|
|||
|
|||
περί ηλεκτροδίων ο λόγος..
Καλημέρα.
Ακολουθεί ερώτηση τεχνικής φύσεως. Όσοι πιστοί gadgetοτεχνολογοενυδρειάδες βοηθείστε. Μπαίνω στο ζουμί. 1)Τα pH-ηλεκτρόδια είναι universal; Δηλαδή μπορώ να βάλω ένα ηλεκτρόδιο οποιασδήποτε μάρκας και να δουλέψει σε οποιοδήποτε pH meter και pH controller; 2)Γίνεται να αγοράσω ηλεκτρόδιο για κάβατζα; Δηλαδή να το διατηρώ στην αποθήκη μέχρι να χρειαστεί; Εφόσον δεν το ανοίξω και μείνει με τα υγρά του υπάρχει πιθανότητα να χαλάσει; 3) Το βύσμα BNC είναι το κλασικό που βλέπουμε; |
|
||||
|
||||
πολυ καλη ερωτηση χαριλαε...κι εγω σκεφτομαι εναν μονιμο πεχαμετρητη......αλλα τι παιζει οντως με τα ηλκτροδια?? ταιριαζουν σε ολους του τυπους??
|
||||
|
||||
εχω διαβασει οτι μερικοι που εχουν το aquamedic το βαζουν ηλεκτροδιο american marine οποτε τουλαχιστον αυτα ταιριαζουν.....
Ομως δεν ξερω αν γινεται παντου.....οποτε παραμενει μια πολυ καλη ερωτηση..... |
|
||||
|
||||
Συμφωνα με το aquaristic αυτο http://www.aquaristic.net/shop.php/s...ement%20Probe/
ταιριαζει σε IKS, Sera, Dupa, Tunze, κτλ κτλ. |
|
||||
|
||||
Tο έχω βάλει σε Milwakee και λειτουργεί άψογα
|
|
||||
|
||||
Μια χαρα ταιριάζουν ολα και αν υπάρχει (που δεν εχω δει ακομα) καποια διαφορα στον κονεκτορα τον αλλάζεις και εισαι ΟΚ!
Οσο για την καβαντζα καλον ειναι να μην ειναι πολυ καιρο στο ραφι αλλα και οταν τον αγοραζεις ποτε δεν ξερεις ποσο καιρο το εχει το καταστημα
|
|||
|
|||
Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για της απαντήσεις σας!
Ήθελα να πάρω ένα να μου βρίσκεται γιατί εδώ Ξάνθη αν κάτσει καμιά στραβή δύσκολα... Εγκυκλοπαιδικά ρωτώντας, εφόσον αυτό βρίσκεται μέσα στα υγρά του με τα οποία το αγοράζεις, γιατί να συμβεί κάτι; |
|
||||
|
||||
Χαρίλαε όσα ηλεκτρόδια έχουν κονέκτορα bnc (σαν αυτόν της American marine) μπορούν να μπούν σε όλους τους μετρητές ή κοντρόλερς που έχουν ίδια υποδοχή!Προσωπικά έχω χρησιμοποιήσει επι μακρόν τα ηλεκτρόδια που σου είπε ο saverock και ο George και ήταν απο τα πλέον αξιόπιστα!Σουτα προτείνω ανεπιφύλαχτα.Έχε στο νού σου μόνο πως πάνω στο 10μηνο θα τα παίξουν
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στήσιμο κύβου 120λτ 60χ40χ50 | dizio | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 61 | 14-11-08 16:00 |
Περί τύρφης ο λόγος...! | makis206 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 20-08-08 01:45 |
περί riccia fluitans ο λόγος | Βαγγέλης (Dearangelo) | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 3 | 19-10-07 06:12 |
Περί διοξειδίου ο λόγος! | panosaat | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 11 | 05-05-07 21:44 |
Περί τροφής ο λόγος | stel | Αρχάριοι γλυκού νερού | 11 | 29-06-05 20:17 |