|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Μπόλι για νέο ενυδρείο
Γειά σας σύντροφοι. Έχω μια ερώτηση και θέλω απάντηση γρήγορα. Το απόγευμα θα στήσω το ενυδρείο ενός φύλου. Θέλω να το μπολιάσω με υλικά από τα δικά μου. Πως θα το κάνω?. Η απόσταση που μας χωρίζει είναι 5 λεπτά. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
|
|
||||
|
||||
μεταφορα υλικων του φιλτρου σου σε σακουλα για ψαρια με νερο του ενυδρειου σου....η αποσταση ειναι πολυ μικρη οποτε απο χρονο οκ....η του αφηνεις τα υλικα μεσα στο φιλτρο του(τα χαριζεις η τα δανειζεις) η τα στιβεις-ξεπλενεις μεσα στο φιλτρο του και τα παιρνεις πισω..
|
||||
|
||||
Πάρε ένα μέρος από το υλικό του φίλτρου σου σ'ένα δοχείο με νερό του ενυδρείου σου και τοποθέτησέ το στου φίλου σου. Ακόμη καλύτερα αν έχεις βρώμικο υαλοβάμβακα. Το ίδιο μπορεί να γίνει και με στύψιμο των σφουγγαριών σου αν χρησιμοποιείς.
Απλά πρόσεξε να είναι το νερό του φίλου σου κατάλληλα προετοιμασμένο (αποχλωριωμένο). Επίσης πρέπει να τοποθετηθούν άμεσα και τα πρώτα (λίγα ψαράκια) για να μη χάσει τη βιολογία του το μπόλι.
|
||||
|
||||
και η θερμοκρασία του νερού που θα μπεί το μπολι πρεπει να ειναι προσεγμένη...
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Νέο Ενυδρείο Για Μονομάχους | Zorba_The_Freak | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 24 | 08-06-12 08:32 |
Νέο Ενυδρείο για Oscar | PHILIPAN | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 12 | 05-12-07 15:42 |
Ερώτηση για νέο ενυδρείο | passenger | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 4 | 24-10-07 06:49 |
Ιδέες για νέο ενυδρείο. | tsiko | Αρχάριοι γλυκού νερού | 5 | 16-03-07 19:12 |
Σχέδια για νέο ενυδρείο. | parrot | Γλυκό νερό - Γενικά | 16 | 19-11-06 23:19 |