειο μου.και οι δυο τροποι εχουνε τα καλα τους και τα κακα τους αποτι εχω δει αλλα πεστε κιεσεις τη γνωμη σας πριν αποφασισω να κανω κατι δραστικο οπως να κοψω που θελω να αποφυγω αν μπορω.το υπολοιπο στησιμο θα το τελειωσω μολις αποφασισω για το που θα μεινει τελικα η ριζα.
Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us |
|
||||
|
||||
όπως την έχεις στη πρώτη φωτό είναι όλα τα λεφτά.
μη κάνεις καμία και κόψης τη ρίζα αμαρτία είναι αν δε σε βολεύει στείλε την σε εμένα |
|
|||
|
|||
η 1η φενεται πιο γεματι η δευτερη πιο αδεια νομιζω η 2η σου δεινει περισσοτερο χωρο για τα ψαρακια και για να φυτεψεις περισσοτερα φυτα τουλαχιστον ετσι φενετε στο ματι
|
|
||||
|
||||
μου αρεσει και το α) Και το β) στησιμο...προτεινω να κρατησεις το β) και να χρησιμοποιησεις μερικες σκουρες πετρες(δεν θυμαμαι ονομα)περιμετρικα στην βαση τις ριζας και στην αριστερη μερια για να φτιαξεις ενα βουναλακι μικρο
|
|
||||
|
||||
το Α με χιλια!
|
||||
|
||||
να πω την αληθεια κιεμενα το στησιμο στην πρωτη φωτο μου αρεσει περισσοτερο σαν look.φαινεται πιο φυσικο.εχει ομως το θεμα οτι κοβει πολυ απτο να βλεπεις τα ψαρια.τα βλεπεις βεβαια αλλα κοβει αρκετο θεαμα.
στη δευτερη αφηνει πολυ χωρο να δεις τα ψαρια,αλλα κοβει αρκετο φως απτο ενυδρειο και ενω δε φαινεται ασχημα,δεν φαινεται φυσικο οπως στην πρωτη. κλινω κιεγω προς την πρωτη βερσιον αλλα δεν ειμαι σιγουρος ακομα |
|
||||
|
||||
τη ψάρια θα βάλεις μέσα??
|
|
||||
|
||||
το α ειναι μια χαρα...καλα ειναι που κοβει φως να εχουν μια γωνια να κρυβονται εξαλου οπως βλεπω τα παρακλαδια της δεν ειναι τελειως κολλητα μεταξυ τους αλλα εχουν χωρο για να πηγαινοερχονται τα ψαρακια....πειραματισου και με τις πετρες που σου εγραψα
|
|
||||
|
||||
υπαρχουνε ηδη μεσα κορυ,χατσετ και ενα ζευγαρι ραμ.
θα γινει οπως στο Α αποτι φαινεται και απλα θα παιξω λιγο να δω πως καθεται καλυτερα σαυτη τη θεση.θα δω και με τις πετρες αν θα κανω κατι οπως ειπες. |
|
||||
|
||||
Ηπρωτη καλυτερα ισως αν καθοτανε πιο πιο μεσα και δεν πετουσε το κλαδι στα δεξια....κατα την γνωμη μου πολυ ωραια ριζα
|
|
||||
|
||||
ΜΑ το κλαδι στα δεξια ειναι ολο το concept αλλιως δνε θα ελεγε κατι
|
|
||||
|
||||
Εγω το σκεφτομαι σαν κορμος οτι βγαινει απο κατω και οχι να αιωρειται....ενταξει να μην το βαλει και τελειως μεσα μονο να ακουμπαει
|
|
||||
|
||||
κιεμενα μου αρεσει η ριζα αλλα ισως εδειχνε καλυτερα σε μεγαλυτερο ενυδρειο.για να βολευτει καλυτερα δηλαδη και να μπορεις να παιξεις πιο πολυ.την εβαλα στα αριστερα οπως στην πρωτη φωτο και εκοψα κανα δυο κλαδακια στο πισω μερος που δεν φαινονται για να κατσει πιο πισω στην πλατη καλυτερα.ακομα αφηνει κενο αλλα πιστευω οταν κατσει τελικα απτο νερο θα λυθει το θεμα γιατι τωρα πιανεται στην πλατη με δυο βεντουζες.εβαλα και στη δεξια πλευρα βαλισνεριες να γεμισει λιγο εκεινη η πλευρα και βλεπουμε.ευχαριστω για τις γνωμες
|
|
|||
|
|||
η 1η φενεται τελεια
|
|
||||
|
||||
μου αρεσει αισθητικα περισσοτερο το πρωτο...ειναι και λιγοτερο συνηθισμενο..ειναι και πιο λειτουργικο. δημιουργει ενα πολυ ωραιο καταφυγιο η κοιλοτητα κατω απο τη ριζα και θα δεις οτι τα κορυ εκει θα τη βγαζουν πολυ ωρα.
|
||||
|
||||
Και εγώ πιστευω την πρώτη εκδοχή πρεπει να διαλέξεις. Είναι πολύ πιο φυσικό, είναι σαν δεντρο που ξεφυτρώνει μεσα απο το ενυδρείο σου!
Επίσης ισχύει και αυτό που λεει ο Πάνος! Τα κορυ και γενικότερα όλα τα βυθόψαρα αρέσκονται στα σκοτεινά σημεία που μπορουν να κρυφτούν! Νομίζω είναι πιο καλο και για τα ψάρια σου το 1ο στήσιμο! Αμα βάλεις και τους εχινόδορους στο κεντρο και προς τα δεξια να καλύψεις λίγο το "κενό" δεξιά της ρίζας θα είσαι κομπλε!
|
||||
|
||||
Τρομερή ρίζα , ειναι ακριβώς σαν κορμός δεντρου, την πρώτη εννοείτε , απλα προσπάθησε να δοκιμάσεις να την καθήσεις ωστε η ρίζα που πετάγετε να βρίσκετε στο υποστρωμά πάνω να μήν την κρύψεις ... Καλη συνέχεια
|
|
||||
|
||||
Kαι τα δυο στησιματα μου αρεσουν,ισως λιγο παραπανω το πρωτο,ακριβως γιατι θυμιζει κορμο δεντρου.
|
|
||||
|
||||
ευχαριστω πολυ για τις γνωμες παιδια,με βοηθησατε να αποφασισω!
την εβαλα οπως στην πρωτη φωτο και οντως τωρα που εκατσε μεσα λιγο καλυτερα δεν εχει τα θεματα που ελεγα(τουλαχιστον οχι τοσο πολυ)και φαινεται πολυ ωραια σαν δεντρο που βγαινει απτο νερο οπως προσεξατε ολοι σαςευχαριστω!σωστη παρουσιαση απο βδομαδα ελπιζω |
|
||||
|
||||
Σωστη η αποφαση σου κατα την αποψη μου.
|
||||
|
||||
αφου το λες κιεσυ σπυρο,ειμαι σιγουρος οτι ητανε σωστη
|
|
||||
|
||||
Η πρωτη φωτο μου αρεσει περισσοτερο. Οχι οτι η δευτερη δεν ειναι καλη. Στην πρωτη φαινεται φυσικο.
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
γνωμες? | rawnerve | Θαλασσινό νερό - Γενικά | 15 | 18-09-11 20:33 |
Γνωμες... | aiptek | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 51 | 06-01-10 23:05 |
γνωμες | Kunkka | Γλυκό νερό - Γενικά | 13 | 16-12-09 13:26 |
γνωμες | Mary-z | Φωτογραφία - Τεχνικά θέματα | 6 | 31-01-09 22:07 |
Γνωμες? | maikl | Γλυκό νερό - Γενικά | 7 | 06-01-08 13:55 |