|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Συνάντηση στην Αθήνα
Πήρα την πρωτοβουλία να οργανώσω μια συνάντηση φίλων του GAB-ενυδρειόφιλων στη Αθήνα για έναν καφεδάκι
Την Κυριακή των Βαΐων 8 Απριλίου στις 12 το μεσημέρι προτείνω να μαζευτούμε στο Πάρκο "Αντώνης Τρίτσης" με οδηγίες πρόσβασης για αυτοκίνητα και συγκοινωνία εδώ |
|
||||
|
||||
Αν μαζευτεί κόσμος εγώ είμαι μέσα! Θα προτιμούσα να πάει μετά το φαγητό η ώρα, αλλά δεν έχω ιδιαίτερο θέμα... ας μαζευτεί κόσμος και βλέπουμε.
|
|
|||
|
|||
Στέλιο τι ώρα λες περίπου? Θα μπορούσαμε να το κάνουμε και το απόγευμα..
|
|
||||
|
||||
εαν μαζευτουμε ειμαι μεσα και εγω!!
|
|||
|
|||
|
|
||||
|
||||
Νομίζω γύρω στις 4 θα ήταν πιο καλά, αλλά ας γράφει ο καθένας τι προτιμάει να βγάλουμε πόρισμα.
|
|
||||
|
||||
4 λέω κι εγώ..(έχουμε και να μαγειρέψουμε ντεε!!) Δεν είμαστε μόνο άντρες στο forum! :P χιχι
|
|
|||
|
|||
Στο 4 επίσης, ώσπου να μαγειρέψουν κ να φάμεε |
|
||||
|
||||
Στις 11-12 ειναι μια χαρα για μενα!
|
||||
|
||||
Το απογευματινό θα σου είναι πρόβλημα δηλαδή μικρέ;
|
|
||||
|
||||
Και τα 2 προβλημα μου ειναι.
Αν ερθω πρωι δεν θα φαω με την φαμιλια. Αν ερθω απογευμα δεν θα τους βγαλω για καφε στην πλατεια... (Απο οτι καταλαβατε δεν θα τους παρω μαζι...) Οποτε κανονιστε οι πολλοι ποτε σας βολευει και θα την βρω εγω την λυση.
|
|||
|
|||
Ωραία... στις 16:00 καλύτερα για να μαγειρέψετε...
|
|
||||
|
||||
Πολύ πιθανόν να έρθω και εγώ μετά τις 5.....
|
||||
|
||||
Για γράψτε και άλλοι ρε παιδιά να γίνουμε πολλοί! Αν κάποιος έχει θέμα το δρομολόγιό μου θα είναι Ηλιούπολη-Πεδίο ¶ρεως-Πάρκο Τρίτση και αν μπορέσω θα εξυπηρετήσω κάποιον στη διαδρομή μου. |
|
|||
|
|||
¶ντε να μαζευτούμε σιγά σιγά...!!!
|
|
|||
|
|||
Μέσα και εγώ
|
|
|||
|
|||
|
|
||||
|
||||
|
|
|||
|
|||
Η συνάντηση είναι στις 16:00 στην καφετέρια που είναι μέσα στο πάρκο
|
|
||||
|
||||
οκ.θα τα πουμε εκει. θα κραταμε κατι για να γνωρισουμε ο ενας τον αλλο χα χα χα
|
|
|||
|
|||
Ελπίζω να έχει φτιάξει πάλι ο exelix (Στέλιος) την ταμπελίτσα...
|
|
||||
|
||||
Έτοιμη!
------------------------- Όσοι πιστοί προσέλθετε! Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη exelix : 08-04-12 στις 12:15 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
Τελικα δεν θα προλαβω να ερθω...
|
||||
|
||||
Ουτε εγω...
Με εχωσε η κυρα!
|
||||
|
||||
συναντηση στο Αντωνης τριτσης
σε οσους ειχαν κανονησει για καφεδακι και κουβεντουλα για σημερα στο Αντωνης Τριτσης θα ηθελα να πω οτι την επομενη φορα ας υπαρχει και καποιο τηλεφωνω για επικοινωνια ρε παιδια γιατι πηγα ως εκει και δεν βρηκα κανεναν ρωτησα και τους υπαληλους και δεν ηξεραν κατι και δεν ηπια και το καφεδακι μου εκτος αν δεν εγινε η συναντηση.
|
|
|||
|
|||
Παράθεση:
|
|
|||
|
|||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
οκ ενταξει παιδια δεν ειναι θεμα απλος ηρθα με ανεβασμενη διαθεση και απογοητευτικα λιγο θα περιμενω την επομενη φορα
|
|
|||
|
|||
Το ίδιο και εμείς... μετά το πάσχα θα κανονίσουμε...!!!
|
|
||||
|
||||
Φίλε συγγνώμη, ξεχάστηκα φεύγοντας βιαστικός από το σπίτι και εκεί δεν είχαν κανένα χαρτί για να το γράψω. Μας βγήκε και ο λαιμός να κοιτάμε γύρω γύρω μήπως ψάχνεται κάποιος, αλλά μας ξέφυγες! Δε θα ξανασυμβεί.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
1ος Μεσογειακός Διαγωνισμός Δίσκων στην Αθήνα | mathaios81 | Δίσκοι | 8 | 02-10-12 20:16 |
Ο Jeffrey Tan στην Αθήνα | Discus.gr | Δίσκοι | 12 | 05-12-09 15:17 |
Eνα υπερσύγχρονο ενυδρείο στην Aθήνα!!! | Kyriakos | Γλυκό νερό - Γενικά | 2 | 28-02-05 19:54 |
Συνάντηση στην Αθήνα το ΣΚ 12-13 Ιουνίου | tasos | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 32 | 15-06-04 01:06 |