|
Ενυδρεία με ασπόνδυλα Παρουσιάσεις ενυδρείων με ασπόνδυλα. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Και το γαριδαδικο μου
Ηρθε η ωρα να παρουσιασω το γαριδαδικο μου.Δεν ειναι και κατι τρομερο γιατι οτι περισσευει απο το κοινωνικο μπαινει εκει.Δεν εχω αγορασει τιποτα γι'αυτο αποκλειστικα.
Πληροφορίες Διαστάσεις:30Χ30Χ35 Όγκος:30 λιτρα Κατηγορία:Γαριδαδικο Φυτά:Java moss,Java fern,Egeria,ludwigia repens,nesaea,hygrophila polysperma....2,3 αγνωστα Ψάρια / ¶λλα είδη:red cherry,helena,physa,ramshorn Διακοσμητικά υλικά:2 πετρες,1 ριζα,υποστρωμα fluval stratum (χαλίκι, ξύλα κ.λ.π.) Φόντο:- Φωτισμός:led 6W 6500 kelvin Διάρκεια φωτισμού:8 ωρες Φιλτράρισμα:fluval nano εσωτερικο με σφουγγαρια και mini siporax Θερμοστάτης:50W Λίπανση:- Παροχή CO2:- Παράμετροι: pH:7,6 Γενική σκληρότητα (GH):11 Ανθρακική σκληρότητα (ΚΗ):9 Αμμωνία (ΝΗ3):0 Νιτρώδη (ΝΟ2):0 Νιτρικά (ΝΟ3):10 Αλλαγές νερού:Καθε Κυριακη 30% Θερμοκρασία:25 C ¶λλες πληροφορίες: Φωτογραφία: |
|
||||
|
||||
Και αυτες στην συνεχεια
|
|
||||
|
||||
.
Ωραιο Κοσμά μπραβο!!Στην τεταρτη φωτο το helena ετοιμο ειναι να τ αρπαξει το ramshorn
|
||||
|
||||
Ευχαριστω! Δεν ειχα σκοπο να βαλω ramshorn γιατι υπηρχαν το Helena αλλα μπηκαν απο τα κλαδεματα που φυτεψα.Ειναι τοσα πολλα που θεωρω απιθανο να ξαφανιστουν απο 4-5 Helena. Εχει και physa ετσι για ποικιλια
|
|
||||
|
||||
κι ενα μονο του θα μπορεσει να τα κανει καλα σε 3-4 βδομαδες
Εχεις ομορφο ενυδρειο |
|
||||
|
||||
Ευχαριστω φιλε μου!
|
|
||||
|
||||
δεν ξερω και πολλα απο γαριδαδικα αλλα αυτο μου βλεπω μου αρεσει πολυ!!
|
|
||||
|
||||
Μπράβο Κοσμά, όμορφο
και θα γίνει ακόμα πιο όμορφο μόλις πάρουν και άλλο τα φυτά
|
||||
|
||||
Ευχαριστω πολυ! Θα μπορουσε να ηταν πιο ομορφο αλλα ειναι μικρο και δεν βολευει να βαλεις χερι μεσα και να κανεις δοκιμες
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο γαριδαδικο (CRS) | alex3000 | Τεχνικά θέματα για ενυδρεία με ασπόνδυλα | 5 | 21-04-15 22:56 |
Γαριδαδικο no3.... | imichal | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 52 | 05-11-13 15:46 |
Νεο γαριδαδικο 10 lt | nicpapa | Ενυδρεία με ασπόνδυλα | 33 | 13-02-12 13:34 |
Γαριδαδικο | irongud | Παρουσιάσεις κοινωνικών ενυδρείων | 4 | 23-01-11 23:41 |