05-03-11, 10:40 | #1 |
Αλλος ένας νέος.
05-03-11, 10:40
Αξιολόγηση:
(0 votes - average)
Καλημέρα κι από μένα.
Νέος στο χόμπυ περίπου τρείς μήνες.Είμαι συνάδελφος του Χρήστου (χαραμαδα) στη δουλειά και μου έδειξε το φορουμ όπου το βρήκα πραγματικά ενδιαφέρον,ώστε και να ενημερώνομαι και να μαθαίνω και να γνωρίσω φίλους...αλλά και να σταματήσω να τον ζαλίζω.. Τώρα έχω ένα 120λιτρο ελαφρώς φυτεμένο (από κλαδέματα) με ζοωτόκα.. |
|
Εμφανίσεις: 3915
|
|
|||
|
|||
Καλως ηρθες στην παρεα.
|
|
||||
|
||||
καλως τον....τι ζωοτοκα εχεις?
|
|
|||
|
|||
καλως ηρθες και καλη αρχη
|
|
|||
|
|||
Καλώς τον και καλώς όρισες !!!
|
|
||||
|
||||
νεος
καλοσηρθες φιλαρακι
|
|
||||
|
||||
Καλώς ήρθες φίλε!
|
|||
|
|||
Ξιφοφόρους 6 και σκέφτομαι να βάλω και γκάμπυ αλλά δεν ξέρω άν ταιριάζουν.
Επίσεις έχω και δύο κοριντόρας και έναν γλύφτη. |
|
||||
|
||||
Καλωσόρισες μικρέ
|
|
||||
|
||||
Καλως τον! "εμπλεξες" και με μας τωρα, μας "ζαλιζεις" οποτε θες!
|
||||
|
||||
Καλως ηρθες!!
|
||||
|
||||
καλως τον!!!
|
|
|||
|
|||
Καλα που ηρθες γιατι με τον Χρηστο σε "εκοβα" να ειχες 5-6 δισκακια στο ενυδρειο σου...
------------------------- ......
«Το δις εξαμαρτειν ουκ ανδρος σοφου» Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη maikl : 05-03-11 στις 19:10 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
Αντε επιτέλους έκανες την εγγραφή.Εδώ θα μάθεις πολλά και θα κολλήσεις ακόμη περισσότερο στο χόμπυ..
------------------------- Παράθεση:
Οσο για τα δισκάκια....θα έρθει η ώρα τους.. Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Χαραμάδας : 06-03-11 στις 13:10 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
|||
|
|||
|
|
||||
|
||||
καλώς όρισες!!!!!!!!!
|
|
||||
|
||||
Καλως ορισες φιλε του φιλου μου χαραμαδα.
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Ακόμα ένας νέος... | Antonisjk | Αρχάριοι γλυκού νερού | 10 | 30-04-09 18:49 |
φιλτρο βιθου! | tolis_1234 | Εξοπλισμός - Τεχνολογία Γλυκού νερού | 3 | 03-02-05 23:56 |
strodium & χαλκος | stergios | Ασθένειες - Θεραπείες θαλασσινού νερού | 2 | 04-11-04 16:01 |
Οι Κλόουν αφανίζονται ένας- ένας | aquatrue | Ασθένειες - Θεραπείες γλυκού νερού | 6 | 23-06-04 20:41 |