11-04-10, 16:24 | #1 |
Απεβίωσε ένα neon
11-04-10, 16:24
Αξιολόγηση:
(0 votes - average)
Απεβίωσε ένα neon μου πριν λίγα λεπτά το ενυδρείο μου είναι αυτό
http://www.aquatek.gr/vb/showthread....632#post434632 το απομάκρυνα άμεσος αλλά όλα δείχνουν πολύ υγιή με εντόνους χρωματισμούς και κάνουν σαν τρελά όταν πέφτει φάει… έκανα αμέσως μέτρηση ξανά με stick και μου δείχνει τις ίδιες μέτρησης σταθερές. Τι μπορεί να έφταιξε? τι μπορώ να κανό μια αλλαγή νερού θα βοηθούσε?? |
|
Εμφανίσεις: 2384
|
|
||||
|
||||
μιά απώλεια δεν πρέπει να σε πανικοβάλει. εφόσον τα άλλα φαίνονται υγιή ακολούθησε τη ρουτίνα. είναι ένα σόκ για τα ψάρια η αλλαγή περιβάλλοντος, το πιό αδύνατο δεν τα κατάφερε, παρατήρησε την συμπεριφορά των υπόλοιπων και βλέπεις.
|
|
||||
|
||||
Μπορεί να μην είναι κάτι το ανησυχητικό...Όπως αναφέρει και ο προηγούμενος φίλος, απλά ο ποιο αδύναμος δεν τα κατάφερε... (έτσι είναι η φύση..),
Καλή παρατήρηση των παραμέτρων νερού και της συμπεριφοράς των υπολοίπων ψαριών.... ...και γω δεν το γνώριζα (εδώ μέσα το διάβασα), πολλά παιδιά αναφέρουν κατά καιρούς ότι τα stick, δεν είναι και τα ποιο αξιόπιστα εργαλεία για την μέτρηση των παραμέτρων του νερού... μπορεί να έχουν αποκλίσεις.... στο μέλλον δοκίμασε με υγρά τεστ μέτρησης. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Neon tetras με black neon...ταιριάζουν ; | makis206 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 24-06-08 12:23 |
Συμπεριφορα neon | lion | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 17-05-08 22:25 |
μηπως neon ? | Dimi | Γλυκό νερό - Γενικά | 12 | 23-10-07 02:04 |
Guppy & neon | chemical mac | Αρχάριοι γλυκού νερού | 2 | 25-01-07 10:22 |
Neon κάθετα | Blanch | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 10 | 12-09-05 11:20 |