|
|
|||
|
|||
αναποδο κολυμπι μετα απο φαγητο
Τι εχει ρε παιδια το ψαρι ?
Ιστορικο πηρα ενα νεο ενυδριο και απο την βιασηνη μου σαν βλακας 1)έβαλα το νερό από το παλιό ενυδρείο + 35% φρέσκο νερό 2)χαλίκια και ντεκόρ τα έριξα όπως ήταν ακαθάριστα δηλαδή 3)έβαλα μια μεγάλη αντλία να κάνει καθαρισμό της θολούρας γρήγορα 4)έβαλα τα ψαριά μέσα στο νεο ενυδριο που τα κρατούσα μέσα στον κούβα 10 λιτρων με αερα μετα απο καμία ωρα περίπου 5)την 1,2 ,3 μέρα όλα καλά ήταν την 4 ωμός οταν έφαγαν άρχισαν να πλαγιάζουν σχεδόν ολα , ενα απο αυτα γύρισε ανάποδα αλλα την γλίτωσε τελικά Δεν τα ταισα την συνηθισμένη τροφη τους που ειναι Tetra flakes για 2 μερες και μετα μολις τους εβαλα δοκιμαστικα απο ενα flakes μετριμενο για το καθενα αρχισαν παλι να πλαγιαζουν το ενα ειναι πολυ επιβαρημένο για 24 ωρες ειναι ωπος το βλεπετε εδω τι φταίει τι πατάτα έκανα? |
|
||||
|
||||
Δωσε μας τις μετρήσεις του νερού σου και περιέγραψέ μας την διαδικασία προσαρμογής που έκανες... (...ΑΝ έκανες!!!)
|
||||
|
||||
Απο μετρησεις αμμωνιας πως παμε?
|
|
|||
|
|||
διαδικασία προσαρμογής οχι δεν εκανα εκτος απο το θερμοκρασία νερου που ηταν ιδια
αμμωνία οχι δεν ειχα μάλιστα αγόρασα το τεστ τις API και μέτραγα κανονικά και η τροφή τους ηταν στο ελαχιτο ( νομιζω γιατι εχω και τα παιδια που ταιζουν) |
|
||||
|
||||
|
||||
|
||||
Τα ψαρια δειχνουν να εχουν καμενο δερμα και αυτο ειναι μαλλον απο αμμωνια.
Σημερινες μετρησεις αμμωνιας εχεις? |
|
|||
|
|||
οχι αμμονια δεν ειχα και ειναι το μοναδικο ψαρι που εγινε ξαφνικα σε γρηγορο χρονο ετσι. Τα αλλα εχω σταματιση το ταισμα και σημερα διχνουν να πεινουν και ειναι μια χαρουλα , και αυτο εχει απομακρινθη απο το ενυδρειο
|
|
||||
|
||||
Σήμερα ειδα και εγώ έγκαυμα σε ψάρι από αμμωνία.. Και μοιάζει πάρα μα πάρα πολύ... Ήταν σε ένα καημένο μονομαχάκι φίλου που από βιασύνη το έβαλε σε ενυδρείο που ακόμη έστρωνε και ενώ η αμμωνία (καθαρή) που είχε ρίξει την προηγούμενη μέρα δεν είχε απορροφηθεί τελείως. Ευτυχώς με δύο σχεδόν απανωτές αλλαγές 80% νερού η αμμωνία εξαφανίστηκε. Το ψάρι με χρήση βιταμινών δείχνει αρκετά καλά και ενεργητικό και τρώει.. Ας ελπίσουμε να πάνε όλα καλά...
Επίσης φίλε πάνο οι υπόλοιπες μετρήσεις τι λένε? No2? GH?
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
καινουριο στησιμο μετα απο καιρο | naupaktos84 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 7 | 23-05-07 23:19 |
μετα απο σκεψη..κατεληξα!(περιπου..) | jkaram | ¶λλες κιχλίδες Ν. Αμερικής | 6 | 02-03-07 23:34 |
μετα απο 7μηνη ενασχοληση.....ειμαι ....... | iraklis | Γλυκό νερό - Γενικά | 0 | 29-04-05 12:38 |
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΑΓΗ ΝΕΡΟΥ | ANTONIS STAVRINOS | Γλυκό νερό - Γενικά | 6 | 26-03-04 23:26 |