|
Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής Παρουσιάσεις ενυδρείων Λιμνών Ανατολικής Αφρικής, συζητήσεις για διακόσμηση |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Malawi Mbuna social tank
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΝΥΔΡΕΙΟΥ
Γενική κατηγορία ενυδρείου βιοτοπικο λιμνη Malawi Διαστάσεις Ενυδρείου 120-45-55 Συνολικά Λίτρα 300 Ψάρια:10 εφηβα demasoni αγνωστου ταυτοτητας,7 εφηφα labidos τα ψαρακια μπηκαν απο γονο ολα μαζι Φωτισμός :led ταινια Διάρκεια φωτισμού 5 ωρες 18-00 Διακοσμηση:πετρες ουδετερες,και backround βραχου Υποστήριξη οργανισμών τροφη - super forte spirulina,NLS,sera flore pH 8,4 Γενική σκληρότητα GH 14 Ανθρακική σκληρότητα ΚΗ 10 Αμμωνία ΝΗ3 0 ΝιτρώδηΝΟ2 0 Νιτρικά ΝΟ3 0,10 Φωσφορικά PΟ4 Μέση Θερμοκρασία °C 25 Συντήρηση Αλλαγές νερού 35% καθε 10 μερες Προετοιμασία νερού/πρόσθετα cichlid lake salt - Tanganyika Buffer της SEACHEM-epsom salt Αντιχλωριο της prime το ενυδρειο ειναι αρκετα ωρειμo τρεχει 2 χρονια τωρα,για τα demasoni θελω να ευχαριστησω τον φιλο μ τον pas4 |
|
||||
|
||||
Όμορφος συνδυασμός. Καλοτάξιδο φίλε!
(τα κελύφη τι τα θέλεις?κατάλοιπα του παρελθόντος? ) |
|
||||
|
||||
Για μενα ο καλυτερος συνδιασμος.Πανεμορφο,με υπεροχες φωτογραφιες.Να το χαιρεσαι φιλε μου
Το Σοφοτερο ειναι ο χρονος,ανακαλυπτει τα παντα Το Ωραιοτερο ειναι ο κοσμος γιατι ειναι εργο Θεου Το Δυσκολοτερο ειναι να γνωρισεις τον εαυτο σου Το Ευκολοτερο ειναι να δινεις συμβουλες σε αλλους Θαλης ο Μιλησιος 640-546 π.χ Africa γιατι ετσι μαρεσει |
|
||||
|
||||
απο τα πιο ωραια στησιματα ενυδρειου .Απικονιζη απολυτα τον βυθο
|
|
|||
|
|||
Πραγματικά ένα όμορφο φυσικό τοπίο! Να τα χαίρεσαι!
|
|
|||
|
|||
Πάρα πολύ όμορφο ενυδρείο!!! Να χαίρεσαι τα ψαράκια σου, πράγματι όμορφος συνδυασμός ψαριών που κάποια στιγμή θέλω κι εγώ να φιλοξενήσω. Τα κελύφη κατά την προσωπική μου άποψη, ειναι μια μικρή παραφωνία όμως.
|
|
||||
|
||||
Όμορφο σύνολο. Θα συμφωνήσω με τους προλαλήσαντες.
Μπράβο! |
|
||||
|
||||
αψογο νταμαρι πολυ καλος συνδιασμος μπραβο φιλε μου!
|
|
||||
|
||||
Καλησπερα στην παρεα,καταρχην θελω να σας ευχαριστησω για τα πολυ καλα σας λογια,το στησιμο του ενυδρειου εξαρχης ηθελα να πλησιαζει οσο το δυνατο το βυθο της λιμνης και συγκεκριμενα της περιοχης pompo rocks απο οπου και ζουνε τα συγκεκριμενα ειδη,ετσι λοιπον παρακολουθησα αυτο το πολυ ωραιο βιντεακι καταδυσης στην λιμνη malawi https://www.youtube.com/watch?v=_lNJpsAoXqk
οσον αφορα τα κοχυλια οπως λεει και ο κλεοβουλος τα αφησα για ν θυμαμαι την λιμνη τανγκανικα που τοσο πολυ ασχοληθηκα |
|
||||
|
||||
Πραγματικά πολύ όμορφο, να το χαίρεσαι!
|
|
|||
|
|||
Πόλύ όμορφο ενυδρείο φίλε. Να το χαίρεσαι!
|
|
|||
|
|||
πολυ ωραιο το ενυδρειο σου..αψογος συνδιασμος ψαριων..μπραβο..
|
|
||||
|
||||
πολύ ωραία ψαράκια και ενυδρείο!
να το χαίρεσαι |
|
||||
|
||||
Να το χαίρεσαι!
|
|
||||
|
||||
πολυ ωραιο και κλασσικο!!!
|
||||
|
||||
Πολύ ωραίο!!!!
|
|
||||
|
||||
πολυ ομορφο το ενυδρειο σου μπραβο !! μηπως μπορεις να ανεβασεις μια φωτο απο το συστημα φωτισμου ? led ταινια ?
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
Όμορφα μεγαλώνετε
|
|
|||
|
|||
Δε σταματάνε ποτέ να κινούνται! Πήρατε πάντως καλό μπόι!!! ¶ψογος!
|
|
||||
|
||||
Ομορφιες!ζωη να χουνε!!!
|
|
||||
|
||||
τρομερο το συνολο ολο μπραβο
|
|
||||
|
||||
UPDATE!!
Καλησπερα στην παρεα,εχουν περασει σχεδον 2 χρονια απο τοτε και πιστευω ηρθε η ωρα για update,τα ψαρια εχουν μεγαλωσει και το ενυδρειο εχει ωριμασει δειχνωντας ενα πολυ φυσικο αποτελεσμα !!οσο για τις γεννες εχω χασει τον μπουσουλα ενα ποσοστο επιζει περιπου 1στους 20 γοννους,σκεφτομαι να επιχειρησω την εισαγωγη ενως μικρου χαρεμιου ακομα(1 male 2 female) pseudotropheus socolofi η metriaclima callainos η labidochromis hongi sweden very rare η pseudotropheus polit lion's cove
Ακουω προτασεις |
|
||||
|
||||
.
Να το χαιρεσαι πολυ ομορφο το ενυδρειο σου και τα ψαρια πανεμορφα επισηςΕιδικα τα demasoni,φανταζομαι οποιος μπαινει μεσα κολλαει!!Η πλατη diy;
|
||||
|
||||
Πανέμορφο!!!! Το χαζεύω ωρα τωρα.....
Μπράβο!!! Ακομα ledταινια εχεις για φωτισμό??? Αν μπορεις να μου πεις λεπτομέρειες γιατι μου αρεσει η απόδοση του φωτισμού σου...
|
||||
|
||||
2 λεντοταινιες 5050 χρώματος cold white με ντιμερ ώστε να ρυθμίζω την ένταση
|
|
|||
|
|||
Πολυ ωραιο το κομματι της Malawi που εχεις ωραια χρωματα!!!
Να τα χαιρεσε!!! |
|
||||
|
||||
Βρε βρε...καιρό είχαμε να το δούμε το δικό σου
Για πες μας πως τα πήγες με τα ντεμασόνι? απώλειες? πόσα ψάρια έχεις αυτή τη στιγμή? Εγώ δεν θα έβαζα τίποτα άλλο. Μ' αρέσει πολύ αυτός ο συνδυασμός και δεν θα ήθελα να τα στριμώξω. Απ' αυτά που αναφέρεις τα M.callainos και τα P.polit είναι συμβατά. Με τα άλλα έχεις κινδύνους υβριδισμού (σοκολοφι με λαμπίντο) ή ανταγωνιστικότητας (χόγκι με ντεμς). |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Το "polit" είναι όμορφο (το αρσενικό ιδιαίτερα), μικρόσωμο σχετικά και ασυνήθιστο είδος. Αξίζει μια ευκαιρία
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
New Mbuna Tank 300Lt. | lans | Malawi | 60 | 15-01-12 13:24 |
Mbuna tank #2 | vag0s | Malawi | 59 | 28-10-10 09:07 |
(Malawi) 400 λιτρα Mbuna Tank | chris7 | Βιοτοπικά - Γεωγραφικά ενυδρεία Λιμνών Ανατολικής Αφρικής | 16 | 03-05-10 15:09 |
Rio 180 Malawi Mbuna | Moutralewn | Malawi | 14 | 08-02-08 09:20 |
Μαιευτήριο-Tank για mbuna | nickall13 | Malawi | 2 | 21-10-06 10:03 |