|
Malawi Αφιερωμένο στο "Greek Club about Cichlid Lovers from iliovas" απ' το οποίο άρχισαν ολα! |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Στησιμο πετρων
Λοιπον, καταρχην εχω τις αποριες γενικα αλλα και συγκεκριμενα τωρα θελω να ξαναστησω απο την αρχη το ενυδρειο με τις λαμπιντο αλλα και με αγχνουν και οι πετρες στο ενυδρειο με τις convicts.
Οποτε η ερωτηση μου, πως ακριβως στηνουμε τις πετρες και γιατι. Πως αποφευγουμε κατεδαφισεις, πως φτιανχουμε σωστες κρυψωνες και σπηλιες. Τι πρεπει να προσεχουμε και να πετυχουμε? ευχαριστω |
|
||||
|
||||
Εμένα μ άρεσε το στήσιμό σου, απο άποψη φυσικότητας, απλά έχεις λίγες πέτρες..
Γενικά βάζε τις μεγάλες πέτρες για βάση για να είσαι σίγουρος, και το ποιο φυσικό στήσιμο θα το πετύχεις αν απλά πετάξεις μέσα τις πέτρες Πειραματίσου και θα δείς τι σου κάθεται καλά..
|
|||
|
|||
Παράθεση:
σιγουρα τις μεγαλες πετρες τις βαζω κατω κατω αλλα αποφευγω να χτισω οροφους και προτιμω να βαζω 2-3 γυρω γυρω και μετα μια μεγαλη καπαλι ωστε να γινεται σπηλια. τι προτεινετε? αν εχετε και φωτο απο αγαπημενα στησιματα θα βοηθουσαν |
|
||||
|
||||
Οταν πεταξεις τις πετρες μεσα κανε μου μια χαρη. Τραβα βιντεο πριν, και ανεβασε το.
|
|
||||
|
||||
|
|||
|
|||
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
Χτες το βραδυ δεν ανέβασες παρουσίαση βρε άνθρωπε?
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=61927
|
|||
|
|||
Οχι! Αυτη η παρουσιαση ειναι απο απριλιο! Εχω αυτο εχω και τα κονβικτ σε παρουσιαση (μαλλον)
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
στησιμο πετρων | Vangelis21 | Λίγα λόγια για τα "rift lakes" | 3 | 28-04-12 13:22 |
νεο στησιμο | GIORGOSKARA | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 31 | 29-04-11 22:48 |
Στησιμο απο την αρχη???? | nikosn | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 25-03-11 18:43 |
ΣΤΗΣΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ | ROULAMID | Στήσιμο Κοινωνικών ενυδρείων | 37 | 27-01-11 12:14 |
Νεο στησιμο ενυδρειου | ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Μ. | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 20-12-10 00:02 |