27-05-09, 11:27 | #1 |
ποια ειναι αρσενικα και ποια θυληκα labidochromis sp yellow?
27-05-09, 11:27
Αξιολόγηση:
(0 votes - average)
γεια χαρα πηρα τα εν λογω ψαρακια και δεν ειμαι σιγουρος αν μου δωσανε χαρεμι οπως ζητησα.Μπορει να βοηθησει κανεις?Τσεκαρετε φωτο στο πιο κατω θεμα μου γιατι δεν τις ανεβαζει η σελιδα ξανα.Ευχαριστω
|
|
Εμφανίσεις: 6456
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
Νομίζω ότι είναι μικρά ακόμη για να είσαι τελείως σίγουρος απο τον χρωματισμό τους(τα ώριμα αρσενικά έχουν σκούρο χρώμα και στα κάτω πτερύγια,χωρίς αυτό να είναι κανόνας).
Θα το καταλάβεις απο την συμπεριφορά τους. Ένα δικό μου που το θεωρούσα αρσενικό πρόσφατα άφησε 21 μικρά |
|
|||
|
|||
Καλως.Εριξα και μια ματια στο λινκ θα αφησω και τη σοφη φυση να κανει τη δουλεια της.Καλη συνεχεια.
|
|
||||
|
||||
τα ώριμα αρσενικά έχουν σκούρο χρώμα και στα κάτω κοιλιακα πτερύγια,χωρίς αυτό να είναι κανόνας
|
||||
|
||||
Αυτά τα είπαμε
|
|
||||
|
||||
ναι αλλα δεν προσδιορισατε ποια πτερυγια .....
|
||||
|
||||
....στα κάτω.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ποια ειναι η διαφορα? | alan boy | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 6 | 15-09-08 23:25 |
Ποια ειναι η γνωμη σας? (wavemaker) | vasilakis | Κυκλοφορία | 1 | 23-09-07 18:27 |
Ποια ψαρια θελουν μαλακο και ποια σκληρο νερο? | dr_yianni | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 07-09-06 15:04 |
Ποια ειναι η γνωμη σας για UV | Pritanis | Δίσκοι | 23 | 14-05-05 23:15 |
Ποια δεν ειναι υδροβια? | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 23-12-02 19:56 |