|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
|||
|
|||
Θανατος καρδηνάλιου
Μόλις μπήκα σπίτι απο την δουλειά και βρήκα ένα καρδηνάλιο αναποδα...
Αν και δεν είμαι πολύ έμπειρος σε σχέση με θανάτους από ηλικια,τα έχω τα συγκεκριμένα περίπου 3,5χρόνια,δν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω πως έχουν ζωή κανα 2χρονο.Χτές ήταν καλά εφαγε κιολας χρωματα μια χαρά κ σήμερα με άφησε...άραγε να περιμένω και άλλους θανάτους λόγω ηλικίας?? 110λ αμμωνία 0 νο2 0 νο3 περιπου 10 ph 6,8 Τ 27 συνθήκες κατ εμέ καλές.. Κάθε σχόλιον δεκτό! |
|
||||
|
||||
Δεν φαινεται εμφανης αιτια.
Μαλλον πηγε απο γεραματα. Τι μεγεθος ειχε? Συνηθως οταν γερναγαν τα δικα μου, αρχισαν να "ψιλοσερνονται" και να απομονωνονται απο το κοπαδι. Δλδ το καταλαβαινα, δεν συνεβαινε ξαφνικα. Θα δειξει.
|
|||
|
|||
Ηταν το μεγαλυτερο που είχα γυρω στα 4 εκ..οποτε μαλλον να περιμενω και άλλουσ θανάτους!πολύ ωραια...στεναχωρηθηκα βραδιατικα
|
|
||||
|
||||
Αυτα εχει η ζωη.
Σημασια εχει να ηταν μεγαλη, ανετη και ευτυχισμενη και οι τελευταιες στιγμες ανωδυνες. Τα ιδια ισχυουν και για εμας
|
|||
|
|||
μακαρι να ζουσαν ολοι οι καρδιναλιοι στα ενυδρεια 3,5 χρονια.
πιστευω οτι στα ψαρια σου δινεις καλες συνθηκες και ειναι ευτυχισμενα. |
|
|||
|
|||
Μπορεί να μην τους έχω σε μέγεθος ενυδρείου που θα ήθελα/τους αναλογεί,αλλά τα φρόντιζω σαν παιδιά μου!Τώρα έχω και ένα σκαλάρι κανα μήνα που το πήρα από μια γύαλα(προσπαθώ να το δώσω κάπου με μεγαλύτερο χώρο)και με έχει εντυπωσιάσει πολύ η συμπεριφορά του και με σκλαβώνει..δν με φοβάται καθόλου τρώει σχεδόν από το χέρι μου κ όλο περιμένει για φαί,κάτι που με τα tetras..όπως και να έχει όμως μου αρέσει να τα φροντίζω,και είμαι περίφανος που έχουν ξεπεράσει κατά πολύ το χρόνο ζωής τους!
|
|
||||
|
||||
Εχω φιλο που εχει καρδιναλίους μαζι με Δισκους και ειναι μεγαλο το μεγεθος ,ενήλικη δηλαδή,,και τους εχει πανω απο 3,5 χρονια,,,τρωνε καλα ,περνανε καλα ,,και μεγαλονουν ,,,τοσο μεγαλους καρδιναλιους δεν εχω δει πουθενα.
Αρα μπορει να ζουνε και πανω απο τα 3 χρονια,,,
|
|||
|
|||
Ναι ίσως,αλλά στη φύση έχουν λιγότερο προσδόκιμο ζωης.Όσο για το μέγεθος όπως για όλα τα ψάρια ισχύει και για τους καρδηνάλιους,όσο μεγαλυτερη τόσο πιο μεγάλα γίνονται,μπορεί να φτάσουν και 7+ εκ.
|
|
||||
|
||||
προσεχε τους καλα το επομενο 15μερο και αλλαξε και την τροφη που ταιζεις (μπορει να ειναι δυσπεπτη για αυτους πλεον)
|
|||
|
|||
Προς το παρόν όλοι είναι καλά και τρώνε κανονικα...τουσ δίνω flakes και κατεψυγμένα bloodworms της ocean nutrition..λες να κάψω τα σκουλικια??
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ΘΑΝΑΤΟΣ ΚΟΙ | HLIASKR | Ψάρια για δεξαμενές (τεχνητές λίμνες) | 18 | 09-07-11 11:25 |
Θανατος Γαριδων | Krisos | Γαρίδες | 33 | 02-12-10 22:43 |
θανατος | nikos6 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 16 | 01-11-09 09:44 |
θανατος.... | thanasis76 | Malawi | 32 | 05-10-08 00:10 |
ΘΑΝΑΤΟΣ | newfish | Malawi | 0 | 23-12-02 17:33 |