|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Βιντεο Π.Σ.Φ.Ε στο MEGA
Επιτελους το εδειξε!!!
Ανοιγω σημερα το πρωι την τηλεοραση και πεφτω σε Live με Θεσσαλονικη, με τον κυριο που εχει τα Κοi. Tελειωνει το Live... και τι λετε πως εδειξε μετα? Τον συλλογο μεγαλος δεν υπαρχει αλλος! Ωραιο ηταν.Ειχε σε ολη την διαρκεια του βιντεο τα τηλ του συλλογου απο κατω και την ηλεκτρονικη διευθυνση. Τολη σε παει το γυαλι . Μιλησαν και η Αργυρω με την Πεννυ Μπραβο στον συλλογο.
|
||||
|
||||
Φτου εμείς που το χάσαμε? Ξέρει κανείς τίποτα?
|
||||
|
||||
Mήπως το έγραψε κανείς ;
|
|
|||
|
|||
Κι εγω το εχασα, δεν ειδοποιουν βλεπετε ποτε θα το παιξουν...
Θα επικοινωνησω με το mega να μας το δωσει. Ξυπνησα μεσα σε ενα καταιγισμο τηλεφωνηματων απο τηλεθεατες που θελουν να ερθουν στον Συλλογο κι ακομα παιρνουν. |
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
καλημερα.
και εγω το προλαβα το βιντεο σημερα το πρωι, στο τελος ομως. ας ειναι καλα η μανα μου που μου το εγραψε στο βιντεο για να το δω, αφου ξερουν την λοξα μου. ας ειναι καλα ο πατερας μοθ που ξυπναει πρωι και παρακολουθει τα πρωινα γεγονοτα και την ενημερωσε. το μεσημερι θα δω αν το γραψαν ολο. |
|
||||
|
||||
Αν είναι όλο το ρεπορτάζ τότε κανόνισε να το στείλεις στον σύλλογα για να το ανεβάσουμε εδώ !!!!
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Υπάρχει τίποτα νεότερο ;
|
|
||||
|
||||
τογραψε καποιος ???
αν ναι ας το φερει στο συλλογα να το περιποιηθουν οι ...αρμοδιοι!! |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
τοδα βρε ρουφ αυτο.
αλλα απο τη χαλκιδα να ερθει για αυτο, το κοβω χλωμο. η ερωτηξη απευτυνεται σε γηγενεις |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Προβολη βιντεο κλιπ | γαυρος | Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου | 16 | 06-12-06 22:23 |
Βιντεο απο γεννα | Pritanis | Δίσκοι | 30 | 11-11-06 13:36 |
Building My 50,000 Gallon Monster Mega Tank | mikenuke | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 11 | 01-03-06 12:11 |
Καινούριοι στο φόρουμ και στο χόμπυ, δείτε αυτό πριν απ'ολα! | Tolis | Greek Aquarist's Boards | 0 | 14-08-03 01:43 |