|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
νεο aquascape
σημερα το πρωι αποφασισα να αλλαξω λιγο το ακουασκειπ του φυτεμενου ...μετακινησα καποοια φυτα και αφησα χωρο για καποιες ριζες... παρατηρησεις δεκτες..(η ξιφοφοροι θα μπουν αγγελια εντος των ημερων.....)
|
|
||||
|
||||
τελειο!!πολυ μου αρεσει!!!
|
||||
|
||||
ευχαριστω....που να μπουν και τα ξυλα...και η μοσσ
|
|
||||
|
||||
περιμενουμε φωτο!!!
|
||||
|
||||
Καλο ειναι αλλα τα αγγελοψαρα νομιζω οτι ειναι λιγο στριμωγμενα..
|
|
|||
|
|||
Εβαλες τα γυαλια σε πολλους εμπειροτερους ! Ευγε νεαρε, ΠΑΡΑ πολυ καλη προσπαθεια
|
|
||||
|
||||
παρα πολυ ωραιο platy !!!!!!!το αριστερο το ψηλο το φυτο τι ειναι?
|
|
|||
|
|||
Απίθανο το έκανες, μου αρέσει πάρα πολύ.
Αν μου επιτρέπεις μια γνώμη, στο συγκεκριμένο ενυδρείο, εγώ θα έβαζα αγγελία τα σκαλάρια και θα κρατούσα τους ξιφοφόρους, από τους οποίους μπορείς να προσθέσεις κι άλλους. |
|
||||
|
||||
Πολύ ωραίο είναι αγόρι μου μπράβο.Νομίζω ότι τώρα έχουν και καλήτερο χώρο για κολίμπι τα ψαράκια σου
|
||||
|
||||
Και εμενα μου αρεσει πολυ ...
Αν και ... "ταιριαζει" πιο πολυ στους ξιφοφορους το ολο τοπιο
|
||||
|
||||
Πολύ ωραίο, μπράβο!
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
------------------------- Παράθεση:
------------------------- το σκεφτηκα για μια στιγμη αλλα δεν νομιζω να το κανω πραξη...γενικα ηδη με αυτη την γεννα χαρηκα πολυ και παλι θα σκεφτω αν θα κρατησω καποια....ισως μελλοντικα αντικαταστησω τα σκαλαρια ..αλλα και αυτο στο αποτερο μελλον Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη platy : 18-01-10 στις 21:05 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
πολύ όμορφο είναι αν βγούνε οι πέτρες θα γίνει καλύτερο και μπει καμια ριζουλα με λίγη moss πάνω της θα είναι πολύ όμορφο αν και εγώ σε τόσα λίτρα δε σύμφωνο για σκαλάρια
|
||||
|
||||
ναι αυτο λεω φιλε μου
|
|
||||
|
||||
και μετα απο μερικες ακομα αλλαγες..(χαρτονι καφε,προσθηκη λιγης εγκερια ντενσα ακομα και 3 αμανο) οριστε το αποτελεσμα ...αναμεινατε για τις ριζες
|
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
Ακόμα πιο τέλειο!!!
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
ευχαριστο και παλι παιδια....και ευελπιστο πως σημερα θα ερθουν οι ριζες.
|
|
||||
|
||||
της πετρες θα της βγαλεις ???
|
||||
|
||||
τις ασπρες ναι...και θα εχει ριζες λαβα και φυτα
|
|
||||
|
||||
και οπως ταχθηκε...φωτο με τις ριζες...(η δεξια επιπλεει αλλα θα την βολεψουμε ...)
ΥΓ ευχαριστω χρηστοςΠ |
|
||||
|
||||
ποιο καλα μου αρεσε με της πετρες
|
||||
|
||||
τι να πω....ισως εχεις δικιο ...ισως οχι...το πολυ πολυ το ξανααλλαζω.(χαχα)κατσε να μπουν λιγα φυτακια ακομα και λιγη μοςς...κουκλι ειναι απο κοντα παντως
|
|
||||
|
||||
Πολυ ωραιο!
Το ξυλο που εχεις στην επιφανεια παντως ειναι ολα τα λεφτα.Αστο εκει!
|
||||
|
||||
σε ευχαριστω φιλε....
|
|
||||
|
||||
Πολυ ομορφο. το προτιμω με τα ξυλα...
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Στερέωσε το με κάποια βεντούζα στο τζάμι |
|
||||
|
||||
χαιρομαι παρα πολυ που σας αρεσει....
|
|
||||
|
||||
Ωραιότατο, μπράβο σου.
ΥΓ θα συμφωνήσω με τον harris-samos με τις πέτρες έδειχνε καλύτερο. |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Re-Aquascape | chemical mac | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 15 | 12-01-10 00:22 |
Σωστό Aquascape | Αλέξης6 | Γλυκό νερό - Γενικά | 5 | 30-11-09 12:22 |
Ενα φανταστικο aquascape ! | Raven | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 18 | 09-10-09 21:45 |
Aquascape gallery | gaia | Παρουσιάσεις Φυτεμένων Ενυδρείων | 0 | 22-08-08 14:07 |
Προτάσεις για aquascape | pavloukos | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 02-03-04 02:36 |