|
Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
Σχεδόν μαραμένη hygrophila corumbosa
Έκλεισα το φως του ενυδρειου μου για 3 μερες λόγω Πάσχα και οταν επέστρεψα η χιγκροφιλα μου είχε χάσει το 60% των φύλλων της... Τι να κάνω; να την κουρέψω; οι ρίζες είναι μια χαρα και υπάρχουν βλασταρια καινούργια στην βάση...
Ή να την αφήσω όπως είναι και να ρίξω λίπασμα κάθε εβδομάδα;;; Σημειωση: δεν έχω διοξείδιο και το λίπασμα είναι της Τετρα. Τα άλλα φυτα μου είναι μια χαρα.
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Κλάδεψε τη μέχρι εκεί που είναι τα νέα κλαράκια και θα επανέλθει ομορφότερη !
|
|
|||
|
|||
Κουρεψε οτι σαπιο βλεπεις, και συνεχισε την ρουτινα που ειχες στο ενυδρειο πριν τις διακοπες, θα επανελθει συντομα.
|
|
||||
|
||||
Γιώργο και Τόλη,
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας...ελπιζω να μην το χάσω το φυτο, γιατι ειναι και απο τα αγαπημένα μου... Τεο, εσενα η περμανάντ σου πείραξε το μυαλο;;;;
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Για θυμήστε μου ποιο ειναι...(Hygrophila corumbosa) | Celda | Αναγνωρίσεις φυτών | 2 | 03-04-06 19:09 |
Σάπισμα HYgrophila | Βίκυ | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 7 | 13-03-05 13:30 |
Τρυπούλες σε hygrophila | Fonamstel | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 1 | 14-12-04 23:11 |
Κλάδεμα Hygrophila polysperma - Hemianthus micranthemoides | newfish | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 0 | 27-12-02 16:43 |