|
Πανελλήνιος Σύλλογος Φίλων του Ενυδρείου Ανακοινώσεις και νέα από τον ΠΣΦΕ. |
|
Εργαλεία Θεμάτων | Τρόποι εμφάνισης |
|
||||
|
||||
πρωτη φορα σημερα?
σκεφτομαι να ερθω σημερα για πρωτη φορα απο τον συλλογο.
καποιος ειχε σηκωσει μια φορα μια φωτο με τον "χαρτη" για το πως να βρουμε τον ΠΣΦΕ. γινεται να τον ξαναβαλει? |
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
ευχαριστω ΝΕΤ
αν και θα νιωθω λιγο αμηχανα γιατι δεν ξερω κανεναν και θα ειμαι καπως ξεκαρφωτος :/ τεσπα. |
|
|||
|
|||
Θα ξε-νιωσεις αμηχανα πολυ συντομα!
|
|
||||
|
||||
Τελικά που ήσουν?
|
||||
|
||||
Παράθεση:
επικρατησε αυτο το συναισθημα .. |
|
||||
|
||||
Παρόλο που είμασταν ομάδα ποδοσφαίρου? είσαι αυτός που έφυγε λίγο μετά που ήρθα?
χμμμ την επόμενη θα νιώθεις πολύ ποιο άνετα πίστεψέ με!!
|
||||
|
||||
εγώ την έχασα την μπάλα.
τελικά ήρθες ή όχι? |
|
|||
|
|||
Μάλλον όχι......
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
ειχε προβλημα το gab σημερα; | orck | Greek Aquarist's Boards | 3 | 16-01-08 19:32 |
300 ΛΙΤΡΑ DIY (ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ) | kostantakis | DIY . Φτιάχτο μόνος σου | 74 | 30-11-07 23:31 |
Νεα φορα και εγγραφη... | Takis | Greek Aquarist's Boards | 33 | 21-10-07 01:10 |
καλησπερα σε ολους για πρωτη φορα. | kosmidis | Reef | 16 | 10-02-07 16:29 |