|
|
||||
|
||||
Καινούρια Γκάπυ
Καλημέρα! Προχτες πρόσθεσα ενα γκάπυ στο καινούριο ενυδρείο (στρωμένο) με μετρήσεις αμμονιας NO2,No3 στο 0 και χτες πρόσθεσα άλλο ένα... Τα ψάρια απο χτες λοιπον ειναι συνεχώς κολλημένα στα τζάμια του ενυδρείου, την περισσότερη ώρα δηλαδή. Επίσης οταν ρίχνω λίγο τροφή το ενα απο τα 2 δεν τρώει σχεδόν καθόλου, ζητημα να κάνει 2 μπουκές και το άλλο τρώει κανονικά θα έλεγα.. Μηπως ξέρετε αν ειναι εντάξει?
|
|
||||
|
||||
πρεπει να ειναι σε κοπαδακι γι'αυτο!
μολις βαλεις και αλλα 2-3 θα στρωσει η κατασταση! ελπιζω να μην ειναι αρρωστο,κατι πολυ συνηθησμενο στα φρεσκο-αγορασμενα γκαπυ... το πιο πιθανο ομως ειναι να ειναι λιγο στρεσαρισμενο.. περιμενε και θα συνελθει! μην αναβεις το φως για τις πρωτες 2 μερες! και μετα βαλε ενα χρονοδιακοπτη!
|
||||
|
||||
έχω ήδη εναν χρονοδιακόπτη και λειτουργεί εδω και 2 μέρες απο τις 5 μέχρι τις 12 το βράδυ...Θα πάρω και άλλα απο βδομάδα...
έχω και αλλο πρόβλημα τώρα, ξαφνικά αρχισαν να κάθονται ακίνητα... Μήπως κοιμούνται? αλλα ειναι πρωί... Επίσης το ένα απο τα δύο έχει κατι περιτόματα που κρέμονται απο πίσω του αισθάνομαι πως κάτι δε πάει καλα...με αγχόσανε τωρα |
|
||||
|
||||
τα περριτωματα τι χρωμα ειναι;
|
||||
|
||||
Τα νιτρικά σου γιατί είναι 0? Είναι σίγουρα στρωμένο το ενυδρείο?? Πόσα λίτρα είναι??
Καλύτερα όχι κοπάδι, αλλά χαρέμι. Δηλαδή 2-3 θηλυκά για κάθε αρσενικό..
|
||||
|
||||
τα περιτόματα ειναι μαύρα..ενταξυ τώρα ξεκόλισε απο πίσω του...
Δε ξέρω γιατι ειναι στο 0 τα νιτρικα :P προχτες το ξεκινισα το ενυδρείο με βιολογικό υλικο απο στημένο ενυδρείο...Απο εβδομάδα πέρνω και αλλο ενα θυληκό με ενα αρσενικό και βλέπουμε Τώρα βασικά τα βλέπω πιο ήρεμα τα ψαράκια |
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Δοσολογία αντιχλωριακού και καινούρια ψαράκια | ral | Αρχάριοι γλυκού νερού | 12 | 12-11-10 21:38 |
Ήρθε η καινούρια γυάλα!!! | frits | Paludarium - Vivarium - Καλλιέργειες εκτός νερού | 11 | 05-09-10 11:35 |
καινούρια με απορίες! | maria1983 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 22 | 08-12-09 15:24 |
Καινούρια αρχή... | John T | Γλυκό νερό - Γενικά | 18 | 16-07-06 10:55 |