|
||||
|
||||
υποστρωμα ενυδρειου
μπορει καποιος να με κατευθυνει για το υποστρωμα του ενυδρειου(30λιτρων) ωστε να φιλοξενησει ενα betta?εχω πολυ λεπτη αμμο υπαρχει περιπτωση να κανει?
σας ευχαριστω πολυ |
|
||||
|
||||
Θα βαλεις μονο αμμο?
|
||||
|
||||
δεν ξερω,αν κανει ναι...γιατι ξερω οτι ζουν σε ριχα νερα οποτε υποθετω οτι θα ειναι μονο αμμο....βεβαια θελω να βαλω και φυτα και δεν ξερω κατα ποσο μπορουν τα φυτα να μεγαλωσουν σε αμμο..και επισεις θα βαλω και μερικες πετρες αλλα και ριζες
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Ρωταμε οτι αλλο θες. Υ.Γ ειναι δοκιμασμενο γιατο μαυρο χαλικι.
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
|
||||
|
||||
Αν δεν βάλεις δύσκολα φυτά, βάλε την άμμο χωρίς υπόστρωμα...
|
||||
|
||||
τα φυτα που θελω να βαλω αν και δεν εχω αποφασισει ακομα (αλλα μου αρεσαν) ειναι:
riccia fluitans erodea densa bacopa carolliniana λεω να βαλω καμια annubia και κερατοφυλλο... τωρα αν εχετε καμια προταση για κανενα αλλο μπορειτε να μου το προτεινετεθα με βοηθουσατε πολυ Υ.Γ. απο αυτα θα βαλω μερικα στο tank του betta,και αλλα στο καινουργιο που θα φτιαξω |
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
||||
|
||||
Παράθεση:
Δεν μπορώ να πώ πως είναι εύκολα... Θα χρειαστείς λίγο υπόστρωμα..
|
||||
|
||||
καταρχην να κανουμε μια διευκρηνιση που δεν ηξερα?τι θεωρειται υποστρωμα?
|
|
||||
|
||||
Παράθεση:
------------------------- http://www.aquaristic.net/shop.php/s...8/tpl/-/lang/1
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kotsos : 02-07-09 στις 21:52 Αιτία: Automerged Doublepost |
|
||||
|
||||
α οκ τοτε λαθος το ειχα στο μυαλο μουχωρις υποστρωμο τι γινετε?ειναι απαραιτητο να υπαρχει?
|
|
||||
|
||||
Δεν είναι απαραίτητο, αλλά βοηθάει πολύ... Αν θες υπάρχουν και κάτι χαπάκια που μπάινουν στην ρίζα του φυτού.. (αντί να βάλεις υπόστρωμα)
|
||||
|
||||
Παράθεση:
οποτε να μην βαλω αμμο σε κανενα tank?ε?το χαλικι που μου ειπες απο που θα το βρω?υπαρχει στα πετσοπ? |
|
||||
|
||||
Η ανούμπια δεν χρειάζετε φύτεμα έτσι κι αλλιώς...
Φάρμακο??? Εννοείς κάποιο λίπασμα??
|
||||
|
||||
ναι
|
|
|||
|
|||
Όπως είναι το βάζεις στο ενυδρείο σου.. Χωρίς τίποτε έξτρα.
|
|
||||
|
||||
Το flourit οπως ολα τα υποστροματα μετα απο εξι μηνες δεν βοηθαει στην αναπτυξη τοσο οσο στην αρχη.Αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι μπαινει στην αρχη για να κανει τη διαφορα δηλαδη να κανει το τοπιο που θελαμε απο την αρχη.Τωρα εγω δεν θα το αφηνα ετσι για δυο λογους πρωτον δεν μου αρεσει το χρωμα και δευτερον γιατι μπορει ο μονομαχος επειδη το βλεπω σαν πετρητσες αλλα λιγο εχμηρες ανετα μπορει να παθει ο μονομαχος σου καμια γρατζουνια οταν καθετε κατω.Εσυ αποφασιζεις.
|
||||
|
||||
Παράθεση:
σημερα κατεβαινω Αθήνα,οποτε θα παρω μετρα για το νεο ενυδρειο μου και οταν ανεβω Αλεξανδρουπολη θα φτιαξω |
|
||||
|
||||
καλη επιτυχια!!!
|
||||
|
||||
|
|
||||
|
||||
μια χαρα θα σου πανε αυτα τα φυτα και χωρις υποστρωμα και με αμμο....γενικα αποφευγουμε την πολυ ψιλη αμμο στα φυτεμενα..με χοντροκοκκη θα εισαι μια χαρα...αλλα ουτως η αλλως τα φυτα elodea και bacopa χρησιμοποιουν τις ριζες για αγκιστρωση οποτε δε "χαμπαριαζουν" και πολλα....γνωμη μου...μη βαλεις υποστρωμα...
|
||||
|
||||
Παράθεση:
|
Συνδεδεμένοι χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1 (0 μέλη και 1 επισκέπτες) | |
|
|
Παρόμοια Θέματα | ||||
Θέμα | Δημιουργός | Forum | Απαντήσεις | Τελευταίο Μήνυμα |
υποστρωμα diy | kanarini | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 2 | 30-04-08 09:43 |
ΥΠΟΣΤΡΩΜΑ | COSTAS21 | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 10 | 05-11-07 21:49 |
Τι υποστρωμα??? | DiscusBoy | Φυτεμένα Ενυδρεία Γενικά | 18 | 02-10-07 02:57 |
Χωμα-υποστρωμα | Nikolas | Αρχάριοι γλυκού νερού | 26 | 13-06-07 12:06 |