|
Γλυκό νερό - Γενικά Οτι δεν εμπίπτει στις εξειδικευμένες κατηγορίες. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
στρωσιμο με τροφη
Καλησπέρα σε όλους πήραν στον αδερφό μου δώρο ένα ενυδρείο 20 λίτρα σκέφτεται μετά το στρώσιμο να βάλει μονομαχο το στρώσιμο θα το κάνει με τροφή. Πάνω σε αυτό ήθελα να ρωτήσω η τροφή που έχει ειναι για μονομαχο σε μορφή πελλετ ποσα πελλετακια και κάθε ποτε πρέπει να ρίχνει μέσα για να μην το υπερφορτώσει
|
|
||||
|
||||
Δωσε το φιλτρακι σου σε καποιον με ετοιμο ενυδρειο να στο μπολιασει κ να τρεξει εκει για καποιο διαστημα μην τυραννιέσαι αδικα. Παρε ενα μαυρο χαλικακι αρκετες κρυπτοκορινες λιγο μεγαλες και λιγη πιστια κ θα εισαι μια χαρα.
|
|
||||
|
||||
Θα βάλεις σε ενα τουλι τροφή και θα την εχεις μεσα στο ενυδρείο, καθε 2-3 ημερες θα την αλλαζεις ή αν δεις πως μουχλιάζει.
Οποιαδήποτε τροφή κάνει. Το 20λιτρο ομως είναι σχετικα μικρο για μονομαχο ή καλύτερα για οποιοδήποτε ψαρι, θα πρέπει να εναι συνεχεια απο πάνω
|
||||
|
||||
Δεν μπορεί να το δώσει σε άλλο το χωριό ειναι στην μέση του πουθενά στο τούλι τι ποσότητα τροφής πρέπει να βάλει;
|
|
||||
|
||||
ας βάζει μισο κουταλακι του γλυκου, και για να μη χαλαει τη τροφή του μονομαχου να παει να παρει τη πιο φθηνη τροφή σε φυλλαρακι και τη πιο μικρή συσκευασία
|
||||
|
||||
Οκ ευχαριστω
|
|
||||
|
||||
καλο ειναι να παρεις και καποια τεστακια για να σιγουρευτείς ότι θα στρωσει
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
Στρωσιμο με τροφη | alex_s | Αρχάριοι γλυκού νερού | 3 | 18-05-10 08:40 |
Στρωσιμο | Baggelis | Αρχάριοι γλυκού νερού | 27 | 22-04-10 22:17 |
στρωσιμο με τροφη | Δημητρης89 | Γλυκό νερό - Γενικά | 8 | 10-06-09 12:00 |
Στρωσιμο | MIkex24 | Αρχάριοι γλυκού νερού | 6 | 13-02-09 21:26 |
Στρωσιμο κανω, αλλα στρωσιμο δεν βλεπω! | Nik25 | Γλυκό νερό - Γενικά | 54 | 26-10-06 22:43 |